onsdag 1 september 2010

Är det nån som vill ha?

Kära Tara-Christina har skrivit en bok som släpps inom kort: "Jag älskar dig inte", här kan du läsa vad den handlar om.

Nu har flera av hennes vänner läst den och säger att den är svinbra, utan att vara påtvingat ärliga.

Jag verkar vara sista vännen ut som inte har fått häcken ur vagnen hmm, annat har ju försigått där den senaste tiden.. så igår skulle jag ta tag i saken och börja läsa den.

Men den var borta. För tonåringen hade givetvis satt klorna i den. Och påstår att "den är skitbra mamma".

Så idag budade Christina över 3 ex till..."omutifall att resten av familjen vill läsa, hehe".

Nu är det ju så att varken talibanen eller maken är så intresserade av den sortens litteratur så då återstår ni därute. Som ger mig så mycket. Jag lottar ut två så vem vill ha ett ex?

Ge mig en bra anledning i kommentatorsfältet så kör vi!

Uppdaterat;

Christina sa...

Jag smyger in här och blir så glad att jag inte kommer att kunna sova nu :) Mona bad mig hjälpa till ... jag mailar henne mina valda sju finalister. Juryn består av mig, Mona och mina två ohängda döttrar. Och katterna. Helst - allra helst - skulle jag vilja ha möjlighet att ge var och en varsin bok. Men det kan jag inte .... jag får 12 egna exemplar av min egen bok ;) och resten får jag snällt gå till butik och inhandla :p

Tack alla fina <3

91 kommentarer:

Lennart Pettersson sa...

Böcker är alltid intressanta. Böcker är en väg in i ny kunskap. Om man vill. Och om man är öppen för nya tankar, ny lärdom och (vad mycket och det blir!) man är bekant med din blogg, så vet jag att det inte är kattskit du bjuder ut! Kram!

Elliotsmamma sa...

Hmm gissar att det inte räcker med att vara först ut ;)
Skoja bara, men en bra bok är aldrig fel jag behöver något att läsa när jag sitter på golvet o väntar på att lillkillen ska somna på kvällarna...

Sus sa...

Varför jag ska ha den? Därför att jag är den bästa du vet.
Dessutom vet jag vart din postlåda bor.

Anonym sa...

Jag är gravid. Har borrelia. Har urinvägsinfektion. Och, är förstoppad. Need I say more? Ge mig nåt att läsa!

Linn sa...

Kanske att man som mamma till en galen och härlig 1,5 åring behöver en stund för sig själv med en riktigt bra bok.. Jag tror faktiskt det =) Skicka vin också så blir jag extra glad haha..

Jenny sa...

Vi är 5 tjejer som har en bokklubb, lite för att läsa böcker och tipsa varandra om nya författare men mest för att träffas och snacka skit! :o) så om jag får boken så kan jag välja den nästa gång jag har bokklubben och hon får sålt fler ex till mina vänner! ;o)

tina sa...

Jag har inte tagit mig tid att läsa en enda bok i sommar, trots att jag tycker så mycket om att läsa. Är en bra höstbok som plåster på såren en nog bra anledning? :-D

stort och smått sa...

Jag är sugen på att läsa hennes bok. Köpte Mia Skäringers bok och blev lite besviken, den var inte vad jag väntat mig, och lite krångligt skriven. Så jag vill gärna ha en bra bok att läsa i stället!

Eva sa...

För att jag som normal jobbat drygt 60 timmar i veckan som egen företagare numera är arbetslös och om jag inte får en bra bok som sysselsättning så måste jag städa eller göra nåt annat aptrist nyttigt och det vägrar jag göra så det så!

Melkers Mamma sa...

Gratis är väl gott...? Och boken verkar bra :) Räcker det så *hihi* /Jennie

Anonym sa...

Å, jag vill läsa!! Men har ingen bra anledning mer än att jag fyllde år i måndags och inte en enda vän kom ihåg att säga grattis...

// Anki

De Tokiga Brokiga sa...

Jag har läst massor i sommar medan jag var ledig. Så började jobbet igen,med hela pendla-jobba-dagis-fritids-skola-miljonerjävlamöten-grejen och sedan dess orkar jag inte vara uppe en sekund efter 21 och inte fokusera på handlingen i en enda bok.
Jag behöver något som kan få igång mitt läsande igen, och ge mig den där härliga höstmyskänslan jag måste ha för att överleva mörkrets ankomst.

Henrietta sa...

För att jag älskar att dela andras livsöden, om det så bara är via en bok. Vilket inte är så bara!

Icka sa...

