onsdag 12 maj 2010

När man är kreativJag dog inte, men det var inte långt ifrån. Nu är det bara febern och den snoriga näsan kvar.

Man har ju varit med förr varför jag hasade in på ICA för att köpa tamponger, modell mini. Som självklart var slut. Det bor tydligen bara små mufflor här i finområdet.

Tillbaka hem och gräva sig i lite lådor, hittar size normal, och trycker in i varsin näsborre. Talibanen undrar vad det är för nåt och som den utomordentligt gode mor jag är, så berättar jag att dom egentligen är till för näsblod. Att snörena är till för att dra ut dom, så att man inte får blod på fingrarna.

"Ahaa, vad bra, får jag också såna om jag blöder näsblod?"

Amenvaf*n, det är ju inte sååå långt ifrån sanningen!

25 kommentarer:

Madde sa...

*ASG* Påminner mig om då jag vari övre tonåren och skulle in till city... På pendeltåget började näsblodet att rinna rejält och ingen papper hade vi med oss.
Men en kompis kom på din smarta idé, där satt man på pendeltåget med en blodig tampong i snoken *S*

Krya på dig!

Ebba G sa...

du är bara för skön.
musraketer i snoken!!! Wow

Helene sa...

Skönt att se att tant är på benen om än med tamponger i näsan. :)

Karina sa...

DU var försiktig...jag vet en där dem fastnade i näsan...och den bor här...hehe

Kram och ha det gott

p.s ring mig någon dag när du känner dig bättre

Maria sa...

Vet inte vad du tycker om nässpray, men otrivin komp funkar och man blir av med rinnsnuvan. Det bästa som uppfunnits...typ...

Kerstin sa...

He he! Vår 3-åring har redan frågat allt om "blod från snippan" och tamponger. Svårt att dölja kanske när han bor med två mammor och aldrig låter dem gå på toa i fred... (Vi stoppar en slant i hans terapiburk ibland, jag lovar!)

Klankis sa...

Tamponger kan man använda till mycket, tex stoppa i hästarnas öron när de ska klippas så de slipper höra maskinen och bli rädda.
Eller så kan man sätta fast dem på ett stycke ståltråd och suga upp vatten som hamnat liksom i lamporna fram på bilen innan besiktningen. Istället för att plocka isär hela bilen, typ. Mitt ordspråk lyder: Har man en gammal bil får man minsann inte vara dum.

Soffi sa...

Idag har jag gått igenom hur barn blir till, vart mens kommer ifrån och varför..tja, hela kitet i stort sett...med min sjuåriga son!! Men jag resonerar att det är bra att han vet sånt här tidigt för*då blir han en bättre man* jisses vad tjejer kan bli retade för allt som inte killar har *hrm*

Rosmari sa...

...vill bara du ska veta att jag tassar omkring och finner styra i dina inlägg och garvar häcken av mig när livet känns stendött!
Go, Mona, med sanitetsprodukter i näsan!!! xD

Abbes pappa sa...

Du är sjuk Mona. Och då menar jag inte förkyld. Utan sjuk. Fast på ett positivt sätt. Ja, du fattar.

Mr Lee sa...

Du gör då allt för att se smart och snygg ut... ;)

Kajsa Ankarudd sa...

hahaha när ja var liten stoppade min mamma upp tamponger i näsan på mig när ja va allergisk på våren så jag trodde att det var det dom var tillför fram tills jag hade sexualkunskap i skolan tror jag :P
fatta chocken jag fick ^^

PS mona du kommer inte känna igen mig nästa gång du ser mig.. har färgat håret :/

Fraggelmorsan sa...

vill påpeka att jag tipsade dig om tamponger i nosen i ditt förra inlägg. *tänker ta åt mig lite av äran av din kreativitet minsann* ;)

Chrissan sa...

Jeesus! Berätta sanningen för det stackars barnet! ;)

Jupp sa...

"När man är kreativ" My ass.

"När man är helt jävla pantad och totalt hjärndöd" is more like it.

Fatta att du just lagt upp bildbevis på hur du har tamponger i näsan. Fatta osmartheten i det. När du blir rik(are) och berömd(are) kommer denna blid att haunt you!

