fredag 7 maj 2010

Att vara gift med en ärkehamster


Nån frågar vad vi arbetar med: Vi har ett gäng videobutiker, en möbel- och inredningsbutik, ett pluttelitet filmdistributionsbolag, och ett företag som är grossister i inredningsbranschen, dit vi alltså säljer allt från egentillverkade träleksaker till att ha agenturer på designade måste-ha-prylar till hemmet.

Nåväl, ser ni soffan därborta till vänster? En skinnsoffa plus två fåtöljer. Nä,  de är givetvis inte mina. Maken hade dem i sin lägenh...förlåt, våååning på Östermalm förut. Man kan säga att han fick välja mellan dom och mig.

..och just precis den här veckan ångrar han nog det valet.

Hur som helst, för tre år sen så sålde vi våååningen och då tvingade jag honom att sätta ut dom här på Blocket.

Herreminje vilket liv det var. Han satte ett alldeles för högt pris, varför inga ville ha dom. Jag försökte få honom att fatta att han knappast kunde räkna med mer än ett par tusen.

"Äru helt djävla galen, vet du vad det är för skinn i dom?! Dom kostade över 40.000 tusen spänn!"

Så tre år senare, så står dom kvar här.

Och växer i värde.

Tror maken.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars du. Jag kan se att du har det som jag ungefär. Jag sålde helt sonika makens soffgrupp billigt till en bekant, maken visste inget förrän det var försent. Och ja, vi är fortfarande gifta.

honsomförrkalladesigfrökenelin sa...

Jag träffade min Bonde så tidigt att han inte hade hunnit skaffa sig ett eget hem, så min smak fick bli hans smak. Att vi sedan tog över en gård som gått i släkten i så så där 120 år gav mig min del av "hamstrandet". Vad sägs om 500 krokiga spikar? Eller svärföräldrarnas mossgröna kök från 70-talet? (OM man skulle bygga en sommarstuga någon gång, då sparar man köket tills dess.) Tur att jag är den bitch jag är, för nu rensas det!

GudinnanT sa...

Vad sägs om 4 flytt kartonger modell stora med BARA div sladdar?

Allså data kablar div laddare till apparater som inte längre finns sladdar till gamla datorer gamla sladdar som är avklippta vid kontakten.

Å allt huller om buller i en enda stor röra.

Nästan som abstrakt konst.

Helena m. 4 sa...

nja, de växer nog bara till sig i äckel (typ damm och annat småkornigt blä) inte ökar de i värde direkt.

Mr Lee sa...

Min fru har halva garderoben med tillbehör till Bugaboo Camelion och Bee. Andra halvan är symaskin, tyger och scrapp saker.

Det finns killar det är synd om också! ;)

Frida sa...

Om ni nu har något ev företagen registrerade på er boendeadress (inte vet jag hur man gör i alla lägen) så är det rent av olagligt att förvara så mycket crap på det där viset.

Om du monterar upp en nödskylt precis ovanför soffan och sedan ringer brandinspektionen så kan ni sedan betala era böter för skrymmande av nödutgång med de där dyra sofforna.

Eller bara sälja dem och (du) resa till typ... Las Vegas en gång till?

stort och smått sa...

Oj. Ni (eller din make då) är verkligen värre än oss!
Jag trodde knappt att det var möjligt.
Vårt garage är öde och tomt i jämförelse! =)