Jag är gravid. Jag ska vila mycket. Jag väntar på en bok som inte släppts än i Sverige.
Jag har inget bra att läsa.
Jag är uttråkad.

Pliiiiiis. Jag behöver en bra bok! NU!

Anonym sa...

Jag behöver få en bok, för att jag precis börjat jobba efter en 4 år lång föräldraledighet(man blir lite..hm...fördummad, av att vara "bara mamma" så länge!!!)jag hann jobba exakt 1,5 dag innan det var dags att vabba!
Som tur är så jobbar jag precis som du, tillsammans med min man, så han sa inte ett ljud när jag gick hem, bara han slapp! ;-)
Det skulle hotta upp livet lite att få en bra bok att läsa medans ungarna hostar klart!
//Nina

Annika sa...

Jag vill också!!
Varför? För att det är lite rörigt på jobbet och i livet precis just nu och för att jag njuter såå av små goa glädjeämnen i livet... typ björnbär i solen på morgonpromenaden och en ny bok...

Bonita sa...

Åh jisses! Inget jag säger kan överträffa det nån av de andra sagt. Vill bara så väldigt väldigt väldigt gärna vinna ett av exemplaren. Fan, jag kan inte ens smöra ordentligt. Kan min kärlek till dig räcka? Min nyfikenhet? Min kärlek till böcker? Kan det vara värt nåt att min bokkasse (den i snygga tygkasse som innehåller de braiga böcker jag ska läsa) inte är full och längtar efter hennes bok? Eller ska jag lova att göra samma operation som duNEJjag tar tillbaka. Det vågra jag nog inte. Gymmet får räcka till en början. Hm? Nej. Har ingen vettig anledning. Får hoppas på turen, guds försyn och din vilja.

annika sa...

Äh, här var det så många osm skrivit så jag får väl köpa ett eget ex! Exemplar alltså, inte ex!

Anonym sa...

För att dissade mina hemtrakter Munka Ljungy tidigare i våras, men jag diggar dig ändå.

//Åsa

Anonym sa...

Alltså jag verkar inte kunna stava så här på kvällskvisten. Ett nytt försöka.
För att du dissade mina hemtrakter Munka Ljungby i våras men jag diggar dig skarpt ändå!
Åsa

Mea sa...

För att jag har varit förkyld så länge, för att jag tagit med mig jobbet hem så många kvällar nu att jag är helt slut och desperat behöver förströelseläsning som avkoppling och inte minst för att jag är bibliotekarie och kan tipsa mina låntagare om boken om den faller mig i smaken. :)

Anette Dahlin sa...

Ååååå...jag vill jättegärna ha! En bra anledning var det också.Jo det ska vara att min a-kassa strular så jag lever på typ inga pengar alls så jag skulle inte gå och köpa den...Blä skit dålig anledning men så är det :)
Älskar din blogg*blink,blink*

Lina sa...

Jag är fastkörd i Harry Potter-träsket, och har så svårt att hitta nya böcker att läsa, jag har just nu dessutom semester, och ingenting att göra om dagarna.

Smultronblomman sa...

Jag gillar signerade ex. Är de signerade?? ;)

Min mest värdefulla är signerad av Elisabeth George, författarinnan till romanerna om Kommissarie Lynley, som går som TV serie. Den har en hälsning till mig på min födelsedag. Den får INGEN låna. Min storasyrra fixade den och jag trodde ögonen skulle falla ur huvudet när jag såg att den var signerad.
Jag sparar på mig böcker inför den kommande konvalesensen. Vet att jag behöver förströelse om jag inte ska flippa ur mentalt. Maken är galen på alla böcker jag köper. Jag behöver mer bokhyllor.
Jag avvaktar recenssionerna och läser den när jag ska vila upp mig. Ge den till någon som behöver den nu! :)

Morgondagens minnen sa...

Johooo! Jag vill vill o vill ha den. Kanske e en bok som får en att gå o lägga sig i tid så man kan läsa i stället för att glo på tv eller facebook?

Gabriella sa...

1, Jag trivs på mitt jobb
2, Jag har det bra med min man
3, Jag har en underbar 3-årig tjej
4, Jag har en grym, knubbig 1-årig son
5, Jag har bra ekonomi
6, Jag har ett fint hus
7, Jag har bra grannar
8, Jag har 2 dugliga bilar
9, Jag har bra vänner
10, Jag har vunnit en bok som ska bli jäkligt kul att läsa.;-)


Så. Där är mina anledningar. Jag tänker inte böla och tycka synd om mig själv för att vinna en bok. Vinner jag inte, jamen då får jag väl köpa den!:-)

Grym blogg!

Monika sa...