*garvar så jag dör*

MonasUniversum sa...

Madde:Jag hoppas att du inte glömde att ta ut den!

Ebba: Hahah, "musraketer", den var bra!

Helene: Tant mår aningen bättre nu..

Karina: Va!Vadå fastna? Och yes, I will.

Maria: Måste prova!

Kerstin: Känns ju bra att veta att han har en terapiburk!

Klankis: "suga upp vatten som hamnat liksom i lamporna fram på bilen innan besiktningen". Och ni tycker att JAG är störd?!

Soffi: Jag drog det där för talibanen när hon var 3-4 år. Klickar du på sidogrejen, där det står Klicka Här, så kan du läsa den storyn..

Rosmari: Tassa på du! Och tack!

Abbes pappa: Tack sötnos! Hur skulle jag annars roa er liksom..

Mr Lee: En gör så gott en kan hörru!

Kajsa: Hahaha, du är störd. Och jag hoppas att du inte är blond!

Fraggelmorsan: Haha, sorry honey, jag gör alltid så! Tror till och med jag bloggade om när jag blödde näsblod, tryckte in en tampong, och skulle iväg på nåt evenemang...och glömde ta ur den. Kändes sådär kan jag säga!

Kajsa Ankarudd sa...

ehmm.. störd håller ja fullt med om!
jag är inte blond än :S jag är rödtott nu. Har avfärgat och blekt det en gång.

Jag vill ha mitt hår lila (som vanligt) men jag har lite för mycket röda pigment under så ja måste bleka bort det och använda något blått tonings schampo som gör att de försvinner. så ja hoppas att ja har vitt hår till augusti och då kan få det så där fint mörklila igen utan (idiotiska) röda pigment som lyser igenom..

förstår du? ^^

Fraggelmorsan sa...

då ber jag om ursäkt och tar inte åt mig någon ära för din fullkomliga galenhet!

MonasUniversum sa...

Fraggelmorsan: Men vet du, hade jag inte redan provat, så hade du fått mig att göra det!!

Jupp: Bajspotta.

Chrissan: Alltså, jag ska. En annan dag, hehe!

Kajsa: Jag fattar. Och är glad att du inte är blond..

Batbut sa...

Med tanke på Din kreativa & lössläppta hjärna har Du förmodligen en kondom över huvudet när det regnar ute eller?

Åh... nu skrattar jag och det funkar inte med diskbråck... fick just en inre syn av Dig; kondom trädd över huvudet, tamponger i näsborrarna och bar rumpa där groparna är modell kraterstorlek.... ha ha ha... (å andra sidan kan Du tänka Dig mig med rygg á la Quasimodo, utanpå korsett 2 storlekar för liten som trycker upp allt trivselhull en våning upp vilket gör att jag ser ut att föda vilken sekund som helst. Utom om jag rör mig förstås för då ser jag mer ut som jättealadåben King Kong.... Lägg sedan till filttofflor och den naturliga looken, inte direkt MILF om man säger så...

Batbut sa...

Insåg just.. ska kanske skriva KOMMENTARER här och INLÄGG i min egen blogg... sorry :-)

Finnpajsaren sa...

Darling. Ja det är ju inte för inte man kallar dig störd... ;-)

Den där tjockisen sa...

Tjusigt! Om inte min näsa slutat rinna nästa vecka måste jag nog följa ditt stiliga exempel. Eller bygga någon egen form av uppfinning... En näsblöja?

Anonym sa...

ok
jag har fastnat i en poliskontroll med båda näsborrarna pluggade med ob+ på väg till sjukan, efter att ha blött i tre dygn... det var inga problem att köra vidare.. dessutom har jag haft en viktig kund sneglandes ner i min papperskorg där 5 likandant använda musraketer låg och lyste upp min vardag.. det var då nån kollega påpekade efteråt att, annan, alla vet inte att dessa kan användas på fler ställen. Va är problemet lixom.. bara för att man är kreativ... suck

kram annan :o)

Singelmamman sa...

De funkar också alldeles utmärkt på konserter när du upptäcker att du håller på att spräcka båda trumhinnorna och allt däremellan.