onsdag 23 mars 2011

När man tror sig veta att man är i form

..då upptäcker man att det är dags att shävja some legs. Så att inte maken hittar några andra snyggare legs liksom. Hos Sannapanna t ex.

Vadå vita ben? Dom är skitbruna ser du väl!
Sen upptäcker man att solen tittat fram. Så gott det går genom as-skitiga fönster. Time to be a housewife igen tror jag visst.

Krukor från Miljögårdens outletbutik i Trelleborg, kosta gratis, eller ja, 40 kr st, växtarrangemang gjort av begåvad kompis som vet att jag älskar blingbling. Lampa från GeKå´s i Ullared. Jajamensan. In every window.
Kommer på att jag i helgen ska stänga en butik, som vi har sålt, och flytta hela rasket till en annan butik. Som vi samtidigt ska renovera. Efter år av att vara företagets flyttgubbe/budkärring/städ-Olga, så bestämmer jag mig för att investera i ett par riktiga arbetsbrallor. Och varför ha tråkiga blå när man kan få knallrosa. Lyckas hitta det enda företaget i Sverige, som säljer såna, och får värsta kundservicen i form av leverans till kontoret i morgon.
Tack för det Protecty!
När jag ändå äntligen mår kalasfint så passar jag på att plantera om lite växter. Jag kan tänka mig hemmafrulivet ett tag faktiskt.
Stor kruka 70 kr från Miljögårdens outletbutik i Trelleborg. Väry cheap.
Men när jag är klar med den första så konstaterar jag att jordpåsen är tom. Snöpligt avslut.

Tittar ut genom altandörren och undrar hur i h-e jag ska få bort den här snöhögen. Som är bra mycket större irl. Solen tittar inte fram här förrän framåt 13-tiden på dagarna, varför snön kommer vara borta sisådär i mitten av juni.
Nu är det dags att trycka i sig lite lunch. Har ätit flytande föda i en vecka och är less. Tar fram lite av mammas mucho goda raggmunk, värmer och sätter mig andaktsfullt i soffan och börjar äta.

Får i mig en dryg halv bit innan magen bestämmer sig för att explodera. And I mean e x p l o d e r a.
Hinner precis sätta röven här innan det var för sent. Måste tillstå att jag är något trött på just den här typen av stolar. I alla fall utan vadderade sittringar. Hmm, kanske en ny affärsidé.  Kan jag please få mitt liv tillbaka.

Tillbaka på ruta 1. Te med honung. Och soffan. Sova sig lite middag.

Sen börjar vi om. För jag ÄR frisk. Jag har bestämt mig för det.

13 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Appropå snöhögen, ser man inte ett räcke eller staket längst till vänster i bild?
Får jag isåfall föreslå att skotta åt det hållet, över kanten ?
Syns inte finns inte...

MonasUniversum sa...

...om det inte vore för att precis just där går vi varje dag till garageuppfarten.

Cecilia N sa...

Men om det på den bara delen av altanen kommer sol tidigare på dagen så borde det ju kunna omfördelas snömassor. Ett jämnt lager liksom istället för en hög. Mycket mera komma-åt-att-smälta-yta så.

Chatrine sa...

Muta Talibanen att tillsammans med ett gäng kompisar springa runt i snöhögen så sprider den sig och smälter bort på nolltid. Ett par paket glass och snön är borta :-)

Sätt dig på en löst uppblåst simring så lättar det lite på trycket.

kramelikram och ett stort KRYA PÅ DIG!

intern1n sa...

Vi har också slut på honung, men det tar emot att köpa...Bina har börjat flyga nu så om ett par månader kan man tänka sig en ny honungsleverans, kanske? Ett samhälle förra året, nu tre. Kan bli en del honung... Kram.

Helena sa...

Är det bara jag som facineras av den gula takboxen (?) som ligger malplacerad i den lilla dungen?! What's the story behind that? ;)

MonasUniversum sa...

inter1n: Jamen jaaaa tack. Den är ju så god!

Helena: Det är grannens kanot!

Anonym sa...

Raggmunk är inte det bästa för dåliga magar, kan sätta fart på vilken normal mage som helst, så det är inte att rekomendera ännu.
Krya på dej

Carola S

lisbeth sa...

Önskar jag bodde nära Miljögården. Verkar finnas en del fynd att göra.
Och du frisk kan man vara i tänk o själ. Problemet är att inte kroppen fattar

p sa...

eeeh, benen; skitbruna? och så magsjukan... inte bokstavligen, väl?!?

Cecilia sa...

Toalettringar med värme är en finess de vet att uppskatta i Japan :)

Anonym sa...

Men Mona, hur var det nu med geografin? Miljögårdens Outlet ligger ju i Svedala, inte Trelleborg. Fler mils skillnad juh. ;) Men tack för tipset! De har ny outlet med start på lördag, och passande nog ska vi flyttstyle:a vår lägenhet precis nu. :D

MonasUniversum sa...

Anonym: Johodu, den heter dock inte Miljögården, utan Hönan Agda!