söndag 30 januari 2011

Hovleverantören

Anna på Teddykompaniet är världens bästa. Tycker talibanen. För "Anna är världens snällaste som ger mig massa gosedjur." Det här är vad jag får med mig hem denna gång. Tack älskling.

(Men hon är inte bara världens snällaste, hon är snygg och jättesingel också....anyone?)

Så här ser man ut när man inte vill visa 30 000 bloggläsare att man inte orkar ha på sig skor i montern..

Ni handlar väl bara på Teddykompaniet va?

11 kommentarer:

Helene Hogengård sa...

Oh så fina saker de har och snygg är hon så det räcker! Vore jag kille skulle jag nappa direkt. :)

Camilla sa...

Ååååh!! Känner du henne!? Kan inte du skicka vidare en önskan från mig? Att de tillverkar en nalle med vingar som INTE ser glad ut! Jag har en sån på min sons änglabädd men den är så gammal och har suttit ute i hårt väder och vind så nu har nallen nästan inget ludd kvar på kroppen. Behöver en ny men hur jag än letat och letat så finns det ingen! Alla nya nallar med änglavingar ler! LER! Jag tycker inte det passar med en leende nalle på en grav..

Snäääääälla, skicka min önskan/fråga vidare till henne? Jag lovar att den kommer sälja, vi är många änglamammor som söker efter den rätta nallen..

Anonym sa...

Vist handlar jag på Teddykompaniet! Alla mina vänner som får barn kan intyga detta! Brukar köpa ett gäng på sommaren när dom har sin lagerbutik öppen här i Båstad. Dom har så söta nallar.
/Fia

Ketchupmamman sa...

Självklart. Bara där. Vad jag än ska ha. Visst altanen blev lite brandfarlig, men när man ramlar slår man sig inte. Och så har vi gjort upp ett schema där vi turas om att vrida ur altanen efter regn.

Karlskronamamman sa...

Självklart handlar vi från dem....
Dottern har en favorit, en kossa. Hon går ingenstans utan den....

Terese sa...

Lyckliga Talibanen! Självklart handlar jag från Teddykompaniet :-) Vår son har precis en sån där kanin som favorit. Han har haft den sedan han föddes och eftersom den blev en favorit gjorde vi det smarta draget, tyckte vi, att köpa en extra ifall kaninen skulle försvinna. Ännu smartare var att vi lät honom ha båda kaninerna i sängen så att extrakaninen skulle lukta och kännas lika. Ha, ha tillåt mig skratta. Det är ändå bara den ena kaninen som duger, han känner skillnad på dem trots att de är likadana. Så tappar vi bort den så är vi lika handfallna i alla fall.

Till lillasyster letade och letade vi efter den perfekta nallen. Tillslut hittade jag en jättemjuk söt liten flodhäst som jag föll totalt för. Självklart från Teddykompaniet ;-) Butiken hade bara en och fick beställa hem en extra eftersom vi trots allt tyckte att det här med en extra var en bra idé. Som om hon bryr sig. En snuttefilt från Ullared är hennes käraste ägodel.

Slutligen vill jag bara säga att jag har läst din blogg ganska länge nu. Jag tror inte att jag har kommenterat tidigare men jag blev fast redan efter att jag kikat in här första gången. Du skriver så härligt och bjuder verkligen på dig själv. Många skratt har det blivit :-) Du verkar helt enkelt vara en fantastisk person.

Mimmi sa...

Självklart! Älskar deras produkter!

Terese sa...

Nog för att det förmodligen är uppenbart ändå men sonen har naturligtvis inte precis en sådan där kanin. Den är något mindre den han har :-) Med två sådana där i sängen skulle han väl inte få plats själv.

Anna L sa...

Jag älskar Teddykompaniet! Min son hade en häst därifrån som han använde istället för napp...jag letade i hela södra sverige efter en likadan, men tyvärr tillverkades de inte längre... Jag köper gärna nallar från TK! :-) Inget annat är bra nog...

Anna@Teddy sa...

Även hovleverantör av lipgloss!
Min singelstatus är oförändrad, du har nog bara kvinnliga läsare! :)

Anna@Teddy sa...

Å tack alla andra för fina kommentarer!
Ska ta upp en inte leende nalle med inköpschefen! Vi får se om det går igenom. :)