onsdag 22 september 2010

En gång för länge sen

Sitter och tittar på Uppdrag Granskning, som handlar om Hells Angels.

En gång när jag var ung och mycket snygg så var jag i Åre, eller om det var Sälen. Jag satt med ett gäng tjejer på en restaurang och var kanske inte veckans nyktraste böna.

Rätt var det var så kommer servitören och ger mig en drink och säger att det är en man som bjuder på den. Han ville inte säga vem. På den tiden fanns inget som hette att man stoppade massa skit i drinkarna, så det vara bara att dricka och rapa sig lite.

Efter tredje bjud-drinken så var jag rätt bra på örat och då kommer mannen som skickat servitören, fram och sätter sig intill mig och börjar prata. Nog för att jag var dragen och det möjligen påverkade mitt omdöme, men jag tyckte att han var snygg som satan. Hur var oddsen för det liksom? Inte alls min typ, långt ifrån. Såg lite sådär farlig ut men en sjuhelvetes dragningskraft.

Vi satt och flörtade pratade i flera timmar och vore det inte för att one-night-stand inte var min melodi, så hade jag satt på honom. Lätt. För han blev bara snyggare och snyggare ju mer packad jag blev. Han tjatade hål i huvudet på mig och var all over me, men jag sansade mig och gick och lade mig. Alone. Dock med ett telefonnummer i handväskan och löfte om att jag "måste höra av mig".  Jamen asså, jag var snygg back then.

Självklart ringde jag inte. Herregud, jag nyktrade till och insåg att jag skulle hålla mig till mina svärmorsdrömmar.

Det gick ett år och så hände något i media. Kvällstidningarna fullkomligt exploderade. Nåt om mord. Och ett foto på den som var mest misstänkt. Självklart så var det ju han.

Hells Angels dåvarande president.

Jag blev något bajsnödig kan jag säga.

6 kommentarer:

Sus sa...

Nu googlar de på sig själva, hittar din blogg och sedan kan ni återförenas.
Roligt.

Eller nä.

Du skulle satt på´n. Han hade behövt det kanske.

MonasUniversum sa...

Ujuj, nu blev jag ännu mer bajsnödig.

Maria sa...

Är det inte så att dåvarande Presidenten i HA körde ihjäl sig för ungefär ett år sen?? Men jag kanske tänker på nån annan..

Minkamera sa...

Maria, det är olika presidenter. Han som du menar var president i Karlstad och hette Erik... Och hade nog inte bjudit på massa drinkar för han var blyg ;-)

Anonym sa...

Den förste och den störste är numera stelopererad i ryggen, tillsammans med en ung vacker dam och väntar sitt första barn.. So, don´t worry:-)

Lina sa...

Shit, jag blev sketanödig när jag läste det.. Tänk om du hade satt på´n och blivit kär..