onsdag 19 januari 2011

Domedagen, och möjligen en död chef

Varje gång vi har mässa så sköter jag monterbygget och maken kommer när det är färdigt. Han gör en massa andra viktiga saker så det är ingen big deal för mig.

Om det inte vore för att han har en jävla förmåga att kritisera. Inte det där normala: "åh, vad fint, men har ni tänkte på att om ni gör så här i stället, så blir det bla bla bla""Amenvafan, så DÄR kan det fan inte se ut, hur tänkte du nu?"

Idag kommer han till mässan. För en koll. Vi har en dubbelt så stor monter än vad vi brukar. Han tänker sälj, jag tänker fint. Så hans synpunkter är ganska viktiga. Just precis nu så är 70% av montern klar och jag är nöjd. Särskilt med tanke på att jag har fått hjälp eftersom jag har haft för mycket annat att tänka på lately.

Problemet är att just den delen kommer han ha synpunkter på.

Just därför har jag idag hockeyhjälm på mig. Eller jag kanske ska be honom sätta på sig den för jag är väldigt långt ifrån att kunna ta kritik just nu. Not mentally stable om man säger så.

Så risken för att hans skjorta är tom när jag är klar med honom är överhängande.

9 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Mona - ett förslag bara.
Skicka ett SMS nu på morgonen till honom där du skriver typ: "kritisera inte så jävligt när du kommer till montern - var lite konstruktiv istället".
Det kanske gör att ni båda kan fokusera på viktigare saker än att slåss på mässan idag...
- bara en tanke.
Annars kan du ju hoppas att han hinner läsa ditt inlägg innan och fattar.
Lycka till !

Anonym sa...

Finns vel en orsak att det er du som gör det oc inte han??? Vet du jag tycker du ska sätta sivler tejp i stället på han!!!!!

Monica sa...

Anonyma er jag monica nacka

Monica sa...

Anonyma er jag monica nacka

Monica sa...

Dubbel bara för att du ska se att det var jag!!! Morrmorr

Monica sa...

SILVERTEJP!!!

Titti sa...

Typiskt karlar kan jag tycka,min är likadan. Dock om HAN gjort nåt utöver det vanliga ska det has pluspoäng i massor..

Anonym sa...

Så där är min karl också, dyngar iväg med värsta kritiken till mig, men skulle det vara någon annan då är han så len i truten när han kritiserar. DET gör mig galen, jag skulle kunna ta det om han behandlade ALLA lika. Så den lilla skillnaden kan sätta igång världskrig, speciellt när man känner sig pressad, och dessutom gjort så gott man har kunnat. Jag däremot har ett jämnt humör, ständigt ...........mot ALLA. (pricklinjen ifylles med valfritt ord)
Butta

jenny sa...

oroa dig inte ver bloggtorkan. 1 vi vet att du har fullt upp. 2: Med din enorma bloggfrekvens genom åren finns det alltid hur mycket gamla inlägg att skratta åt som helst. Och som jag säger till alla med stress, sjukdomar eller annat. Drick te. :)