söndag 8 augusti 2010

När man är godissugen

Jag sitter i soffan och jobbar med prislistor inför mässan. Är så sjukt godissugen att jag har svåt att koncentrera mig.

Efter min GBP-operation så kan jag förvisso äta allt godis som vanligt men jag måste, helst, undvika socker. Jag äter för övrigt inte godis särskilt ofta nu för tiden.

För om socker får ungar att klättra på väggarna så blir effekten tvärtom på mig. Jag blir Skalman och somnar på två röda. Och sover nån timme eller två. Helt sjukt. Slår aldrig fel.

På soffbordet ligger talibanens överblivna lördagsgodis. Ett gäng polkagriskarameller. Värsta sockerbomben alla katagorier.

Om 12 minuter börjar en, vad jag tror, mycket bra miniserie på 4:an. Om jag äter det där godiset så kommer jag garanterat att ligga och sova lagom till introt.

Jag skulle i och för sig kunna sladda ned till vår videobutik men jag vet inte om vår personal uppskattar att chefen kommer inglidande i rosa sidenpyjamasbyxor. Kan kanske ge lite fel signaler.

Det här måste ju vara tidernas tråkigaste inlägg. Ska nog gå ut i köket och vända upp och ned på allt i alla skåp. Kan man få en gurka att smaka godis tro?

5 kommentarer:

Amy sa...

Om du sockrar den kanske. ;-)

Kristina af Knusselbo sa...

Jag har en liten fråga - varför kallas det fortfarande för videobutik? Jag antar att ni inte har en enda video där.. :)

MonasUniversum sa...

Amy: Där går nog gränsen!

Kristina: You tell me. Vi vill ju helst att man ska säga filmbutik, men varje gång vi försöker säga det så får man ett "va, vad är det" från de flesta.

Så jag håller med dig.

Gabriella sa...

Ordet "video" kan användas för flera format av rörliga bilder:

http://en.wikipedia.org/wiki/Video

Både "VHS" och "dvd" används ju för videouppspelning.

Såg också nyligen en dvd-spelare som hade texten "dvd-video" tryckt på framsidan.

Ann Jolby- Solander sa...

Jag har också etthemskt sockersug men tror jag är på G att bota det, äntligen.

Jag har köpt nikotinfritt snus med lakritsmak, XQS portion. Jag beställer mitt på nätet och får det i brevlåda. Funkar märkligt nog kanonbra.