lördag 29 maj 2010

När man skiter i världsliga problem och vill döda en make

Fråga 1:

Hur jävla dum är man om man hämtar en stege från källaren, som senast var placerad ute i trädgården, för att sen ställa den på en vit heltäckningsmatta i sovrummet, för att man måste fixa nåt med kabeltv-boxen, som sitter vid takbjälkarna?

Exakt HUR jävla dum är man då?

Fråga 2: Kan någon tala om var jag kan hitta Sveriges dyraste heltäckningsmatta.

För det är det enda språk somliga i hushållet fattar: stålars. Och 40 kvadratmeter vit matta lär kännas i hans plånbok.

14 kommentarer:

stort och smått sa...

Dödsstraff är inte hårt nog!

Malin J sa...

Överlämna en skurborste en hink med såpvatten samt en hårtork. Släpp inte ut honom föränns golvet är vitt igen ;).
Vi kör stenhårt på att den som ställer till det måste fixa det. Gubben har lyckats tvätta min favvo ylletröja i 90 grader. Stackarn försöker desperat klura ut hur han ska fixa den. Jag tänker låta honom plågas en vecka eller två innan jag talar om att det inte går.

B-M sa...

Mona...långa djupa andetag....in genom näsan och ut genom munnen....såja. Ingen katastrof....maken får köpa vanish soffa/matta och göra rent. Det går! Jag lovar! Hade samma problem på en fest här....rödvin i ljusa tygsoffor!! Idag syns det inte ett spår.../B-M

Annelie sa...

Oppss.. illa, illa

rebecca75 sa...

vill bara säga att du förgyller min dag med dina kommentarer och är ofta kvällens samtalsämne vid middagsbordet!! Fortsätt så.
//Rebecca
http://rebecca75.wordpress.com

Rebecca sa...

vill bara säga att du förgyller min dag med dina kommentarer och är ofta kvällens samtalsämne vid middagsbordet!! Fortsätt så.
//Rebecca
http://rebecca75.wordpress.com

Åsa C sa...

Förstår dig fullständigt. Hade dammsugit huset precis innan helgen för att vi skulle få gäster. Då klampar maken in på köksgolvet med skorna han hade haft på sig när han klippte gräsmattan... Måttligt roligt.

De Tokiga Brokiga sa...

Man kan också fråga sig hur man är funtad om man överhuvudtaget väljer en helvit matta från början....

Anna k sa...

Okej, lets talk stålar. Först ska vi ha en förbannat snubbe som flyttar ut allt från sovrummet. Sen en skön snubbe som lägger in den exlusiva mattan. Efter det tar vi in favorit-städfirman som städar extremt noga i hela huset eftersom det blivit slipdamm i hela huset plus att alla sängkläder måste kemtvättas eftersom renoveringsdammet tränger in i verkligen allt. Nu när pengarmaskinen tror han räknat klart kulorna (hej maken) så är det dags att köpa nytt möblemang till rummet för du fick ju inte tag i exakt den nyansen på matta du ville ha. Någon som sa att piplarsdon kom fram???

Annika sa...

Vanish. Klart!

Anonym sa...

Heltäckningmatta???!!! Är det inte väldigt mycket 70-tal?? Och så ohygieniskt...nej släng ut mattan vetja!

/ Nettan

MonasUniversum sa...

Stort och smått: Exakt!

Malin J: Du, det där skulle aldrig fungera i vårt hem. Det skulle se värre ut efteråt. Och stackars maken din, fyfan vad dåligt han måste ha mått!

B-M: Jag gjorde det. Andades. Det här är dock 3:e gången han gör samma sak.

Annelie: Kan man säga.

Rebecca: Tack kära du, tack som f-n.

Åsa C: Jag hade smällt av. Och dukat i boden åt honom..

De Tokiga Brokiga: Jo, det gick jättebra att välja det. Vitt i hela sovrummet. och det ligger så att man inte behöver ha massa spring därinne. Bara sova..

Anna K: You´re my woman!

Annika: Ska köpa idag!

Nettan: Njae, nu är ju inte mattorna av samma kvalitet som det var förr. Och tyvärr är det så att ju dyrare, desto bättre kvalitet. Det är därför jag är så förbannad. Och om du dessutom hyr en maskintvätt två gånger om året, så är det renare än mycket annat. Tro mig. Jag är allergisk.

Mange sa...

Haha! Vilken man du har. Lite utav en klåpare men helt i min smak. Ge han en kram från mig å hälsa att det är bara å köra på. Allt ordnar sig i slutändan. Lite så här: "Klart jag älskar dig, hämta nu en öl till mig".

Järnflickan sa...

Haha, men män tänker inte så långt....