lördag 11 september 2010

Massagen från hell

Nu kommer det sväras så håll i hatten.

Massören, en ung herre i 25-års åldern, stor som ett hus, kommer för att hämta mig. Att hans kroppsvolym skulle få oanade konsekvenser var jag då lyckligt ovetandes om.

När jag kliver in i behandlingsrummet så hör jag hur han låser dörren. Där och då sätter fantasierna från 30 års tittandes på mord-sex-thriller-filmer igång. Varför låser man dörren? Jag var inte i stånd att inse att det givetvis var för att eventuella kollegor inte skulle störa.

Han ber mig ta av mig badrocken och håller tafatt en handduk framför mig, för att jag ska kunna skyla mig. Jag känner mig jävligt obekväm. Samtidigt frågar han;

"Var det helkroppsmassage du ville ha?"

"Jaaa", säger jag, om än med lite tvekan.

Jag lägger mig på massagebritsen, med ansiktet ned i en sån där ansiktsring ni vet. (Ser ut som en vadderad toalettring, något mindre. Som man kan ligga och kika ned på golvet ifrån. Ja, ni som fått massage vet vad jag snackar om.) Jag är stel som en betongsugga. Han drar snitsigt bort handduken och jag ligger med röven i vädret. Dock iklädd trosor. Men jag inser just precis då vad exakt en helkroppsmassage innebär.

Så jag får panik på riktigt.

"Asså, jag har ganska ont i ryggen så vi (vilka jävla "vi"..?!) kanske kan koncentrera oss kring den?"

"Javisst, inga problem", säger gossebarnet.

Sen blir det åka av. Och inte fan till några högre höjder. Han lägger hela sin underarm på min rygg och trycker på med allt sin kroppstyngd, och drar armen från nacken utmed sidan, ned mot midjan.

Nu är det så här att jag har svart bälte i att tåla smärta. Så pass att en yrkestorterare på fullt allvar skulle bli imponerad.

Men inte fasen hjälpte det. Jag stönade ljudligt men vågade inte säga ett skit. Han tog det givetvis som att jag njöt. Och tryckte hårdare. Ansiktet pressas nästan igenom hålet och jag förstår då att jag kommer ha ett avtryck av en ansiktsring i fejset ända fram till nästa påsk.

Under tiden tänker jag: "hur jävla dum i huvudet var jag som beställde en 80-minuters behandling?! Det har gått 1 minut och jag överlever inte det här. Och VARFÖR tänkte jag inte på att be om en brud?

Han trycker, bänjer och tänjer och jag försöker med nån form av instant Yoga; typ att försätta mig i trans. Allt för att inte kännas vid den enorma smärtan. Jag som inte ens kan stava till Yoga. Han tar i så mycket att jag är övertygad om att bopparna har tryckts igenom britsen och dinglar på andra sidan.

Sen ställer han sig framför mitt huvud, jag ligger fortfarande på mage, och tar sats från nacken: sätter i händerna och drar ned, med hela sin kroppstyngd som hjälp, ned till korsryggen, och jag hinner skräckslaget tänka: "helvete, trycker han ned händerna ännu längre ned då kommer jag få hela hans jävla drule i huvudet!" För han var ju tvungen att luta sig helt och hållet över mig för att nå ned. Jag försöker lite snyggt dra upp hela kroppen, mot honom, så att han ska slippa böja sig så långt. Samtidigt har jag fullt sjå att hålla koll på fisluckan, så att inget oförutsett händer i dom trakterna.

Sen säger han:

"Så, då kan du lägga dig på rygg."

Eh, vadå lägga mig på rygg? Ska lökarna bara ligga där i fritt läge? Men han ger mig en handduk. Och börjar sen massera hals, armar och bröstkorg.

Nu är det så här att jag är...ähhum, lite känslig på bröstkorgen. Man kan säga att det kanske är en liten..ehh, heter det fortfarande erogen zon?

Så jag känner att här ska fan inte masseras på nån jävla bröstkorg. Där går gränsen.

"Du, jag har jätteont precis här, så det vore bra om du hoppar det."

"Inga problem", säger han. Och kör resten.

En kvart senare är vi klara. Jag känner att jag måste vara artig:

"Åh, vad skönt."

"Ja, jag hoppas det."

"Ah, det var sådär ontskönt du vet."

Sen säger människan;

"Är du mamma?"

"Eh?"

"Ja, alltså, har du fött barn?"

"Jo"

"Jag förstod det. Jag har kommit på, asså en egen liten undersökning, att mammor tål mycket mer. När jag masserar tjejer utan barn, eller män så ligger dom och skriker."

Jag har så jävla bråttom ut därifrån att jag glömmer tofflorna. Det enda jag tänker på är att jag måste skriva ett blogginlägg och ändra hans namn i föregående inlägg.

