fredag 24 september 2010

Ut på lokal

Ikväll ska jag träffa Singel i Storstan och Änglar Finns Dom (länkar inte då hon har en låst blogg). Den senare har jag träffat flera gånger, men med Singlan så är det premiär.

Först ska vi till Marions Gastro Diner på Kungsgatan och spela bowling. Har aldrig varit där...nån som vet om det är bra? Hon den där Änglar har rest ända från Trelleborg för att hon tror att hon ska spöa skiten ur oss stockholmare. In my ass, säger jag.

När vi har spelat klart där, och trelleborgskan förlorat duktigt, så ska vi till Vasastan och äta på Stockholms Matvarufabrik. Det var jättelängesen så jag hoppas att de är lika bra nu som senast.

Så har ni inget för er ikväll så kom förbi där vettja. Bordet är bokat till 20.00.

10 kommentarer:

GudinnanT sa...

Nä´ru
Här ska inte åkas upp och träffas. Drömde om att du haft en tävling å att priset va att komma till Stockholm och få bli road kungligt.

Jag vann...väl uppe i Stockholm fick jag veta att jag skulle tävla i fri idrott mot dig och maken...kast med liten gucci väska vann du...men jag vann spring från gammalt ex...maken vann inget för han vart sur att du vann första grenen å drog och jobba. Så jag fick åxå åka hem för talibanen kunde ju inte lämnas ensam hemma.

Så roligt va det priset.

MonasUniversum sa...

Hahahaha, fy fan vad roligt! Men du borde komma upp ändå. Jag lovar att vara snäll!

annika sa...

Varje gång jag är i Stockholm (läs ett par ggr/år!) så tror jag att jag ska snubbla över dig nånstans, i någon butik eller så men det är alltså på bowlinghallar och mathak man kan hitta dig! :D
Gudinnan T:s dröm, dagens asgarv! Undrar vad du hade på dig efter som hon sprang bättre än dig...jag tror jag vet! :D
Ha en alldeles underbar kväll!

Cissit sa...

Tur att ni inte ska äta där ni ska bowla iallafall.

Har bara varit där en gång, sämsta servicen ever, vi fick vänta hur länge som helst på att få hjälp eller ens se en meny. Sen blandade servitören ihop våra beställningar och glömde bort (han hade inget att skriva på och vi var ganska många)och skällde ut oss för att vi inte hade koll på varandras (?!) beställningar.

Jäkla otrevlig typ var det också.

Det slutade med att vi sa att han kunde stryka vår beställning och så gick vi till ett annat ställe och käkade.

Men bowlingen har jag ingen koll på, det såg roligt ut :)

Anonym sa...

Tänk att jag vet ngt för en gångs skull. Det är en ombyggd bio och min lillebrors firma har jobbat med lokalen/byggnationen. Hela hans firma var där i onsdags och bowlade, drack och åt. Dom blev iallafall yrsliga hela bunten, som verkade vara poängen med deras kick-off. Vet inget om maten dessvärre. Ha det så kul! //Gina

NinaPX sa...

Ok, klockan är 19.44 jag kastar mig in i en taxi o kommer! Jag har redan ätit, men ett glas vin kan jag nog klämma ner i trevlig sällskap.

Änglar finns dom? sa...

Nina kom in! Vi väntar med stora famnen!

NinaPX sa...

Änglar o Co - ja herregud vad kul det hade varit. Men verkligheten kom ikapp mina tankar, maken borta och som den ganska ansvarsfulla mor jag är så får jag nog stanna hemma med tjejerna. :-) Mysbyxorna är på och vinglaset upphällt, jag skålar med er i tankarna i alla fall - skål! Önskar er en riktigt trevlig kväll och nästa gång kanske...

Suzie sa...

Jag undrar bara ..... När ska jag bli med bjuden?

Singelmamman sa...

Bajs! Att jag missade er! Var på annat galej.