lördag 15 januari 2011

Normala och onormala


Friska människor går upp strax innan 04.00 för att de ska resa till Maldiverna, baka bröd på ett bageri, eller dela ut morgontidningen.

Ofriska människor har problem med sömnen och går upp för att göra prislistor till mässan nästa vecka.

10 kommentarer:

Emma sa...

grattis här är klockan 23.30

Helena m. 4 sa...

Mona - seriöst, du måste göra något åt det där. Du går sönder snart annars, du måste sova mer. Din stackars kropp som varit med om sin livs resa detta år förtjänar mer sömn, mer vila, mer återhämtning...

Suzan sa...

Antar att du har testat det mesta eftersom det är ett problem men hoppas ändå att du finner en lösning!

jenny sa...

Även om jag inser att du behöver mer sömn är jag konstigt avundsjuk då jag har problem åt andra hållet. Jag bara sover och sover. Kan somna när jag lägger barnen 20 för att vakna av barnen 6-7 inte ett dugg pigg. Har alldeles för mycket jobb för att sova 10 timmars nätter.

Anonym sa...

Vi skulle kunna föra långa givande samtal tidiga morgnar. Man kan uträtta mycket i tystnaden och lugnet när alla andra utom man själv och tidningbudet sover! Tidig morgon är bästa stunden på dagen!!

Mrs Data sa...

Min gissning är att dina sömnproblem är stressrelaterade. Men det hade du säkert redan listat ut. Håller med Helena m.4 till fullo. Ta hand om dig!

Eva sa...

Leta rätt på nån bra massör nära dig eller som kan komma hem till dig, sen ser du till att dedikera 30-60 min 1-2 gånger i veckan till en början. Kanske kan du varva ner lite med det.

Kristiina sa...

Hade jag vetat att du också var uppe så skulle jag chattat med dig eller nåt ;-)

Anni fick för sig att vakna och börja leka. Jättenice när man själv gick och la sig klockan 01.30.

Ta hand om dig!

Malin sa...

Det här är inte ok Mona! Jag känner igen mig och hoppas verkligen att du fattar allvaret. Du ska lyssna på oss som bryr oss om dig och förändra saker innan det är för sent. Anställ någon kompetent person för att avlasta dig lite. Ni får helt enkelt ta er råd annars kommer du snart inte att kunna jobba alls!!!!

Karina sa...

Mona, ring mig inatt när du vaknar kl.4...så ska du få den godaste hotellfrukosten någonsin :)

Kram vännen