måndag 21 juni 2010

Ni som är så bra

Just det ja.

Tänkte göra en drive i olika magasin. Alltså inte annonsera, utan snarare maila ansvariga och försöka få dem att ta in lite av våra produkter på deras "plocksidor", eller vad de nu kallar dem.

Är det nån som har några bra känningar? Vi har bl a grymt snygga saker för män; allt ifrån slipsaskar till klockor, till golfgrejer till you name it.

Än så länge väntar jag med att "outa" vår egen hemsida, men gå in här och tryck på Showroom och kolla lite själva i de olika kategorierna. Glöm inte att först ändra språk till engelska innan showrummet.

Så. Nu ser ni vad jag jobbar med för grejer...

17 kommentarer:

B sa...

Skitsnygga grejer! Ska bli spännande att se vad ni kommer att ha av det sortimentet. Lycka till!

Cecilia N sa...

Jag är ju ingen som "vill ha" saker. Men de där Cinderellaskedarna föll jag pladask för. Fast när ska jag använda såna? Typ aldrig ...

Lotta sa...

Mycket snyggt, jag vill ha typ allt!

MonasUniversum sa...

Men B, vi har ALLA deras saker! Det är ju det som är grejen; vi är deras distributör här i Sverige. Det var hos dem vi var i helgen!

MonasUniversum sa...

Cecilia: fast, såg du tårtspaden? Som heter Cinderella. Den är en av våra storsäljare. Klacken är avtagbar.

Det finns för övrigt många på marknaden som kopierar Philippi, som inte är billigast i branschen.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Ebba G sa...

jamen vad ska man HA allt till???

Anonym sa...

Ni måste ju bara ha en Store locator/hitta närmaste butik på er hemsida. Hur kan ni ens bedriva en verksamhet år 2010 annars? Skämmes!!!

Anonym sa...

Och förra kommentaren var naturligvis avsedd för föredående inlägg *förvirrad*

MonasUniversum sa...

Anonym: Jamen vänta lite här nu. Jag är dålig på att förklara. Vi ska ju egentligen inte figurera för allmänheten, vi säljer ju endast till återförsäljare. MEN, jag kan se en poäng. Dock är vi lite oroliga för det där med att konkurrenterna lätt kan "sno" våra kunder. Och då menar jag i den bemärkelsen att de själva slipper leta upp kunderna, vilket är ett jävla jobb, och då får de tag på dem utan ansträngning. Fattar du/ni?

Anonym sa...

Grymt läckra grejer!!

B sa...

ALLA deras saker! Perfekt! Kommer säkert att ha behov av en massa "oj-vad-läckert-måste-ha-prylar". Om inte annat because I'm worth it.

Comvidare sa...

Ooo, vad det kliar i fingrarna. Vill ta, känna, trycka. Ja, jag är en sån som lämnar fingeravtryck på allt. Men jag handlar också med jämna mellanrum så jag är inte helt portförbjuden i affärerna på stan.

Log extra varmt åt Emma: Salt och Peppar. Och sträckte mig mot skärmen för att känna....

Cecilia N sa...

Aha, klacken avtagbar. Ja jag tyckte att den kändes som i vägen, även om jag inte riktigt kunde formulera det.


Nä man kan undra vad man ska ha allt till, Ebba. Men kan det vara så att alla salt och pepparströarna behöver man inte, men man kan få välja mellan den ena eller den andra eller tredje eller fjärde eller ...?

Men jag tänker att det känns som att det är såna där grejer man ger till brudpar eller så. Speciellt om de inte har så mycket grejer sen tidigare.
Alltså att det är "presentklass" på de här grejerna. Annars kan man ju lika gärna köpa en tårtspade på ica, eller ta stekspaden ...

Åsa C sa...

Å vilka fina saker. Vill genast ha en hel del av det...

Helene Hogengård sa...

Riktigt stiliga pryar!

Greta sa...

Åh vilka fina saker. Blev väldigt förtjust i burn oil lamp,round.
Om du får min adress så skickar väl du den till mig, eller? :)
(fast jag kommer gärna till Bromma och hämtar den också)