fredag 18 juni 2010

Så var det dagsEfter att ha vaknat och plötsligt befinna sig i ett troligt klimakterium, och sen i chock av det, vid packning av resväska för årlig jobbweekend i Hamburg, upptäcka att favoritringen är borta, så höll denna dag på att gå åt helskotta helt.

Näst intill handlingsförlamad så fick jag hjälp av tonåringen att vända upp och ned på hela huset. Utan resultat. Ned till arbetsrummet och leta fram papper för att ringa försäkringsbolaget. Då kommer den sura maken och säger att vi ska kolla bakom byrån i sovrummet. Den gamla antika som knappt går att rubba. Som står slimmat mot väggen.

Och tamejsjutton, där låg den!

Så 40 min försenade drar vi iväg till flygplatsen. ...

...för att kliva på ett pluttelitet plan. Så nu kommer jag att dö. Om än med rakade ben, ansad muffla och glitter på ringfingrarna.

Amenhejdåra, överlever jag så hörs vi ikväll. Maken har givit mig mobilbloggförbud. Muttrade nåt om Marocko i januari. Förstår inte alls vad han pratar om!

5 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Ha ha ha, jo Maroco minns vi... men du: den som spar den har, och vi kan nog vänta tills ikväll om du lovar att samla på dig roligheter under dagen !

Ann Jolby- Solander sa...

Tänk inte ens tanken att dö under flygresan. Måste ju få en rapport hur du haft det. Ha en skön helg

Ann

Kamilla sa...

Jag vet precis vad han pratar om, det är nog ungefär som min man nu när han pratar nåt om Egypten och mobilbloggande,,,,,ehhhh 5 lakan gick åt innan den här puckade blondinen fattade att det kostar pengar att skicka asstora bilder via mail på en telefon,,,sista veckan fick telefonen helt enkelt vara avstängd,,,,

Anonym sa...

Skrev en kommentar om din egen påstådda bloggtorka. Jag sa att jag tycker det är lyx att få läsa din blogg med flera inlägg varje dag. Fast att läsa samma inlägg 3 ggr blir ju inte riktigt samma sak ;-). Ha det gott! //Gina aka mammamu, klimakteriekossa

Agneta sa...

Att du stammar när du bajsar det vet vi ju sen tidigare men att du skulle vara såå nervös inför flygresan så du stammar när du bloggar också det var nåt nytt.

Ha det bra och njuut av livet i Hamburg men naturligtvis måste du blogga om alla dråpligheter som händer där också. Och skulle det mot förmodan inte hända så mycket så kan du ju alltid skicka samma story flera gånger ;)