måndag 28 juni 2010

Not for everybodyMmm, man ska ju inte ha stora boppar när man är ute och hojar i alla fall. Maken har fått mersmak. Alltså inte för mera boppar, näe, nu ska vi se hur lång tid det tar innan det står en sån där maskin på uppfarten. Och ungefär lika snabbt har jag införskaffat en ny motordriven mega-markis till altanen. Och bytt ut tyget i alla fönstermarkiser.

Apropå att hålla i plånboken på somrarna..

3 kommentarer:

CB sa...

Min man skaffade mc mot min vilja, förra året sa jag NEJ!. I år var det dax igen, då kom jag med mot krav: lunch/middag 2 ggr vecka, 1 fin present/mån (han brukar visserligen uppvakta med toppensaker), sköta gräsklippningen varje vecka mm. Löjligt, av mig! Visst, men jag tycker att det räcker med båt och flakmoppe, det är ju samma säsong. Vet inte om det är mitt motstånd, men han har inte varit ute så mycket som han trodde. Skönt, tycker jag. Passa på och kräv mer än markiser mm, tycker jag. Heja, Mona!!

epsilon sa...

Men guud - hur går det med skorna?

Anonym sa...

Du läs här nu...han kommer att åka kanske 10ggr på den där bågen den här sommaren pga tid/väder....sen kommer den att stå på uppfarten och samla damm...det där har vi sett förut...Herregud,det skriker medelålderskris:)