Åh, herregud... hur ska jag kunna toppa alla andras bra anledningar? Min lilla anledning är helt enkelt att jag är en bokslukare av stora mått och ständigt på jakt efter nya intressanta böcker. Dessutom åker jag jäkligt mycket kommunalt och behöver något att läsa för att resorna inte ska bli så dödligt tråkiga som de gärna blir när man bara sitter och glor. Och så har jag aldrig tur när det gäller att vinna, kanske dags att äntligen få bryta den trenden? ;)

Maj Korner sa...

För att det är jag som är "resten av familjen" med tanke på hur mycket jag läser här och hur väl jag känner till dig.

Monica sa...

jag bara för att jag är jag och att jag hittat C före dig och du hittade vägen till henne, sådetså

Häxan sa...

Jag vill ha en bok :)
Eftersom den lika gärna skulle kunna vara skriven om mitt liv.
Efter en 2 år lång kris så lämnar jag den jag älskar för att satsa på min sambo och familj.
Det är ett jävla hårt liv men jag tänker kämpa.....och försöka glömma...och börja om.......

Kajsa Ankarudd sa...

Jag vill ha den ^^ Böcker som denna slukar jag på löpande band, och just nu behöver jag en bok. Jag har blivit sjuk, har halvt jobbat ihjäl mig och ska äntligen få semester denna helg. Inget skulle göra semestern bättre en än bra bok att läsa i solen :)

Choose me! Pick me! Love me!
(citat från Grey's Anatomy) :P

Kram Kajsa Katt ^^

M-L sa...

Jag vill ha den för att jag är superdupermegasugen på att läsa den!

Anonym sa...

För att ja älskar böcker o älskar din blogg=)
//Camilla

Laila sa...

Ag skulle så gärna vilja ha en ny bok som jag kan högläsa ur för min mamma.
Hon fick för en månad sen två strokar och har nu jätte svårt för att kunna läsa.
Jag högläser ditten och datten för henne. Men att få äran att läsa en helt ny bok för henne vore kul

Laila sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
jeanette. sa...

Skulle vilja skriva nåt lättsamt och roligt för att få dig att skratta (gravida anonym fick mig att flina till liksom) men sanningen är den att jag skulle ge bort den, till min bror faktiskt. Han har nyligen blivit lämnad av sin sambo och försöker pussla ihop sitt liv nu. Hans tidigare liv har förut enbart kretsat runt kärnfamiljen och avsaknaden av den, våra föräldrar skilde sig när vi var små och han började bearbeta det nu 20 år senare i.o.m. den här. Och helt ärligt vet jag inte hur han ska komma genom det och jag tror och hoppas att en sån här bok skulle hjälpa honom.

Änglar finns dom? sa...

För att min deppiga sambo behöver skingra sina tankar...

Emma sa...

Det finns ingen bra motivering till varför jag skulle vara mer värd denna bok än någon annan. Jag vill ha boken. Ha-begäret är min motivering :)

Skåne-Mia sa...

Boken verkar bra - och efter att jag läst den skulle jag låna den vidare till mina arbetskamrater (kvinnokraft!!!)

Suzie sa...

För att se tillräckligt upptagen ut så att jag slipper dammsuga, tvätta och diska ;-) Läser jag tillräckligt sakta kanske jag kommer undan i sisådär 2-3 dagar.

LindaLou sa...

Den här terminen har börjat sjukt illa för mig. Operation, csn som strular, en pojkvän som dumpade mig. Jag skulle behöva få tankarna på annat håll... därför skulle en bok vara bra !

Iseika sa...

Min enda anledning är att jag behöver piggas upp eftersom jag på fredag ska få två stora kortisonsprutor inkörda i ryggen. Jag tänker ångest, ångest, ångest och halvmeterlånga nålar. Lovely...

Bitten sa...

Jag har ju så att säga lämnat över min dotter i dina händer, så jag behöver lite annat att tänka på.

Kamilla sa...

Hmmmm ja jag fyller ju år på fredag, det kan väl vara en bra anledning! Och för att gnälla lite så trodde jag för ett och ett halvt år sedan att jag inte skulle fylla år mer. Men jag besegrade cancern! Wiiiieeeee jag kan väl vara värd en bra bok att skingra tankarna med!

Ysmania sa...

För jag behöver en riktigt bra bok att förströ mig med de tre gånger om dagen jag sitter och väntar sonen som knökar och brötar runt i sängen innan han somnar! Just nu läser jag en bok för tredje gången om...

Rosa sa...

Men va fan, jag vill ju ha en. Tänker inte ens motivera varför, du vet att det bara är så.

