tisdag 8 juni 2010

Väry bad mom ska smöra sig liteTalibanen har skolavslutning i morgon och jag tänkte passa på att tacka för det gångna året.

Och be om ursäkt för att jag missat 1 utvecklingsamtal och för att jag vid 2 tillfällen glömt bort att skolan stängde tidigare.

Det här borde väl räcka va?!

8 kommentarer:

Helene sa...

Absolut och du blir så klart förlåten :)

Elin - Bondmora sa...

Jag är lärare. Om de inte förlåter det får Talibanen gå hos mig. Du kan glömma hur många utvecklingssamtal som helst, jag är så lättköpt.
Men du blir nog förlåten...

Z sa...

Skulle faktiskt kunna tänka mig att vara lärare åt Talibanen om det innebär så många mutor....

Singelmamman sa...

Jag är inte lärare, men mutbar. Och väntar fortfarande svar från vår IT-avdelning om de har några möss... (eller det kanske heter musar?)

Mitt i Fågelsången - byter snart namn sa...

ooops, är det meningen att barnen ska få saker på skolavslutningen??? Här är det ju i princip första gången (stora går ur 1:an) som det är riktig avslutning, men inte tänkt så långt som att det kanske borde rendera i något lite speciellt... Tur att jag kan ta lite bonnpermis från jobbet i morgon fm.

Monica sa...

å¨åå var det en till mig med där sa du?

Henny sa...

Det var inte lite presenter heller! Ger du alla inblandade på skolan en tjusig gåva? "På min tid" räckte det med en fin blombukett ;-)
Jag gillar verkligen din blogg. Upptäckte den först när du gästbloggade åt Bosses blivande mamma.

Anonym sa...

Jag hade redan förlåtit dej innan du inte kom, för jag gillar ju dig och Talibanen!Jag kommer att sakna er. Tänk att jag fick en av dessa presenter...och den passade perfekt in i mitt hem och mitt liv kunde inte vara bättre vi älskar nämligen ost...& vin..jag kommer tänka på er varje fredag m ett leende i mitt hjärta.Puss på er alla