lördag 22 januari 2011

När man har schyssta mässpolare

Jag messar till Anna på Teddykompaniet och beklagar mig över att jag glömt min trutvalla hemma. Jag har very dry lips så det är jobbigt.

En timme senare går jag över till hennes monter och vips har jag ett sprojtans nytt oöppnat lipgloss från Victorias Secret och en flaska Teddy-vatten med mig tillbaka  när jag går därifrån.


Jag har omtänksamma och snälla vänner jag.

Och visst handlar ni bara gosedjur från Teddykompaniet va, va va va?!

9 kommentarer:

Kassu sa...

Lika dras till lika! Teddykompaniet is da thing den dagen jag ska gosedjur, igen! Vem inbillade mej att man växer ifrån sånt! Ve den medmänniska!

isabelle sa...

Min dotter fick en nalle från Teddykompaniet i doppresent. Den har hon nu valt som snutte och sover med den varje natt. Hon verkligen ääälskar den, och jag gör detsamma eftersom hon blir 10 gånger tröttare bara hon får krama den! :-D
och ja du har snälla vänner, var rädd om dem för de är tyvärr ganska sällsynta. Eller så har jag bara träffat fel människor ;-)

Malin sa...

I know, yay på Anna. Värsta grymma tjejen! Få är så omtänksamma som hon är.

Anonym sa...

Sådant kallas riktigt vänskap ;-)

Anonym sa...

Jag är i Båstad på somrarna så om jag är där före tennisveckorna brukar jag handla där. Men är jag där senare brukar dom ha stängt :( Och du är säkert värd allt du får, du ger nog minst lika mycket tillbaka. Trevlig fortsättning på Mässan.

Mimmi sa...

Kanon, och favoritmärket också!
Här hemma finns ett antal dinglisar av olika sorter! Barnen älskar dem, särskilt snuttisarna. Undrar om det är något lugnande i dem för barnen kopplar av när de får dem. ;-)
Dinglisfilten kan jag verkligen rekommendera, jättegosig!
De är kanonbra att ha att göra med om det blivit något fel på någon produkt eller om man undrar något.

Ett stenkast från Fyndet sa...

Fina vänner du har!

9-åriga sonens älskade kompanjon Sven är "valpen Sven" från deras kollektion 2002. Den har knappt något hull kvar på kroppen, och får tvättas på nåder!

Även de två andra har sina gosedjur därifrån, fast där förekommer inte samma starka band.

Kennelflickan sa...

Jag väntar på din bloggtävling där jag kommer vinna snigeln Mona :))
Annki

Kristina sa...

Jaja, visst köper vi teddyn från Teddykompaniet (å andra nallar från TOUS). Men Victoria Secret läppglans har jag inte hittat i Sverige. Det är en beställningsvara när kompisar flyger Over there.