tisdag 25 januari 2011

Dags för semester tror jag visst

Vaknar med en sprängande huvudvärk och är på väg ned till köket för Alvedon och ett glas vatten....och förstår inte varför sovrumsdörren är låst. När jag står där och försöker öppna så vaknar jag. Och inser att jag är på ett hotell i Lilleström i Norge. On my way ut i hotellkorridoren.

I trosor.

Och tack Gud, eller vem det nu är som fixar, för att jag fick sovmorgon till 6.15. Det är flera månader sen jag fick sova så länge.

Ny dag, nya möjligheter, nya målarfläckar.

5 kommentarer:

Paula sa...

Kram!

Anonym sa...

Godmorgon får jag säga då och tur att du inte rände runt i korridoren som en nymf, hade kunnat bli jobbigt på frukosten ;)

mattia@joinactone.se sa...

Hej Sarah!

Jag heter Mattia, jag är en kille i 23års-åldern som nog inte tillhör din vanliga målgrupp, men som ändå måste medge att du gör ett underbart jobb! (Är själv rent av beroende av Heroes!). Vi är ett gäng unga kreatörer som ligger bakom ett roligt initiativ, och vill gärna bolla en idé med någon som du: en toppentjej med en egen känsla för blogg-världen!

"Vi har väl alla spanat in den där snygga killen eller tjejen på Facebook, men är sedan allt för fega för att ta det där extra steget och bjuda ut vår hemliga kärlek". Vi kommer därför att iscensätta en rolig kampanj för att hjälpa alla vilsna små själar sprida kärlek i vårt kalla Sverige (och vilken bättre tid på året än nu, precis innan Alla Hjärtans Dag?). Vi har utvecklat en Facebook-applikation som ska göra det mindre ångestladdat att ta det där extra steget ... Roligt nog har Svensk Fågel valt att ställa sig bakom initiativet, det är visst helt OK att vara lite chicken ibland! :)

Jag är ute efter någon ball fanbärare som vill hjälpa oss leda initiativet, och tror att du skulle vara perfekt. Om du är intresserad kommer du att få exklusiv tillgång till applikationen imorn (26 januari), dagen innan den officiella lanseringen, och så får vi se om du tycker om den. Vad säger du?

Ciao!
/mattia

mattia@joinactone.se

Josephine sa...

Till mattia@joinactone.se:
Eeeh, jag tror att du har hamnat gaaaanska så fel. Kan nog vara bra att kolla vilken blogg man är på innan man slänger iväg en kommentar ;)

Smultronblomman sa...

Jag går i sömnen ibland. Oftast för att jag är på väg till toa. Har vaknat av att jag fryser, stående mitt på golvet. För att inte göra bort mig själv när jag bor på hotell, vilket är det jag gör mest nuförtiden, öppnar jag toadören på vid gavel så den blockerar dörren ut om det är möjligt. Om jag skulle ge mig ut på sömnvandring vallas jag således in på toa och undviker förhoppningsvis att trampa ut i bara mässingen, vakna när jag låst mig ute och behöva be om hjälp i receptionen.... :O