söndag 30 maj 2010

En vanlig söndag

Kära vännen Tara-Christina ringer och och småpratar lite på tåget till Eskilstuna. Hon frågar vad vi ska göra idag.

"Well, vi ska fixa med det sista med lönerna (bokföringen), sen ska vi räkna alla butikskassor och åka och banka. Och så åka till tippen, och sen till kontoret och tömma jeepen med det sista från lagret vi har flyttat."

"Jaha, en vanlig söndag alltså!"

"Japp, en vanlig söndag."

Vad gör ni normala människor?

22 kommentarer:

Sus sa...

Tja...äter frukost i sängen. Har inte kommit längre än så än.

Osloskånskan sa...

Sen frukost, tvätta och röja lite allmänt sådär.

Helene sa...

Sen frukost i soffan framför tv4 morgon. Sen ska väl mammsen få sig ett besök på morsdag. Det blir allt som händer i dag.

Karina sa...

Ligger med händerna i jorden och ska få ner det sista blivande primörerna som ska ätas om ett tag.

Chrissan sa...

Normala människor äter bakispizza idag.;)

Singel i storstan sa...

Sängläge på mig.

Anonym sa...

Vet inte om jag kan räkna mig som normal, men idag blir det iaf en utflykt med hunden först så att jag orkar sitta still på ett styrelsemöte sen..bläh!

Malin J sa...

Samlar ork så att jag kan städa innan jag måste iväg till affären. Måste ju ha handlat allt som behövs och ha städat och fint så vi kan fira mors dag i lugn och ro i morgon(Jag vet, det är en dag sent, men gubben jobbar nattskift och sover hela dagen i dag.)
I stort sett en vanlig söndag.

GudinnanT sa...

Ja du passar på att möblera om lite men har lite svårt att få ner en byrå från över våningen samt upp en bokhylla från under våningen själv så sitter mest och svär över att dom som byggde husen inte kunde vart lite förutsende och satt in en hiss!

Chihuahua kvinnan sa...

Snickrar det sista på en utskitsplattform vid fönstret med tillhörande trappa upp. Naturligtvis till chihuahuorna... jag kan se ut ändå ;)

Maria sa...

Sovit till klockan 13:00, har jobbat inatt!
Resten av dagen går i zombiefart:)!

reneesfotoblogg sa...

Vad normala människor gör har jag ingen aning om men själv börjar jag vid fyra-femtiden med att gå ut och kissa/bajsa valpen. Vid sju-åttatiden lägger jag mig i bubbelpoolen. Sedan går dagen med trädgårdsarbete, fika med hästfolk, skrapa en packe med trisslotter (Morsdagspresent), fotografera, tina något färdiglagat till Husbonden etc.etc. Svettigt ska jag säga!

pangis sa...

Tvättar fönster, planterar kryddväxter och klipper lite gräs.. En ovanlig söndag för en vanlig söndag hade jag varit på tävling:-) Fin morsdag på dig!

Helene Hogengård sa...

Jag har ju egen firma så det blev en del pappersvändande och öppnande av paket. En helt vanlig söndag. Men jag avbröt för att hälsa på mormor och snart ska vi förbereda middagen till mors ära. :)

Anonym sa...

Sitter med elevarbeten upp över öronen. Snart slut på läsåret och eleverna ska ha betyg (tror de i alla fall) - det betyder extra mycket arbete för mig. Snart sommarledighet i alla fall...

Sussi

Lina sa...

Jobb mellan 6.45 och 16, det är livet som undersköterska det. Kanske inte så glamoröst, och i ärlighetens namn väldigt krävande emellanåt, men oj vad jag älskar det! :)

Ebba G sa...

äter älg hos en korp

Klankis sa...

Jag tog en tvåtimmars promenad i skogen med sambo och hund. Himla trevligt. Sen åkte vi till IKEA. Inte så trevligt.

annika sa...

å ni har köpt ett företag till - det räcker liksom inte med det ni har att göra?!?! Törs man hoppas att ni hade en skön söndag?! Lite i allafall, inte bara jobb....

Josefine sa...

Hm, detta var ju inte en normal helg alls. Jag blev fast på Sveriges tredje största ö i natt och var hemma halv tre. Vaknade kvart i nio, åkte till jobbet. Jobbade som ett litet as till halv fem, firade lite mamma och fotade lite liljekonvalj. Nu har jag preis ätit middag och lyssnat på ESC-vinnarens skiva. Typ så...

Malde sa...

Sen lång frukost, lite röj innan kommande studentfirande på onsdag, fikabesök av Mamma, baka limpor, fylla och tömma diskmaskinen några gånger, tvätta några maskiner, middagsmaten och sedan fortsätta på resten. Jo just det, bakade en tigerkaka till fikat :-)

Z sa...

Jag var på en lysning. Tog i stort sett hela dagen. Fick inget gjort.