tisdag 8 mars 2011

Kan nån hjälpa till här nu

Jag har inte försvunnit. Jag har filmat massor idag som jag tänkte lägga upp här i bloggen. Men eftersom jag egentligen är skitkorkad, så trodde jag att det bara var att, poff, in med sladden, poff, trycka på nån form av överföring, poff, klart i bloggen.

JAMENELLERHUR! Det står nåt om att Windows inte känner igen vad-det-nu-var. På filmen så står det .3pg och inte .jpg. Om det nu är nån ledtråd.

Jag har en HTC Desire. Kan nån förklara blixtsnabbt hur man gör. Utgå från att jag är 4 år så det är till att du är pedagogiskt.

Och det är som sagt bra om du är snabb. De släcker bergis ned internet ikväll med och jag har asmycket att blogga om!

Hurry hurry.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det brukar ju vara så lätt med alla telefoner......Har ingen htc så kan inte hjälpa dig :)

Nica sa...

Jag har inte kunnat lägga upp film direkt på Blogger - utan laddat ner dom till mitt konto på youtube -och sen lagt upp en spellänk.
Det finns också appar man kan köpa, tror jag -som hjälper till med det dära...
Du hör - jag är i princip lika rudis som du! :)

Singelmamman sa...

Byt filformat till mp4.

Anonym sa...

Du måste ha ett youtubekonto, enkelt. Där kan du ladda upp och sedan klistra in koden till din youtube film på den här bloggen. Det är enklast. Jag gjorde det i Thailand. Gillar du inte youtube så ta Vimeo. Christina

Svedski sa...

Har du testat att ansluta mobilen som en USB-enhet? Jag tror att när du kopplat in mobilen till datorn så kan du dra ner menyfältet högst upp och sen klicka på vaddennuäranslutensom och välja nått i stil med "anslut som usb-enhet". Jag har inte min sladd här och kan inte kolla just nu.

Sen ska du kunna gå in på den via "utforska" eller nått, dvs öppna som en usb-minne. Där finns det fullt av mappar varav en heter typ DCIM där iaf bilderna ska ligga. Är osäker på om filmerna också hamnar där, men då kanske du kan leta runt lite...

Och ett tips (som du kanske redan praktiserar, men ändå) angående att blogga med dålig internetanslutning: Skriv inlägget i typ word eller liknande först, gå sen ut på nätet, klistra in all text och ladda upp. Då behöver du inte vara ansluten hela tiden du skriver och du riskerar inte att förlora allt om internet hakar upp sig. Det funkar ju dock inte om du vill ladda upp bilder och sånt :/

Hoppas det löser sig med filmerna!

Anna sa...

Läste en annan blogg nyss, med filmsnutt. Och den var från YouTube. Så det kanske är det lättaste sättet?

MonasUniversum sa...

Fifan vad ni är bra, TACK! Ska försöka i morgonbitti. Miss i nassen här nu.