måndag 31 januari 2011

Talibanen på hemmasalongen

Talibanen får för sig att hon vill "fixa fötterna", så hon släpar fram alla tillbehör. Jag håller på med annat slumrar på soffan, så jag ser inte vad hon pysslar med. När hon drar igång fotbadet kvicknar jag till och garvar läppen av mig.

Mycket noga uppradat intill ligger nagellack, fotkräm, en fjantig leksak från McDonalds, en klocka, ett äpple, läppglans, två pysselböcker och målarpennor.


Jag vet inte om jag ska pysa av stolthet över ordningssinnet, eller om jag ska gråta över att en 7-åring älskar pedikyr.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Pys över av stolthet! Det med pedikyren apar hon säkert efter nån i sin omedelbara närhet.Tror inte hon vet att det heter pedikyr ens...men att "underhålla" fötterna är ju inte helt fel trots allt.
Hoppas du kan somna om en stund där i soffan nu!
/Småländskan

Pernilla sa...

Pys av stolthet! Så underbart!

Anonym sa...

Herregud, hon har ju sinne för affärer tösen. Snacka om investering, hon ska tillbringa dryga 80 år till på de där tassarna, minst!!

tigerlilja sa...

Underbart, tycker jag!
Och du, tänk på vad mycket lättare det var för dina fötter med -40. Strålande, tycker jag.

Mimmi sa...

Stolthet helt klart! Hon är för underbar, talibanen!

MonasUniversum sa...

Småländskan och Pernilla: Jag väljer att pysa. Hon är helskön.

Livet innan: Exakt. Och hon älskar att hålla på.

Tigerlilja: Att det är! Lättare alltså!

Mimmi: Som sagt, hon är helskön. Har målat alla naglar varannan orange och varannan lila. Not så snyggt, men hon är helnöjd.

Anonym sa...

Jättegulligt!

Frida B sa...

Men lilla mysbrallan! Skön knodd.

ChristinaW sa...

Härlig tjej! Själv har jag en 7-årig son som älskar att tvätta mitt ansikte med vatten och bomullstuss som han sett mig göra. Och sen ska ansiktet smörjas in med ansiktscreme. När jag hade långt hår ville han gärna borsta det, och det säger man ju inte nej till. Så söt är han min lill-prins!