tisdag 3 augusti 2010

%¤#/&, efter tre timmars försök

FörbannadeshelvetesjävlaskitDYMO. Ska det vara så förbannat svårt att installera den på den här datorn när jag har gjort en miljardjävlagånger på andra datorer. Slänger snart ut fanskapet. Alla femtusen varor i mässmontrarna får vara utan prislappar.

Jag är trött.
Jag är förbannad.
Märks det?

11 kommentarer:

Rut-Knut-Tjut sa...

När tekniken strular tänker man alltid på hur bra det måste varit förr. Men sen när man provar skriva en halv A4 för hand och sedan får skrivkramp á lá döden då kanske det ändå är bättre nu? Hoppas du för den där grejen att funka iaf. Slå lite på den, kan hjälpa.

Monica sa...

märker inte ett dugg längre jag vet ju att det snart är denna tiden i månaden hahaa

Sus sa...

Tja...det är väl ungefär som vanligt.
Det är mannens fel va?

Osloskånskan sa...

Ska jag skicka Maken?

Smultronblomman sa...

Känner igen frustrationen, irritationen och maktlösheten. Dottern höll på att knäcka sitt tangentbord tidigare i veckan. Det var naturligtvis datorn som djävlades med flit.

Dubbelörn sa...

Blir en aningens orolig över dig... Ska jag komma över med lite lunch nån dag o låta dig skingra tankarna lite? :D

Och du, den sista bilden tog jag faktiskt enbart till dig! ;)

Puss

Lilla monstret sa...

Visst är det märkligt att saker alltid ska börja strula när man verkligen inte har tid med det? Tekniska prylar måste ha någon sorts förmåga att känna av att man är stressad och just då bestämmer de sig för att sätta sig helt på tvären. Har själv gått åtskilliga duster med min skrivare som då och då inte vill samarbeta alls. Ger upp och fixar på annat sätt och när man startar den igen efter några dagar så fungerar den hur fint som helst. Helt obegripligt!

Gustav sa...

"När Gud uppfann datorn, uppfann djävulen skrivaren" har jag läst någonstans.

Finnpajsaren sa...

Va? *chock* Du som är så bra med tekniska prylar? *fattar inget*

Fraggelmorsan sa...

jag brukar skylla på att jag lider av en teknisk utvecklingsstörning men att Gud jobbar på problemet så snabbt han kan....

intern1n sa...

Hade köpt flera Dymo till datorerna på jobbet. Hatar-hatar-hatar Dymo etikettskrivare. Visade sig att de inte var kompatibla med Access-databasen vi använder. Efter flera timmar o dagar: Gav upp o köpte Brother istället. Funkar bra. Behöver du Dymo-etiketter? Hade köpt på mig det också...Det är inte dig det är fel på! Aldrig mer Dymo-etiketter...