söndag 27 mars 2011

Me and my växterDet ser väl alla att det är en installation.

Vavava?!

7 kommentarer:

Lisa sa...

Åh, sånna där "installationer" har jag oxå hemma....

.... ehr.

GudinnanT sa...

Klart man ser att du har en installation på trappen!

Anonym sa...

Sådana har jag med, massor, *harkel*

/Ragdoll

Gudrun sa...

Jag har tagit konstformen ett snäpp högre - mina har sprängts i bitar... Det ni!

Skogseva sa...

Lite synd på en så vacker trappa och så fina krukor. Men hav tröst.. du är säkert i väldigt gott sällskap med många vanskötande medsystrar. Och det finns ju hela tiden nytt växtmaterial att stoppa i krukorna! Du kan ju också köpa 'självvattnande' krukor och sätta ditt alarm i datorn på en gång i månaden. Var så god - ett alldeles gratis tips, som kommer från
Eva

. sa...

För det första - som utbildad och arbetande florist så kan jag säga att NEJ, det där klassas inte som en installation. Fy skäms där!
Och för det andra - jag tänkte på dig igår.
Eller snarare på din man faktiskt *oops*
Men det är inte så illa som det låter, I promise.
Sitter tillsammans med trevligt sällskap på Bishop Arm's i Helsingborg och ölar mig lite när det knallar in ett helt gäng människor. En hel del skitläckra killar faktiskt ;)
När jag sedan ögnar vidare så ser jag en brud jag känner igen och när jag kisar lite till (ja, jag borde ha mina glasögon på mig men de får mig att se så j*la gammal ut) så ser jag att det är Sanna Nielsen.
Alltså... den där bruden är way överskattad!
Inte alls speciellt snygg eller verkligen inte snygg.
Så det så!

Bettan sa...

Jättesnyggt! Men jag kanske inte ska uttala mig, själv tog jag ner julkransen för en dryg vecka sen (har tänkt på det sååå länge, men har liksom aldrig tid när jag är på väg ut eller in) och idag plockade jag bort en gammal pumpa som tittat fram nu när snön smälte....