torsdag 17 mars 2011

När man får skylla sig själv på en torsdag

Jag har en del tics för mig. Och så är jag envis som en åsna. Den kombon är inte alltid frisk.

Jag har ätit två knäckebröd och ett ägg sen i tisdags eftermiddag. Det senaste knäckebrödet i morse. Jag ska äta 6 gånger om dagen (det ska alla, inte bara vi GBP-opererade..) så man kan säga att jag är ANINGENS hungrig.

Och eftersom morgonens torra knäckemacka fick stanna kvar i magen, så bestämde jag mig för att äta en till lunch. Dock tänkte jag vara lite wild´n crazy så lade jag på två stycken salamiskivor.

Det var ju en osedvanligt korkad idé kan jag säga.

Så tio minuter senare måste jag på toa. Greppar tag i telefonen. För i den kan man spela patiens.

Och här kommer mina tics och min envishet in. Jag bestämde mig för att jag inte fick lämna toan förrän jag fått ut patiensen.

1 timme och 4 minuter senare gick den ut.

Som om jag inte hade nog med ingraverade toasitsar i röven.

13 kommentarer:

Amonazon sa...

Du är inte ensam.
Jag tar mobilen med mig i badet.
Spelar och spelar, sätter på jacuzzin en kvart till, och en kvart till. Visserligen livrädd att tappa dyrgripen (Iphone4) i vattnet, men kan inte sluta.
Man ser ut som en möglig svamp och är lätt illamående av alla jetstrålar som sköljt ens mest intima delar när man äntligen stapplar ur badet med ett färskt rekord i Bejeweled Blitz.

Nina sa...

Själv löser jag sudoko på telefonen. sedan jag laddade ner det på telefonen har toabesöken blivit mkt roligare, dock uppskattar de övriga i familjen de längre besöken på toa (för man måste ju som sagt lösa krysset innan man reser sig, och av princip löser jag bara sudoko med svårighetsgraderna svår/extrem och det kan ju ta sin lilla tid).

Annie sa...

Hahaha! Sitter på jobbet och asgarvar!!! Har säkert massor av såna tics själv också, men skriver jag dom här blir det verkligt=).

Martina sa...

Med två små barn hemma är jag glad om jag hinner göra det jag ska med stängd dörr innan nån öppnar den...

Bettan sa...

Har haft lite dåligt med tid att sitta vid datorn på sistone, men nu har jag läst ikapp och TACK snälla Mona för att jag fick följa med på din Indienresa! Välkommen hem!

Madeleine sa...

Där stack du hå på en skön ballong!
Jag kan inte gå och lägga mig innan jag har spöat min brorsa i Blitz varje tisdag... (Man ser resultaten online i mobilen)
Vissa onsdagar är jag aptött på jobbet... ;)))

Kristina sa...

Jag måste dricka kaffe ur en speciell mugg på morgonen. Inget speciellt med muggen egentligen, det är en vanlig vit Höganäs. Men jag tror att jag får otur, eller i vart fall inte tur, om jag dricker ur en annan mugg.

Anonym sa...

Det här är bloggen som får mig att känna mig helt normalt, tack för det Mona :-). Jag har också en massa konstigheter för mig serru och det hänger ihop med att få ut en patiens. //Gina

Anonym sa...

Skönt att du nästa är som alla andra. Bara lite ärligare och betydligt rappare i käften. Me like you a lot!!
Skönt att du mår bättre.

Smultronblomman sa...

"Hittade" Facebook förra året och där finns ett spel som heter Majong Dimetions. Spelade till mig lite bra poäng och nästa gång upptaöckte jag att en gammal kompis spöat mig. Spelade tills jag klådde henne. Nästa gång hade hon slagit mig igen. Spelade så mycket att jag ådrog mig en tennisarmbåge!! Sluta att spela.....

Sofie i San Francisco sa...

Hahaha

Anne sa...

Angry Birds på muggen.

tizzie sa...

ASG!!:)
Du är ju helt underbar!!:))
Inte nog med att jag "har varit " i Indien med dej , nu skrattar jag så tårarna rinner !!!