Nu ska jag dränka mig i champagne med allra bästa vännen. All night long. Jag är helt slut.Webbhotell City Network

35 kommentarer:

Annika sa...

Bästa. Läsningen. Ever. ;D
Värsta är att jag skulle gjort som du - inte sagt något - men egentligen är det ju heeelt absurt..! Man har betalat för behandlingen och sen ligger man och lider..! Menmen, desto roligare för oss läsare... ;)

Ewa sa...

Jag tror jag dööör av skratt och vet att alltid "beställa" en tjej....men det hjälper inte alltid när det gäller hårdatag. Jag fick underbar massage som var alldeles för kort vid ett tillfälle. Det här måste jag unna mig snart igen tänkte jag och bokade in en längre behandling...den här gången blev det med en annan person. Det var inte att tänka på att sova en stund:/. Jag gjorde precis som du..kved i det tysta och gick därifrån med huvudvärken från hell. Jag brukar kunna säga ifrån men det var helt omöjligt där och då...

stort och smått sa...

Men var det inte skönt efteråt? Känns inte kroppen härligt avslappnad? Jag blev ju nästan det bara av att läsa om det och hade gärna bytt med dig - jag älskar när en massör tar i så det gör ont och jag nästan får blåmärken...

Rijo sa...

Tur att du inte, du vet... Fes... =)

Christina sa...

Underbart. Det enda jag tycker är ruttet av dig är att du inte då, när du låg med ansiktet i toaringen, tog en bild på ditt ansikte ... men aja, det gör inget, jag kan se det framför mig :D

Annelie sa...

ASG... dagens skratt igen.
Tur det efter en tråkig dag på jobbet.. hahahahaha. du är FÖR härlig människa..

Bea sa...

helt grymt ju...kan se det framför mig...japp kommer följa din blogg framöver, har läst ett par inlägg och kanb inte annat än le...dagens roligaste, ha det gott

Anonym sa...

Var han snygg då ;)

annika sa...

Tycker att Christina har helt rätt - varför tog du inget kort på fejset?!?!! :D

Maria G sa...

HAhahaha, roligast på länge, men jag lider med dig, där går man och drömmer om en skön helkroppmassage och hamnar hos nån machomarodör med vrålhårda nypor, utan känsla...

NinaPX sa...

"Han tar i så mycket att jag är övertygad om att bopparna har tryckts igenom britsen och dinglar på andra sidan." - Här spräckte jag nog mjälten av skratt! Du är underbar! Å om ingen sagt det till dig så kan du nog räkna med en rejäl förkylning efter en sån där genomgång. Jag har slutat med massage för jag blir sjuk VARENDA gång. I övrigt önskar jag dig en fantastisk kväll med väninnan och champagne. Må gott!

Anonym sa...

Åh nej, stackars dig. Var med om samma sak och grät inombords i en timme utan att våga säga ifrån. Något så smärtsamt kan inte leda till något gott. :-( Men, nu säger jag ifrån och om det behövs säger jag ifrån igen. Unna dig en riktigt skön kväll med god champagne!!

reneesfotoblogg sa...

Vad var det du sa alldeles nyss? Minst en gång i kvartalet ska du unna dig denna njutning!

Malin sa...

Hej Mona!
Vad trist att du inte tyckte massagen var toppen. I framtiden kan du tänka på att massören inte kan läsa dina tankar, vill du ha en kvinnlig massör, säg det! Vill du att massören masserar lite försiktigare, säg det! Annars kan de hända att din massörs vän läser ditt inlägg på nätet och tycker att det är tråkigt att du missade världens bästa massage!

Vänliga hälsningar Malin

GudinnanT sa...

Ha ha jag vet hur det känns jag lovar!

Fick för mig en gång att prova tång massage...men jävlar va jag ångra mig efter 30 sec.

Först så va han som skulle utföra denna massage ap skit våldsamt snygg och jag va yper singel å våldsamt svält född om jag säger så.
Sen hopp i baljan med ett leende och tänkte ha jag ska allt charma brallerna av den killen tänkte jag men jävlar va jag ångra mig.

Han fråga om jag fått massage förut och jag svara jajamensan okej då är du van med lite hårda tag ser han med ett charmigt leende. Å jag min dumma nöt säger jaaa så ta i du.

Du hade lyxen av att kunna ligga still på en brits jag satt i ett halt jävla trä kar! Fyllt med illa luktande tång å nån välgörande olje tvål (ekologiskt odlad dessutom) Så där satt jag i bikini å fösökte hålla näsan över ytan å samtigt hålla god min för säga ifrån gör man ju inte socialt välfostrad som man är.

Hade ont i två dagar å sen kom dunder förkyllningen allan ballan så nej går alldrig på det att säga ja klart jag tål lite hårda tag... aldrig never more in my live!

