måndag 24 maj 2010

Körsbärsträd till salu...och efter en hel dags meckande så kommer jag nu in i datorn. 

Note to self: nästa gång jag byter lösen, se för f-n till att ha rätt fingersättning på tangenterna. Annars blir bokstaven A lätt ett S.

6 kommentarer:

California Swede sa...

Hej Mona, synd vi inte hanns ses igen. Jag åker hem i morgon. Min resa blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom pappa blev inlagd. Han är nu på Handen's sjukhus för rehabilitering, men det går långsamt. Han har en progressive kronisk lung sjukdom som suger musten ur honom. Han fick ju lunginflammation på det hela så det var därför han blev så sjuk. Just nu sitter han i rullstor för han är för svag att gå. Men om du kommer till USA i höst så måste vi ses. Vi kan mötas i Vegas om du åker dit. Eller kom hem till mig i några dagar. Kramis!

Maria sa...

Eller ställ bilen någon annanstans;)!

Perny sa...

Vi har också ett körsbärsträd
http://theperny.blogspot.com/2010/05/saker-att-hata.html
menen bil kan man ju bara svabba av liksom :D

Anonym sa...

Mina grannar har ett körsbärsträd XXXXXL och ett gäng X till jämfört med de flesta träd och det har nyss fällt de flesta bladen. Med vindens hjälp har de draperat sig över min infart och bil och jag bara älskar detta. Det är som att gå/köra bil i en vacker saga. Ibland behövs det lite blombeströdda dagar... ;-)

Tjingeling från Christina H

MonasUniversum sa...

Monica: fanihelvetsjävlaskit, jag trodde det var nästa helg du åkte. Jag höra av mig. Och förjävla tråkigt med pappa. Kram på dig.

Maria: Well, jag kan ju i och för sig stå på gatan och få böter. Trädet är precis ovanför vår infart, så jag har inte så mycket att välja på.

Perny: måste in och kolla!

Christina: Alltså, jag kan nog stå ut med det, problemet är att när det har regnat så sitter bladen som klister. Fast det blir ännu värre när alla körsbär ramlar ned på bilen. Det blir nämligen märken som aldrig går bort.

Monica sa...

MEN du älskar ju körsbär så WTF ;) njut