fredag 18 mars 2011

När Gud straffar

För er som är GBP-insatta:

Snacka om årets dumping. Socker i juicen, socker i äppelpajen, fett i hamburgaren.

40 minuter med svår hjärtklappning, skakningar och värsta svettangreppet. Trodde på allvar att jag fått en hjärtinfarkt.

Måste hitta en annan väg.

15 kommentarer:

steehle sa...

Proteinpulver, samma sort som man använder när man bygger muskler (fast inte Gainers, för de innehåller en del kolhydrater också). Det borde verkligen inte ge dumping, och ger bra med (nyttig) energi.

I min värld sa...

håller med steehle där proteinpulver flicka lilla eller näringsdrycker om du inte dumpar på dom såklart. Fortimel eller Fortifresh har högst näringsvärde om jag inte missminner mig totalt.
Smoothies med rått ägg o proteinpulver i ja förutom bären o youghurten såklart :-)

Mimmi sa...

Hur får du i dig en stoor hamburgare OCH en äppelpaj??? Inte konstigt att du dumpar då ;)

Cissi sa...

Ajajaj, stackare!

Hoppas att du hittar en bättre väg! :)

Gabriella sa...

Ångrar du inte att du opererat dig när du hör alla som rasar i vikt av lågkolhydratskost som LCHF. Min mamma som aldrig kunnat gå ner i vikt förut har gått ner från strl 44 till 40 på byxor på 7 veckor nu. Genom att äta fet och god mat..

MonasUniversum sa...

Steehle: Tack. Jag måste prova.

I min värld: Jag har ju totalt glömt bort smoothies. Börjar i morgon.

Mimmi: Haha, det fick jag inte!

Cissi: Som sagt, proteinpulver i smoothies får bli mitt nya knark.

Gabriella: Näpp, inte en sekund. För saken är den att jag inte hade problem med att gå ned. Inte alls. Mitt problem var att bibehålla vikten. Det är också för den typen av människor som GBP är nödvändig.

Och du, det suger ju med det där att ringa in själv. Orka lyssna hela dagarna, det går ju inte. Hur många gånger ropar de ut per dag?

Anonym sa...

My god.... Jag dumpar bara jag hör vad du ätit. Är du jetlaggad fortfarande eller fick du syrebrist på dass? //Vickan

MonasUniversum sa...

Vickan: HAHAHAH, förlåt, men den var kul: "..syrebrist på dass"!!

Det var exakt var jag fick!

Singelmamman sa...

Nu tycker jag att du verkar vara ute och helt cykla människa. Ät vettigt, på vanliga tider och hinner du inte det så tycker jag du ska höra av dig till Ett dussin pannor = Suzan och köpa hennes proteinpulver. Så där kan du inte hålla på. Det är knappast vettigt för kroppen och inte tror jag att du sover bättre på detta sätt heller. Yes! ûberpretto har pratat.

I min värld sa...

Ps. Funkar att blanda i näringsdrycker i smoothies också .-)
Ett välkänt tips på sjukhus till patienter som måste upp/behålla vikt.
Näringsdrycker, grädde och glass i en smoothie och då bär såklart. Gissa om patienterna går upp i vikt :-) jag tror jag fick rekordet med antal kalorier i ett glas nån gång :-)

raggoparden sa...

Sojamjöl. Köp i vanliga affärer, kostar inte en förmögenhet och du slipper en massa kemikalier. Blanda i gröt, bröd, fikabröd om du bakar, smoothies osv osv.465 kcal och 13 gram protein/100 gr..

O. sa...

Låter inte som ngn hit det där.

Välkommen hem förresten! :)

Maria sa...

Problemet med operation om man har haft svårt att hålla vikten förr, är ju att den i sig inte motverkar viktuppgång! Börjar man att tänja på gränserna med för mkt mat så kan det ju tyvärr bli viktuppgång även om man opererat sig. Har tråkigt nog sett flera exempel på det:(!

Inna sa...

Ajabaja, du borde väl lärt dig vid det här laget..? :)

Är förresten inte LCHF väldigt bra om man just vill behålla vikten? Vad jag hört iaf, men det förutsätter väl att man fortsätter hålla den dieten också. Och jag antar att du redan provat eftersom du valde operation.

Men nu hoppas jag att du blir bättre på vad du stoppar i dig, om det är sådana hemska biverkningar du får!

Ninni897 sa...

Känner igen problemet! min mage laggar ihop bara jag känner lukten av fett, ändå trycker jag både fett och socker alldeles för ofta... Dum blondin? ;) Magen funkar bättre när mn inte är så stressad, och det är ju lätt att säga! Problemet sitter ju faktiskt i huvudet och inte magen, egentligen...