måndag 3 maj 2010

Det ska börjas i tidÄr på fotbollsträning men skiter i talibanens prestationer, för den här lilltjejens förehavanden tar all min uppmärksamhet:

4 bast och hanterar en iPhone lika bra som en vuxen.

6 kommentarer:

Minkamera sa...

Var är världen på väg??? Man känner sig som en grottmänniska när ens barn börjar hantera alla dessa "elverktyg" :-) Min son som är nio är redan världens datanörd o skulle lätt fixa fram en powerpointpresentation och så säger folk att vi inte ska ha barnarbete. Jösses, han älskar ju allt som har med data att göra :-)

Carina sa...

Ahh! Samma som min fyra-åring. Hon hanterar mammas och pappas iPhone som om hon inte gjort annat i livet. Kanske en hint om vilken telefon du borde ha valt, Mona? ;)

MonasUniversum sa...

Minkamera: Seriöst, jag kunde inte slita blicken ifrån henne. Hon spelade spel och var snabb som fan. Fatta att vi är omkörda i 180!

Carina: Nähädu. Jag är så nöjd med min HTC Desire. Nu kan jag med lätthet säga att det är den i särklass bästa telefon jag någonsin haft!

Malin sa...

Min son är 2,5 år och har använt sin pappas iPhone det senaste halvåret. Han är grym!
Jag hoppas att han blir lika grym på data när han blir större så man får lite nytta av honom ;)

Mimmi sa...

Terroristen som är 1,5 håller på och lär sig iPhonen och spelar Peekaboo Barn. Hon tycker den är skitkul!
Man lär väl bli piskad i det där med datorer och sånt om några år.

B sa...

Min man har företaget hemma i källaren och får ett samtal sent på kvällen från sin egna iPhone som han glömt när han nattade sonen, 2 år. Det spännande är att mannen ju aldrig ringt till sitt egna företagsnummer från mobilen. Sonen kunde inte gå på senast ringda utan hade således gått in på kontakter (kanske sett bild på pappa?) och tryckt på numret som ringde upp. Mannen svarade och fick bara andningsflås i örat. Vi garvar fortfarande över det.