tisdag 9 oktober 2007

Nu är det dags för filbyte.

Vaknar med enorm huvudvärk och en rygg som bestämt sig för att checka ut.

Och med tanke på att jag redan i normala fall är på dåligt humör de första 20 minutrarna jag slår upp mina bruna, så var ju förutsättningarna för en trevlig tisdag åt helvete.

Jag skulle ju ha sovit middag i går. Det gick inte så bra. Jag låg istället och funderade på om jag ska fortsätta i den här raketfarten.

Jag bestämde mig för att kliva av. För jag håller på att bli helt galen. Jag bestämde mig för att ägna mer av min tid till mitt hem i stället. Och att ta tag i den där resan som jag och bästa vännen vill göra. Till Las Vegas. I början av december. Och shop-til-I-drop. För allt kan inte bara handla om jobb.

Fast. Jag kanske måste tala om det för maken också.

För jag antar att det är bra om han vet att jag bestämt mig för ett filbyte. Innan jag går sönder.

Jag tror att jag börjar med en bio tillsammans med talibanen i helgen.

Nu ska jag nog gå ned till källaren och leta efter vodkan. Och ta mig en rackabajsare. Innan jag berättar för maken.

Får nog ta med mig ett stort glas.

Rösta på mig

7 kommentarer:

Anonym sa...

Shoppa Rosenrot också. http://www.expressen.se/1.232849
Jag hade aldrig klarat mig utan denna underbara lilla rot. Men det måste vara rätt sort, den här: http://www.vitaminvaruhuset.e-butik.se/shop/?artnr=1658&gclid=CJ7n3JW9go8CFRoGEgodyxfLYg

Anonym sa...

Du, var försiktig,,,

MonasUniversum sa...

Rosa, my friend. TACK, jag gick direkt in och beställde.
Och maken hann jag inte prata med. Han ramlade in genom dörren, sa typ gonatt på en gång, så jag får ta mitt snack en annan dag...

Eva sa...

Heja Mona! Bra val, du måste nog ta det lite lugnare annars kommer du att gå sönder...

Låter helt underbart med en resa till Las Vegas.
Va avis jag blir.

✿Ewa sa...

Ja, du måste vara jätteförsiktig!!
Jag äter också rosenrot, tror att det är bra, men det krävs en broms och en kursomläggnig för att kroppen ska må bäst också /säger jag av egen erfarenhet/.

Att gå in i ett lugnare tempo + semester blir perfekt!

Malin sa...

Säger som G4ert Fylking; äntligen! Vet inte hur J kommer att ta det, men han måste lyssna. Så om han inte gör det - tvinga honom. För din egen och tjejernas skull så måste du orka med livet och helst njuta av det också. Läser en bok med en fantastisk titel "Att leva ett liv, inte vinna ett krig". Just nu känns det mest som ditt liv är ett krig, mot tiden , mot samvete, mot idioter i trafiken. Så du tjejen - helt rätt beslut. Se nu till att fullfölja det också. Du vet var jag finns om du behöver. Ta en bio med Talibanen och en lång promenad i skogen. Kram!!!

Anonym sa...

Du MÅSTE dra i handbromsen!! Det går an att köra i 200 knyck ett tag. Sedan krävs service och rundsmörjning. Vila kvinna. Som du sagt till mig någon gång. Annars kommer jag hem och binder fast dig i din fina vita soffa ;)