måndag 31 maj 2010

När man är #¤%#-igt förbannad på en makeUnder flera år så har jag, en gång i kvartalet, gått ut och ätit middag med ett gäng tjejkompisar kärringar. Denna middag är helig och maken varskos i mycket god tid innan.

Av olika anledningar så har just den här träffen blivit uppskjuten tre gånger. Så samtliga deltagare har varit mycket måna om att se till att våra äkta hälfter reserverat denna kväll åt sina barn.

En av tjejerna var här igår och vi kom då att tala om kvällens evenemang. Maken var med och "ja just det ja, jomen jag vet."

Maken ringer kl 18.05 från Nyköping. Cirkus 1,5 timmar hemifrån. Jag hade dessförinnan ringt hans mobil 14 gånger, utan att nå honom, så jag var lagom förbannad när han väl ringde.

"Oj, oj, oj, okey, okey, jag kommer." På med luren.

Han känner mig. Och vet att han är rökt för resten av året om han inte kommer i tid.

Samtidigt säger talibanen att hon ska plocka blommor till pappa. Jag ba': "Mmm, gör det du. "

Couldn't care less ungefär.

Av en händelse så råkar jag titta ut genom fönstret på baksidan av huset. Och se där ja, där har vi ett stycke taliban, som sitter på motorhuven på makens älsklings sport-BMW, och sorterar blommor.

Vad jag gjorde?

Ehh.

Gick och hämtade mobilen för att ta ett kort till bloggen. Sen satte jag mig i soffan. Och andades lugnt och fint.

Efter en kvart ringer telefonen. Det är grannarna som är på andra sidan stan. Maken har ringt dem och varit desperat. "Så han vill att vi skyndar oss på hem så att vi kan ta hand om talibanen, så att du kan gå ut och äta middag."

Jojo, man kan nog lätt påstå att han är mer än desperat.

13 kommentarer:

GudinnanT sa...

oooh ajjj det kommer kosta lite mer än nya barbi dockor...

Lennart Pettersson sa...

Min heliga tid är faktiskt ikväll. 21-22 i TV4. Anna Travis. Fan ta den som ringer då. Om den inte lyckas pricka in samtalet samtidigt som reklamen dånar ut sitt budskap. Då kan jag ha förståelse för timing och smak.

IM sa...

Hade hon plockat blommorna från ampeln över bilen? Hon verkar riktigt klurig Er taliban, hon ger nog anledningar till många skratt.

Minkamera sa...

Hysteriskt roligt!!! För oss som läser bloggen alltså. Jag hade gått ett steg längre och filmat en snutt där Talibanen skickar en hälsning till fadern från bilen och skickat det på mobilen.
Hehehe I´m evil.

Sus sa...

Haha, fy fan vad elak du är =)!!
När jag blev påkörd då jag hade Hjärtats bil skickade jag ett mms på plåtskadorna och skickade ner till Egypten där han befann sig

"Välkommen hem Älskling!"

Äh. Det är ju bara en bil...

reneesfotoblogg sa...

Smart drag!
Men att utnyttja ett litet barn......

Anonym sa...

Hahaha, Du är bara underbar Mona
Kram Tarja

Jupp sa...

Make: Vill du får du flytta hem till mig. Det får du.

Jag har ett sånt där härbärge för folk jag tycker synd om. Det är oftast tomt, men just nu har jag en plats över. Faktiskt.

Rebecca sa...

Som vanligt viker jag mig dubbel av skrattanfallen som framkallas av dina inlägg!!! Du har inte funderat på att samla dina upplevelser i en bok / film?

Helene Hogengård sa...

Brutalt straff. :D

Josefine sa...

hahahaha!

Anonym sa...

Vadå, en söt tjej sittande på motorhuven till en sportbil så skall det vâl vara? Tål inte plåten en liten taliban?

Tanja sa...

Muahahhahah!=D