torsdag 31 mars 2011

Och nu blir det reklam

Jag gör inte reklam särskilt ofta här i bloggen men nu måste jag.

Som ni vet så har jag ju en kompis som heter Tina. Eller ja, mer känd som Blondie efter Indienresan. Hon och systern Anna äger en butik som heter Syster Lycklig på Tegnérgatan i Stockholm. Jättenära Sveavägen. Plättlätt att ta sig dit kommunalt. Ni som är inredningsintresserade har möjligen noterat att produkter från deras affär ständigt figurerar i alla inredningstidningar.

De här två tjejerna sliter som babianer i butiken. Den är jätteliten i två våningar, men Jesus Christ så mycket roliga grejer de har. Och inte är dom dyra heller. Och så har dom kläder till bra priser. Det är en sån där affär som man inte går ut ifrån utan att ha handlat, eftersom de har en miljon småprylar. Världsviktiga måste-ha-grejer.

Jag älskar dom här tjejerna. I synnerhet Blondie. Hon är en mycket nära vän och det känns extra kul att jag var kund hos dem långt innan jag började umgås privat med dem.

Nu till saken. Det finns hundratals bloggare som jämt och ständigt kontaktar Syster Lycklig för att tigga grejer att lotta ut på bloggarna, eller om annat samarbete. De säger konsekvent nej. Till alla.

Utom till mig. Hehe.

För jag kom på en genial idé. Eftersom butiken VERKLIGEN är otroligt rolig att besöka och jag vill att hela Sverige ska handla hos dom, så gör vi så här:

Under hela april månad så får ni 20% på allt i butiken om ni uppger "MonasUniversum" när ni ska handla. Antingen i webb-butiken eller om ni kommer dit fysiskt. Just det, inte några fjösiga 10%, utan de är generösa and youré gonna love it!

Och helt seriöst, ni som kan: åk dit. Säger bara lycka till om ni klarar av att gå ut därifrån utan att ha handlat nåt. För det är helt jävla omöjligt. Webb-sidan är som alla andra internetsidor, men butiken bara måste ses.

Som en godispåse.

Tegnérgatan 12.

Om inte annat så kan nu ju stirra på Blondie. Och påminna henne om det där med att hala upp VISA-kortet när hon skulle fylla i visumnumret. Gör hemskt gärna det.

Eller så kan ni ju snacka lite engelska med henne.

20 kommentarer:

PGW sa...

Ja där går jag ju faktiskt förbi varje dag och är lite förtjust i de där prickiga skålarna de har i fönstret just nu. Får väl ta och kliva in också.

Klankis sa...

Är det 1:a april idag eller..?

MonasUniversum sa...

PGW: Jamen gör det. Du kommer dö när du ser hela deras vägg med allt porslin de har fått in.

Klankis: Haha, jag skulle lägga ut det här i morgon, men misstänkte att ni skulle tro att det var ett skämt, så det blev idag. Men seriöst, gå dit. Det är världens roligaste butik.

Duktiga Tjejen sa...

Tack för tipset!

Anonym sa...

Jag som inte har koll, kan du inte göra reklam för era egna butiker. Minst lika nyfiken på det...Steffi

Ska aldrig mer ringa dig, tror jag :) sa...

SHIT VAD BRA!!! Jag såg en matta på Pernilla Wahlgrens blogg igår som jag MÅSTE ha!! Grym timing!

Maria sa...

Tack för tipset!

Ps, hälsa Blondie att det är bra att de säger nej till de som tigger grejer att lotta ut i bloggar eftersom det faktiskt är olagligt att lotta ut saker utan tillstånd - och lotteritillstånd ges bara till ideella föreningar med allmännyttigt ändamål.

Pia sa...

Hoppas du kan göra en sådan där "deal" även i september. För då ska jag ner på konferens och kommer att bo i närheten av deras affär.. Annars är det inte så ofta man har "vägarna förbi" när man, som jag,bor i Umeå.. Jag menar, som exempel så har vi har 30 mil till IKEA!! Så medömkansrabatt i höst vore önskvärt! :)

Anonym sa...

Done! Två träskor inklickade direkt. Men dom verkar ha lite "nordiskt försäljningstänk", det bästa med internet är att avstånden krymper avsevärt :) Jag som sitter i Italien skriver detta för att ge lite "postiv kritik" - även din affär skulle ha en framtid i denna bananrepublik...

Älvan sa...

Hm. Jag har ju ett helt hus att inreda snart. Och första lönen hinner komma medan rabatten fortfarande gäller. Besöka liten affär, tror jag visst!

Mr Lee sa...

Kan du inte ordna 50% på Fredells också? Jag skulle behöva material till mitt garage proj.

Joanna sa...

Älskar den butiken. Har inhandlat diverse fina smycken där :-)

Kram
Joanna

www.livsvinst.se

Cecilia sa...

Det var verkligen en butik för mig!!! Önskar man bodde i storstan! Men men får nöja mig med hemsidan =)

lisbeth sa...

Tack för tipset förstår vad du menar.
Därifrån går man inte utan att ha handlat förutsatt att man inte glömt plånboken Tittar in nästa gång jag är i Stockholm

Zelda sa...

Och nu har jag varit där =)
Är på tillfälligt besök i Stockholm och tänkte att jag skulle passa på att kolla in. Och du har verkligen rätt...vilken mysig butik, man visste inte var man skulle börja titta. Nu var jag ju där en dag "för tidigt" så jag vågade varken stirra eller nämna ditt namn eller prata engelska.
Tyvärr så kollade jag kontot alldeles innan jag gick in och upptäckte att jag var tvungen att hålla igen lite. Men några smågrejer blev det i alla fall.

Från en som läser allt du skriver och även allt som dina tokiga läsare skriver, men som är dålig på att kommentera =)

Anonym sa...

Bor ju inte i huvudstaden men ska på visit den 14 april, tarvar ett besök hos systrarna!
Tack

stort och smått sa...

Jag ska till Stockholm om ...tre veckor tror jag. Ska sjuttonimig se till att jag hinner med ett besök där! (Tegnérgatan känner jag igen, tror jag... Eller så är det något annat Tegnér jag tänker på). Men jag tror inte jag kommer kunna med att be om rabatt. :/

Anonym sa...

Tack för tipset. Jag var förbi idag och fick rabatten trots jag var en dag förtidigt. Jätterolig affär, det blev både presenter och ny kläder./Lillemor

Miss B sa...

Stoooort tack Mona! För indien-läsningen när jag va sjuk (skratt är jäkligt bra för hälsan) och nu tack för rabatten hos systrarna! Har inte vågat gå förbi sen sist i rädslan att plånboken ska överge mig helt!? Nu kändes det legitimt liksom :) Tina va dessutom precis lika söt i verkligheten!

Maria sa...

Ska ta med mig stora plånkan och åka dit nån dag..kram på re...