onsdag 22 september 2010

Nu får de väl ge sig

Jag är en sucker för dokumentärer. Gillar det mesta. Men jag tror fan jag hoppar den som visas i detta nu:
Den perfekta vaginan, 22.40-23.40

Och jamenellerhur att jag kunde skita i att titta:

Ett av inslagen handlar om nån kvinna som har kärringträffar där syftet är att få kvinnor att gilla sina vaginor. Hon anordnar träffar där kvinnorna dressar av, och kollar in varandras mufflor.

Jaha. Det är alltså sånt man ska pyssla med.

Nån som ska med på en vaginaträff i helgen kanske...?

17 kommentarer:

MB sa...

Jag sitter och surfar i soffan och slängde ett öga på TV:n. Ser en tjej ligga med särade ben och en läkare kollar in hennes snufflimuff och pratar om att en annan tjej blivit utskrattad av sin gynekolog. Jag fattade ingenting.
Sedan surfade jag in här och allt klarnade. Den perfekta vaginan. Såklart.

MonasUniversum sa...

Vad fint, ska vi säga lördag?

Amen seriöst, man upphör ju aldrig att förvånas.

Emma sa...

Fast, jag kollar faktiskt, och jag måste säga att det är en riktigt intressant dokumentär. Mycket fokus på varför kvinnor vill operera sig - en kroppsdel som nästan ingen ser, mäns synpunkter och så. Också om varför muslimska kvinnor vill återställa sin mödomshinna innan de gifter sig, där de också intervjuar muslimska män.. Jag blir oroad över sexismen och dubbelmoralen.. Tror absolut att det är viktigt att sådant här tas fram i ljuset. Sedan vad man kallar programmet är en annan sak..

Singelmamman sa...

Jättegärna. Men tyvärr, är väldigt upptagen just nu. Jag har en liten lucka här i maj 2053.

Men med Emmas förklaring, nä jag har nog inte någon lucka förrän tidigast februari 2053.

Anonym sa...

My Yoni is mine and my husbands. Så var det med det

en annan :o)

Gustav sa...

Jag zappade förbi och lyckades fånga de 3minutrarna när de opererade en ung tjej och skar bort delar av de inre läpparna. Hu och nej säger jag bara. Visst, får man vindfång i läpparna när man bär vad-lång kjol må det kanske vara hänt, men snälla låt bli annars! Personlighet slår fusk med hästlängder.

Sus sa...

De verkade ha koll på hur deras såg ut också...Alltså jag vet inte, men jag överlever utan spegel mellan benen.

Den hemska tvillingen sa...

Tack men jag tror jag hoppar.

MonasUniversum sa...

Emma: I do agree, när det gäller muslimska kvinnor, eller vad de nu må ha för religion. Däremot så förstår jag inte de andra. What the fuck, låt oss se ut som vi gör.

...säger hon som inte har nåt emot att lägga sig under kniven på andra områden..

Suzan sa...

hahahaha.......

bloggträff m tema vaginor kanske? =)

GudinnanT sa...

Nja jag tror jag hoppar...

PGW sa...

Jag såg faktiskt programmet, rätt mycket av det i alla fall. Blir så ledsen över alla unga tjejer som tror de SKA se ut på något visst sätt. De karvar i sina kroppar hos plastikkirurgen istället för att få stöttning för att få bättre självförtroende.

Mycket märkligt program förresten, en timme av plastikkirurgi men inte ett pip vad som händer med känseln i de där regionerna efter operation. Det kan ju jag tycka är rätt viktigt ...

Marianne sa...

Jag hade missat programmet men var ju tvungen kolla det i dag när jag läst din blogg.
Lördag sa du, före eller efter lunch?

Finnpajsaren sa...

Sounds interesting. Säg bara när var hur så dyker jag och mina håriga väninnor upp.

Jesse sa...

Jag kollade även jag på dokumentären just för att jag är en sucker för dom. Jag tyckte ändå att själva iden med dokumentären var bra. Ingen är den andra lik och att en kille tycker att en mulva, snäcka, blomma, snippa, mus, WHATEVER! är ful har jag svårt att tro trots det dom två "herrarna" sa.

Alla är vi olika!

Sandra sa...

Jag tycker att det är en ganska fin idé, trots att det låter rätt töntigt. Det finns så himla många tjejer och kvinnor som går runt och mår dåligt för att de tror att deras muffar är konstiga och avvikande jämfört med alla andras. Jag är själv en av de som levde i någon slags illusion om att min muff såg konstig ut och att alla andra hade en s.k "idealfitta".
Sen fick jag lära mig att så inte är fallet, och att killar faktiskt i de flesta fall tycker att en muff är vacker hur den än ser ut (och även att vissa som har en vad jag kallar "idealfitta" önskar att deras såg ut som min).

Så, tack för tipset, ska kolla in dokumentären! :D

Smultronblomman sa...

Men hallå! Går man runt och kollar på hur andra kvinnors underliv ser ut. Vaginan är de inre delarna - slidan. De yttre delarna kallas vulva. Om man har blygdläppar som hänger till knäna kan jag förstå en plastikoperation. Men hur vanligt är det. Den man som tycker en vulva är ovanligt ful måste ju ha en skruv lös. Det finns en funktion på dessa kroppsdelar och jag är fullständigt övertygad om att man kan åsamka sig både det ena problemet efter det andra om man tar bort de inre.
Det är viktigt ur medicinsk synpunkt att känna sin kropp och veta hur den ser ut. Då kan man också upptäcka tidiga tecken på sjukdom som exempelvis cancer. Samma som att klämma på brösten kan man hålla koll på killimurran. Såg inte programmet men av diskussionerna här verkar det även handlat om rena "skönhetsingrepp". Vems idé var det att man har fula blygdläppar???????