tisdag 29 juni 2010

Som hittat

20430:-

En liten Miele, tvätt och torktumlare i ett.

Där rök just min altanmarkis.

Ska man skratta eller gråta?

11 kommentarer:

intern1n sa...

Gråt om det kan ge dig en altanmarkis också, men om det inte funkar, spar energin... Tips! Kolla ljudnivån innan köpet. Kram.

stort och smått sa...

Varför inte både och?
Markis behövs verkligen.
Det gör visserligen tvättmaskin också.... Alltså: Både och!

NinaPX sa...

Nä, passa dig! Av egen erfarenhet säger jag att man inte ska satsa på s.k. "kombinationsmaskiner". En tvättmaskin är en tvättmaskin och en torktumlare är nåt annat. Sådana här grejer ska man hålla separat, så mitt tips är att köpa två separata maskiner (om du nu måste ha en ny torktumlare också). Blev förövrigt så trött av att läsa om din dag att jag var tvungen att kasta mig på soffan. Må gott!

MonasUniversum sa...

NinaPX: Kan inte köpa två stycken eftersom jag inte får plats. Då måste torktumlaren stå i tvättstugan, och då blir jag ju tvungen att GÅ ända dit!

intern1n: För jävligt med din bil hörru. Och maskinen är supertyst..Kram på dig, jag kommer snart och hälsar på.

Stort och smått: för att vi inte har råd just nu. Funderar på att köpa markisen i vinter, fast det är näst intill outhärdligt att sitta ute på altanen utan markis.

Helene sa...

Det är störst brandrisk med dessa kombo maskiner.....Jag säger no no (har jobbat med brandsanering och vet vad dessa kan ställa till med)

Mary sa...

Köp den! Har en sån Miele kombimaskin och den är klockren. Torrt blir det. Aj löööv maij Miele!

B sa...

Köp Miele! Skit i kombomaskiner. Funkar inte om man tvättar mycket. Hela tiden har man en våt hög som "väntar".

Anonym sa...

Håller med de flesta andra här. Har haft kombomaskin och jag blev bara trött på att maskinen var upptagen med torkning när jag ville tvätta en maskin till. Dessutom torktumlar jag inte vissa saker och då måste man ju sortera isär den våta tvätten.

Däremot är Miele kanon. Min Miele tvättmaskin är precis min typ: Stor, tyst och stark.

//Brippan

Mimmi sa...

Min kollega har en 30 år gammal Miele som gick sönder i våras. Reparationen kostade 750 kronor och nu kan hon köra 30 år till. Mina föräldrar har en 11 år gammal Bosch som gick sönder i helgen. Inget att göra, de måste köpa ny (prisklass ca 6000 kr). Man får vad man betalar för!

Pontus sa...

Mimmi: Då är det väl mer prisvärt att lägga 18000 (6000 * 3) och ha en maskin i 33 år, än att lägga över 20000 och ha en som håller 30 år?

Anonym sa...

Hej! Trillade in här på nån länk och vill säga:
Jag har en kombimaskin ElectroHelios med högt varvtal för 8000 kr för 2-3 år sedan. Hur bra som helst! Innan den hade jag en annan kombi i 12 år, nåt känt bra märke (men aldrig dyra Miele).