söndag 6 juni 2010

Hur dum får man vara


Jag har en ny mobiltelefon. Efter några veckor nu, så kan jag konstatera att den är överlägsen makens iPhone. Jaja, what the fuck, jag vet vad en del av er säger om saken.

För några dagar sen så hittade jag dock ett aber med den. När man står utomhus så ser man inte ett skit på displayen. Väry irriterande kan jag säga. Så pass att jag faktiskt väljer att inte svara när det ringer. För att jag är en surkärring som vill veta vem som är i andra änden.

Nu satt jag på altanen och pillade lite i den. Åh nämen hoppsan hejsan...hamnade visst under inställningar. Nån klåpare, läs: undertecknad, har tagit bort Automatisk ljusinställning, varför displayen varit becksvart.

Tror f*n inte det finns nån mer korkad än jag.

14 kommentarer:

Ewa sa...

Tror att en sån mobil som du har blir min nästa. Makens Iphone är bra till det mesta utom att prata i :/...ljudet är uselt.

Förstår att ditt modershjärta svämmar över, du kan verkligen vara stolt! Och väldigt lik modern.

*Kram*

Sus sa...

Alltså.
Jo men alltså...
Nä.
Jag kan inte komma på något att skriva.

Malde sa...

Jag ser det som tillfälligt hjärnsläpp, vännen.

Kram!

Den hemska tvillingen sa...

Ja men du är ju snäll å andra sidan och har fina barn så det jämnar ju ut sig som man säger ;D

Erica sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Erica sa...

Jag älskar min HTC Desire! Men det har allt varit lite knepigt att lära sig alla smarta funktioner...

GudinnanT sa...

Jag SKA ha en hemma finaserna ska bara landa sig lite först.

Jag har hittat MASSOR med smarta skaer i hans htc. Som att om tele ligger på bordet när det ringer och du tar upp den sägns ringsignalen. Ringer du och inte kan/vill svara och lägger den upp och ner går den över i tyst läge.
mm mm mm hittar massor med saker som är våldsamt användbara :)

Lizbert sa...

Jag ångrar skarpt att jag var så snabb att köpa min Nokia - brodern har en HTC (dock Legend) som jag blev helt kär i när han visade upp den på semestern. Maken (min alltså) funderar nu på att skaffa en, och jag är fast med min kassa Nokia i 1.5 år till. Typiskt!!

Tigris Predikantan sa...

Lite korkad är jag men vem som är mest korkad, du eller jag, vet jag inte! *ler*

Ann Jolby- Solander sa...

Man går vara hur dum som helst, bara man är snygg :)

Anonym sa...

Nämen den funktionen visste jag inte ens om =) Min var dock inte helt avstängt... Nu kanske jag slipper köpa ny telefon för att "displayen har pajat" =)

/Sara

Cecilia N sa...

Och jag till att peta på min gamla telefon och si! Det fanns möjlighet att ändra för mig med. Jag som precis som du blir sur på att man inte kan se nåt alls utomhus. 50% ljusstyrka, tacka sjutton för det.

Tina N sa...

Det var säkert Maken, som pillade på den...för att du inte skulle överglänsa med din! :)

Smultronblomman sa...

Gå till butiken och be om hjälp. Be inte maken. Han kommer säkert håna dig för ditt misstag.

En gång, för typ 100 år sedan, skulle jag skicka ett mail till min privata mailadress. Det var en filmsnutt och filen var så stor att den blockerade min brevlåda. Jag fick ringa till internetleverantören och be dem plocka bort mailet. Himla pinsamt. Berättade i efterskott för maken som reagerade som jag trodde - suckade djupt och skakade på huvudet. Men eftersom jag fixade det själv kunde jag "ta det". Var inte onödigt stolt - be om hjälp! De har varit med om så mycket knasigt att detta inte kommer att lämna några djupare intryck.