I min värld sa...

Asgarvar .....tack för dagens bästa garv :-)

Malde sa...

Tack. För. Halvårets. Bästa. Skratt. Kunde inte läsa ordentligt för jag skrattade så tårarna rann. Maken kom underfund med att han inte ska ta massage någonsin...

Må så gott

Gabriella sa...

Skrattar också så tårarna rinner. Hade även velat se en bild på ditt fejs, precis som C. Men ses vi före påsk, så lär jag se avtrycket, eller hur?

Hoppas du inte drunknade i champagnen bara, för vi vill läsa flera inlägg, basattduvet.

Tina N sa...

Det blir ju inte ett lika kul inlägg, men Aromamassage - där har man 80 min´s njutning och efter det får man varken smärta eller blir förkyld! ;)

Karina sa...

Tack för dagens skratt. Kan verkligen se mig dig framför mig :)

Kra i massor

Kamilla sa...

Som vanligt när jag läser dina inlägg så ligger jag dubbel av skratt, och det gör jag normalt inte så ofta, skrattar alltså! Och varenda gång jag sitter här i soffan och tårarna rinner så kommer maken och frågar: vad är det! Emellan skratt atackerna är det enda jag kan få fram: Mona, du vet, Mona! Och han vet precis vad jag menar, han vet förmodligen oxå varför jag skrattar, men han vill höra det, och när jag sagt ditt namn förväntar han sig oxå att jag ska läsa för honom, vilket jag gör, eller knappt kan för jag skrattar så mycket.
Ha det gott,,kram

Josefine sa...

Jag gick och fick massage under en period. Det gör ont som fan, ja men det är skönt sen. Idag känns det säkert som att du är ett levande blåmärke ;)
En gång satte hon sina händer i min vad så jag skrek så om det skulle vara lättare med en kvinna vet jag inte, i ontperspektivet alltså ;)

Anne sa...

Oj vad man är olika, för mig är det tvärt om. Har fortfarande inte hittat ngn som tar i tillräckligt hårt. Brukar alltid be de som masserar att ta i hårdare o när jag gjort det 3-5 gånger ger jag upp o går där ifrån missnöjd i o m att jag har lika ont o är lika stel i ryggen som när jag kom. Du skulle kunna få maila hans riktiga namn till mig...

Anonym sa...

Hahaha. Det roligaste jag läst av dig på länge. Du förgyller min vardag. Har följt din blogg i ca ett år nu, och du e`bara bäst.

Suzan sa...

Hahahaha... älskar när du skriver!
Min massör är hårdhänt o jag ÄLSKAR det (vill inte ha ngn mesig brud) o jag har inga kids, men du, varför sa du inte till honom att ta det lite lugnare? =)

Järnis sa...

Hur känns det i dag då? Kanske hjälpte den hårda behandlingen?

Anonym sa...

*torkar tårarna* Mona, du är en sjuk sjuk kvinna. Ringavtryck i fejan! Bopparna hänger o dinglar på andra sidan! Jag får snart hans drule i skallen! Du är såååå underbar!! Tänker nästa sluta håna dig för din blommiga necessär/handväska
Annki

Lisa sa...

Maj Gadd Mona!
Jag har skrattat så jag nästan dog här när jag läste det här...
Alltså...??? Hur lyckas du med allt? ;-D

Nu vet jag vad din bok ska heta:
*Det händer bara Mona* ;-)
Så, det är bara att plocka dom här enastående inläggen och pilla ihop till en bok och vips har du en bestseller!

Hoppas du inte ser ut som ett vandrande blåmärke nu...

Monica sa...

vart tog du vägen? Svårt att gå idag eller?

MonasUniversum sa...

Malin: Vet du, jag är tyvärr en sån som har jättesvårt för att klaga. Det kan man kanske inte tro, men så är det. Sen var det också så att då jag hade ont i ryggen innan, sen några veckor tillbaka, så tänkte jag att okey, det kanske behövs lite power här för att få knutarna att släppa.

Lägg därtill det faktum att det var en man, jag var helt paralyserad och hade inte väntat mig den reaktionen från mig själv.


Men nu, 24 timmar senare, så kan jag konstatera att han var för hårdhänt. Jag har nu så ont i ryggen att jag inte kan röra den sidan han tryckte mest på. Om någon så bara lägger sin hand på höger skuldra så hoppar jag en halvmeter.

Soulsister sa...

Ett alldeles lysande inlägg och jag sitter och kiknar av skratt!

Kaos-Anna sa...

Hahhahaha. Amazing!

Kaos-Anna sa...

Hahhahaha. Amazing!

FIA sa...

Shit, du är såå rolig männska :)

Saras rapport sa...

Aaahhhh! Det där var det roligaste jag läst på länge! TACK!