söndag 2 januari 2011

Se så, nu räcker det

Okey, nu har maken fått tillräckligt med smisk så nu går vi vidare. Misstag kan alla göra, en del mer eller mindre ödesdigra. Avsikten var ju aldrig att elda upp huset eller skjuta smällare på frun.

Eller ja, det sistnämnda kanske kan diskuteras. Hur som helst så är det smällförbud forever.

I går kväll skulle vi ha filmkväll med gäster. 20.30 sattes Tom Cruises senaste film, Knight and Day, på. Makens val. Bad choice kan jag säga.

Innan första scenen utspelade sig så sov jag. Och straffet för det lät inte vänta på sig för kl 04.44 vaknade jag. Så jag hängde framför tv:n i ett par timmar. Och tittade på ett program med Susannah and Trinny. Ni vet, de där engelska bruttorna som hjälper folk att klä sig. Idag handlade det om kvinnorumpor. Små, stora, skrynkliga, slappa, platta rövar. Hur man lär sig att uppskatta vad man har.

Efteråt stod jag i badrummet och försökte se efter hur jag ser ut bakifrån. Klättrade upp på bidén, stod och svajade och efter att ha vridit halsen ur led så kan jag konstatera att jag har en 70-årings baksida. En miljard cellulliter och en röv som när som helst touchar golvet.

Men framifrån är det okey. Jag är fyrtio-nånting och har en skitsnygg kropp. Så här 35 kilo senare.

Om jag tar av mig glasögonen och kisar.

Godmorning folks.

16 kommentarer:

Dubbelörn sa...

God morgon vännen o god fortsättning! :)

Läser om ert nyårsfirande o blir helt stum... Men konstaterar att det kunde ha slutat med en katastrof så tack o lov att mannen hade turen på sin sida. Han lär inte glömma denna upplevelse ;).

Varma kramar med en önskan om att 2011 ska bli DITT år :D

GudinnanT sa...

Det finns ju trosor med pading att köpa, strumpbyxor som lyfter upp och stamar till så det är en enkel sak att fixa om det skulle vara så.

Tänk bara på alla medicinska fördelar du har fått av efter ha tappat 35 kg!

Min bästa killkompis gjorde samma operation som du i våras. Jag ser hans förvandling ifrån en man med dåligt självförtroende utan ork att vända på sitt självdestruktiva liv.
Nu när han har tappat en så där 35-45 kg börjar han följa med ut och fika. Han vill börja greja hemma och han mår så mycket bättre.

Jag och alla andra vänner står och hejar på och välkomnar tillbaka den man han börja gömma för 15 år den.

Så alla andra fördelar. Han orkar gå till jobbet han sover hela nätterna. Han blev av med sin diabetes. Hans höga blodtryck är ett minne blott. Mm mm.

Så alla dåliga saker väger nog lätt jämfört med alla dom bra.

Bitten sa...

Du vet väl varför synen blir sämre på nära håll när vi blir äldre? Naturligtvis är det för att inte partnern ska se alla rynkor och andra skavanker...

I min värld sa...

Jag gör som du, speglar mig o konstaterar att här gäller det att ligga charmigt så syns inte allt fladder som har blivit över :-)
Sen är jag väldigt tacksam över att sambon ser så jäkla dåligt på nära håll att det enda han märker är att det fattas ca 20 kg (har inte kollat på ett tag nu)
Det är väl som Bitten sa man ser sämre för att inga rynkor eller fladder ska synas ordentligt :-)

Helene Hogengård sa...

Trinny o Susanna har en bra inställning till figurer vs. kläder. Dock förstår jag dig som ville gå ner i vikt. Det handlar ju inte bara om utseendet. Tror att det tar lite tid för skinnet och kroppen att komma ikapp när det går så snabbt?!

Anonym sa...

Du er snygg,,,,
Man kan vel inte lösa enstak inlägg på bloggfers?????

Madde sa...

Du Kapahl har en serie strechjeans som lyfter upp den obefintliga röven (den som blandat sig med låren) och dessutom trycker den in magen!
Annars fungerar det med strumpbyxor som formar eller osexiga trosor som lyfter och stökar om så rumpan sitter där den skall och inte ihopp med låren!

reneesfotoblogg sa...

Du kunde ju ha ringt, jag var ändå vaken!
God fortsättning!

Anonym sa...

Good for you! Det gäller att uppskatta det man har ;)

Mrs Data sa...

Mina svärföräldrar somnade också till den filmen. Två gånger... Tror jag kan hoppa den då.

Svedski sa...

Äh, vad spelar det för roll hur rumpan ser ut, när nu resten av dig verkar vara väldigt snyggt! Bättre att koncentrera sig på det man gillar och uppskattar istället för att sukta efter det man saknar. Det är bara slöseri med tid.

Minkamera sa...

Dags att klipp och klistra sig lite kanske ;-)

Anonym sa...

Allas häckar ramlar ner 12 cm med åren, utan viktminskning!

Så korta ben tror jag inte att du har, men bra att du är nöjd med framsidan. Själv är jag nöjd med min baksida, tycker själv att jag har en snygg rund stjärt och långa ben. Framsidan har dock en del övrigt att önska kan jag tycka.

Ett tips: om du ska se din baksida kan du hålla i en spegel, så slipper du vrida huvudet ur led + att den lilla vridningen du gjorde där, säkert bidrog till att stjärten såg sämre ut än vad den var/är:)

Butta

Ketchupmamman sa...

Om jag kisar ser jag dubbelt. Ålderdomen kommer alltså inte vara till någon hjälp här.

Ingegerd sa...

Skönt att det finns fler som jag, jag somnar alltid när jag kolla på film. Annars med. På nyår somnade jag mitt i ett sms efter tolvslaget, sittandes i soffan...

Ann-Katrin sa...

Hur är det med stackars makens hand undrar jag? Usch, tycker synd om honom, vilken panik.