fredag 7 januari 2011

Ööörn..öörn, du är död

Det kanske inte har undgått någon att jag jobbar som ett litet svin. Det är företagsflyttar, röjning av nya kontoret, städning, tung planering av två mycket viktiga mässor som är i antågande nu i januari och en massa annat jidder. Jag har inte jobbat så mycket som jag gör nu under hela mitt liv. 

Mm. Det har alla fattat vid det här laget.

Idag jobbar jag hemifrån. Öppnar nyss mailen. Från maken;

"Varför är inte vi med på Elmia-mässan?"

Om nyheterna (hoppsan, vad hände med texten?) i kväll berättar om en fyndet av en död man, överkörd 11 gånger på sin insnöade garageinfart, så blir nog ingen förvånad va?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, inte förvånad. Inte ens lite! Jo, kanske att det bara är elva gånger ;-)

Malin J sa...

Men nu får han väl ge sig. Du är ju bara 1 (EN) person. INTE fyra!
Då kan han väl inte förvänta sig att du ska jobba för fyra?

Cecilia N sa...

Men han kan väl pallra sig iväg till Elmia. (Intrycket är att du sköter de andra mässorna helt själv.)
Sen kan han ju fortsätta till Nolia.

Mimmi sa...

Du kan väl säga till honom att Elmiamässan var väl han som skulle rodda och genomföra, var det inte så? Fråga honom om han glömt det! ;-)

Ellinore sa...

Jag kan vara assistent på Elmiamässan. Så komsi komsi. Har du tur kanske du får se nån av HV71-spelarna. De tränar precis bredvid, vettu... ;)

Hurryville sa...

...och med smällda raketer i skorna?

Rosa- nummerlös sa...

För att den mässan suger. Det är "bara" för krukhandlarna. Vet ingen som tycker att den är bra förutom dom. Trust me honey. Och skicka ett SMS så jag får ditt (jävla) nummer.

Gudrun sa...

Det kan vara så att han tycker att du bloggar för mycket och att du skulle kunna hinna med en mässa till om du la tid på det istället. Hur jag vet det? Jag har en man som tycker att jag ska sluta läsa så jävla många bloggar och jobba istället. Jag ids inte berätta för honom att jag debiterar dubbelt så högt arvode per timme och att jag därför kan jobba hälften så mycket. Det skulle ta död på hans manlighet.

inkan8 sa...

ops............ låter bli att läsa tidningen alltså.
:-))