fredag 27 augusti 2010

Kära kock


Efter snart en vecka på din restaurang så kan jag meddela att det finns inte ett skit som är "spennende upplevelser" längre.

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Darling. Finns det bara EN restaurang i hela byen? Bara en tanke. Ingen, varken restaurang eller människa är spännande i en vecka. Faktiskt. puss.

MonasUniversum sa...

Jamen nu är det så att hotellet ligger 20 meter från mässan och jag o r k a r inte gå till nåt lokalt slafshak. Too lazy, too tired. Men i möra så är vi hembjudna till några norska kompisar. Då ska det åkas tåg igen.

Spännande

Smultronblomman sa...

Jag var på TGIF på Karl Johann i somras. Flera svenska servitriser och bra service. Kändes mycket bättre än nedköpet Egons. Bodde på hotell precis vid Centralstasjonen (eller vad den hette). Det var liv halva natten. Sedan satte gatukontoret igång och skulle reparera gatan vid spårvagnshållplatserna. De borrade och kapade gatsten eller något kl 3 på natten. JAg kände en stark lust att slå till någon... Väljer inte just det hotellet fler gånger, tror jag. På väg dit blev jag erbjuden att köpa hasch på öppen gata, helt ogenerat. Ser jag så sliten ut....????

Pernilla sa...

Hoppas polarna bjuder på maten då om ni ska åka det där billiga tåget igen. ;)

MonasUniversum sa...

Smultron: Jamen vad fint, då vet jag var jag inte ska bo nästa gång! Något oroväckande när nån erbjuder en hasch..som du säger, ser man så sliten ut..?!

Pernilla: Japp, det gör de. Och de erbjöd oss även att sova över.

Kristina sa...

Å den heter Kosta, vilket maten gör också - mycket!

Rosa sa...

Men, det finns typ 20 restauranger på andra sidan järnvägsstationen, 10 min promenad fr hotellet.