söndag 15 augusti 2010

Söndag, the final countdownIdag avslutas mässan och inte någon av oss kommer gråta för det.  Ytterst få utställare hade en bra dag igår.

Kan kanske bero på att det var över 30 grader varmt ute...

Den här dagen blir dock kul, alla utställare springer runt hos varandra och dealar. Här får man nämligen inte sälja nåt över disk, så alla smusslar satan med pengar och varor.

För sen man börjat jobba med sånt här, och därmed vet vad varorna ute i butik kostar i inköp,  så ska det mycket till för att jag ska handla inredningsprylar i vanliga affärer.

Bara maken gråter idag alltså.

6 kommentarer:

PGW sa...

Kör hårt! Den som påstår att man inte kan köpa sig lycklig vet bara inte var man ska shoppa, så det så!

Kaos-Anna sa...

Idag ska jag hunt you down. Hahahah.

Minus sa...

Spännande!! Har du köpt nåt kul idag?! Nä jag menar förstås inte köpt utan... typ... äääh... bytt till dig nåt kul menar jag förstås :-)

Anonym sa...

Så vad du eg.säger är att jag inte ska handla hos dig med mindre än att du ger mig sådär 40% rabatt. Först då kan vi känna oss nöjda och gå ut ur butiken glada i hågen, båda parterna har ju helt klart tjänat in en nätt slant. Känns faktiskt inte helt galet att shoppa på dessa premisser.
Eller - ska jag köpa med mig the real good stuf när kosan styrs mot asien nu vinter?
Hmmm, hon lägger pannan i djupare veck än vanligt och känner en vag känsla av - förvirring..?
Hur lösa denna uppkomna situation uti cybervärlden.
Mona? Någon?

m-matte

MorsanMia sa...

Köp lite papper maken kan snyta sig i också

Anonym sa...

jag noterar att, åtminstone i den vinkeln, har du enorma boppar!! rikitga juver. har de hållit formen trots dina tappade kilon? det gjorde inte mina... :(