söndag 6 mars 2011

Jag är i Indien

Sover sammanlagt 1,5 timme på planet. Då hade jag tagit en sömntablett, men det hjälpte inte. Tina sov som en gris. Vi hade turen att få varsitt två-säte.
Rice and curry, I´m here. Varmt men disigt.

Som i så många andra länder så måste man fylla i en sån där deklaration ni vet. En långsmal lapp med uppgifter om vem man är, passnummer etc. På en rad står det att man ska fylla i "Visanumret", alltså visumets nummer. Tina har förvisso sovit större delen av resan men för oss är klockan 5 på morgonen, och hon är trött. Jag frågar om hon har fyllt i allt. Det hade hon inte. Så på väg till passkontrollen ska hon fylla i "visanumret"

Själv är jag så trött att jag inte tänker på vad hon står och gör. Sen tittar jag på henne och undrar vad fan hon ska med VISA-kortet till. "Jamen det står ju att man ska fylla i visanumret!"

Inte för att jag gör några kopplingar till hennes hårfärg....eller ja, kanske en smula....

Jag är jättekissnödig och ska kissa på flygplatsen. Kan tala om att jag stod upp.
Intressanta väggfigurer.
När vi skulle gå ut genom tullen så stod det ungefär 100 såna här tomtar med namnskyltar, klicka på bilden, så det tog en stund innan jag såg mitt namn.
Vänstertrafik, som om jag inte har nog med problem!
Det här med dricks är inte min grej. Det är maken som sköter sånt. Men det känns som om 5 dollar var good enough, för han såg väry happy ut.
Jag har rest en del i mina dagar och jag kan säga att det är första gången jag bor på ett hotell där alla väskor kördes genom röntgen.

Nu är klockan 5.40 för er och 10.10 för mig. Vi ska sova ett par timmar innan vår businessguide kommer och hämtar oss kl 15.00.

Och du maken, jag fixade internetuppkopplingen SJÄLV. Puss.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Shit 5 dollar i dricks, han tog nog ledigt resten av månaden!!
Ska blir väldigt spännande att se vad du tycker om Indien, jag har aldrig varit där...har räckt med vänner som dissat hela landet, de har (bla) mått dåligt av alla tiggare med magra barn på sina armar..de har liksom inte kunnat slappna utan gått med ständigt dåligt samvete. Så själv har jag utan att ens varit där blivit en "vägra-åka-till-Indien"
Maria G

Dubbelörn sa...

Skönt att du är på plats o glad är jag över att du fixade resesällskap. Känns lite lugnare att veta att du inte är ensam om de ev galenskaper du kan råka hamna i *gapskratt*.

Varm kram :)

Cissi sa...

Wow, coolt med rapport direkt, I lööv internet!

Hoppas du får sova ikapp lite nu, ser fram mot kommande rapporter! :)

Eva B sa...

Skönt att veta att ni är framme! Ska bli spännande att följa er resa.
Må bäst!

Lillis krusiduller sa...

jag läser troget men kommenterar aldrig. Snyltar bara på den enrgi du utstrålar. NU måste jag bara säga att jag väste fram ett litet Jippppppyyyy när jag ser att det verkligen funkar med din internet.
Nu kommer jag sitta klistrad!
Detta vill jag inte missa.
You go girl!
Söndagshälsningar från en nyfiken "resebyråtjänsteqvinna! :)

compagnietmarie sa...

Tack för "vår" Indienresa, Kram

inkan8 sa...

Helt ärligt hade jag också skrivit det för det var det jag läste. hhhahahaha
Kram

Pernilla sa...

Ha ha ha!

Gabriella sa...

Härligt att du är framme! Det ska bli intressant att följa dina äventyr. Kram!

Kerstin sa...

Vad är det för fel på toaletten??

MonasUniversum sa...

Kerstin: det syns inte men den var full med kiss!

Anonym sa...

skrattar så jag viker mig åt visanummer bruden!!
Själv jobbar jag i gränskontrollen men inte viste jag att det kunnde vara så lätt att blåsa folk på pengar genom att begära visanummer av dom!

Pialin