måndag 23 augusti 2010

Slit och släp

Jobbat som en gnu hela dagen. Med en arm. Träffade en kär norsk kollega på mässans lunchrestaurang, och när hon såg mig och min stela lekamen så bad hon mig sätta mig på en stol.

Har ni sett När Harry möter Sally? Den där orgasmscenen på restaurangen. Jag kan säga att under dessa 20 minuters massage, så fick jag ur mig läten som lätt slog den scenen. Och jag sket fullkomligt i att hela restaurangen var fullpackad och att folk glodde ögonen ur sig.

Några timmar senare stapplar vi in på finhotellets restaurang. Skitiga och jävliga. Och som vanligt så måste jag lämna mer än halva maten. Känns ju sådär måste jag säga.

Men gott var det.

Klockan 20.00 så har kollegan och jag dressat om och intar ryggläge för dagen. Titta sig lite på Fångarna på fortet.Mmm, sexigare än så här blir inte kärringen.

När jag ska lägga in ovan bilder så upptäcker jag att min mobilkamera har blivit hijacked, (utrikiska för kidnappad) och det är ju inte så svårt att lista ut av vem direkt.


10 kommentarer:

Elina sa...

Hoppas ryggen känns bättre efter "behandlingen" och lite sömn.

Änglar finns dom? sa...

Du Mona, jag sitter här och tänker på dina tuttar. (alltså jag brukar inte göra det) och konstaterar att de är ju fan lika stora som de var innan din operation. Hur tusan går det ihop? Det räcker att jag går ner 5 kg så blir min BH en storlek för stor.

*döavis*

Kram kram

och: sälj sälj!

Lennart Pettersson sa...

Tål inte de norska invånarna lite ljud?

en annan sa...

Men ÅH så söta dockor!!! Säg att de går att köpa för pengar (och inte är sydda av någon begåvad släkting)?? :-)

MonasUniversum sa...

Elina: Ja, den gjorde det. Ett tag!

Änglar: Haha, du, dom har blivit mindre, let me tell you. Mina behåar är för stora! Och jag bävar eftersom jag ska ned ytterligare 10kg!

Och du, vi kan byta. Jag tar dina ben om du tar mina boppar. För bobbar kan kan man köpa om det skulle vara så...

Lennart: =) De hade i alla fall väldigt roligt kan jag säga!

MonasUniversum sa...

En annan: Jo, det är köpedockor. Finns fyra olika och är köpta på lokala leksaksaffären..som har en webbsida: www.boinkstore.se

198:- st

Sandra med tre ungarna♥♥♥ sa...

hihi! sådana bilder brukar jag oxå "hitta".

Sandra sa...

Satan vad tight du blivit, Mona! Kul att se att det går bra för dig. :)

Dubbelörn sa...

Korv?! Till middag?? *gobsmacked* :D:D:D

MonasUniversum sa...

Sandra med tre ungarna: Mmm, jag gör det ganska ofta. Och det är ju inte så att det räcker med EN bild på samma sak, näe, det ska tas 10 bilder på varje grej!

Sandra; Tack så mycket!

Åh Elisabeth, dom var jättegoda!!