Minkamera sa...

Gratis är gott och jag kan läsa. That´s it!

Emily sa...

Livsöden - fiktiva eller inte, berikar mig och jag är hungrig! Du har dessutom lärt oss att man inte ska sätta tänderna i vad som helst ;)

Marianne sa...

Ja tack. De två viktigaste skälen är:
Jag blev dumpad för inte alls länge sedan (precis innan semestern).
Ja, och så jobbar jag i Norge fyra dagar i veckan (men med svensk lön ..). Där har man ju inte råd att göra så mycket roligt på kvällarna, så bra böcker att läsa är ett måste!

Elin - Bondmora sa...

Om jag får en bok av dig så kan jag ju ändra länken till dig i min blogg från "hon som skriver om bajs" till "hon som skriver om bajs och gav mig en bok".

Jenny sa...

Kan omöjligt toppa andras motiveringar och jag tänker inte ens försöka. Trött är jag också så jag orkar inte försöka smöra heller. Varför vinna då?
Bara för att kanske?

Anna sa...

Hej. Jag bor I USA sedan många år och har inte ens å ä och ö prickar på mitt tangentbord utan får sitta och pilla på mobilen. Jag skulle så gärna vilja vinna boken eftersom jag inte ens får tag i nya svenska böcker. Om jag inte läser på svenska så tappar jag språket och börjar låta korkad. Det är det ju ingen som vill va'?

farsanmittilivet sa...

Men herregud? Är det bara tjejer som läser din blogg?

Eller har killarna inte förstått vilken kvinna Stielli är och vet inte att det här är ett erbjudande man inte ska säga nej till?

Nä jag älskar dig inte. Jag bara beundrar dig i smyg på behörigt bloggavstånd.

Mvh Farsanmittilivet

Boken... Pja den kan jag nog titta på om den dimper ner i lådan.

Åsa sa...

är lite sen men vill ha en,

behöver en bok som jag kan läsa nu när vår pissiga kommun inte ger mig så många timamr jobb som jag behöver...

Anonym sa...

Alltså, jag vill inte dra till med ngn snyfthistoria men jag har pga dålig ekonomi varit tvungen att säga upp min bokklubb. Vore jättekul att vinna just denna. /Gina

Anonym sa...

Om jag får den då blir det orättvist mot de andra som skrivit fina saker om/till dig. Och mot dem som är sjuka och klena och så. Sen fanns det ju såna som är gravida och gillar att läsa. Men vem har sagt att det ska vara rättvist? Kram Madde

Annica sa...

Sitter här i min finförort och ska planera nästa bokcirkel som är hemma hos mig. Måste komma med nåt riktigt bra och aktuellt så jag inte framstår som den lantis jag egentligen är...

Finnpajsaren sa...

För att jag bor på landet och det här med böcker inte hunnit komma hit än? Vore kul att va först ut här med en sån modern grej.

Och så kanske lite för att Christina är så stiligt snygg!

Ewa S sa...

Toppen ska åka på semester och måste sitta 6-7 timmar på Arlanda och vänta på planet bara för transfern från Västerås är sååå jävla kass på nätterna......behöver något jäkligt intressant att läsa!!!!

Tina Johansson sa...

Snääälla ge den till mig. Jag har blivit beroende av att läsa din blogg och när Gris-oktober med allt jobb slår till för dig, måste jag ju ha något mer att läsa...

Hanna sa...

Varför just jag skulle vilja ha boken? För att jag älskar att läsa böcker och just nu har jag läst dom flesta böcker jag skulle vilja läsa...Därför!

Osloskånskan sa...

Är jag för sent ute?

Vill väldigt gärna läsa svenskt av en svensk författare, speciellt henne!

Cissit sa...

Jag vill gärna ha ett ex! Varför? Jo för att jag är gravid och får sjuka (onda) sammandragningar av att göra något som helst annat än att ligga i soffan eller sängen (har dessutom blivit beordrad vila av läkaren) och om du någonsin varit hemma om dagarna så vet du hur otroligt dålig daytime tv är....Alltså behöver jag något att göra om dagarna,för att inte helt tappa förståndet och go bananaz, har redan slukat alla gravid och förlossningsböcker jag kunde komma över, kanske dags för något annat? :)

Karin s sa...

Min är en ickemotivering. Jag är gravid och har bredband in till själen. Gråter förtvivlat under dokumentären om eurorphans. Hur det gick när vi skulle titta på sagan om ringen(igen) och gollum dök upp kommer berättas i generationer.
Jag tror inte jag kan hantera en bok om en man som sviker . Jag har inga avtrubbande filter kvar. Jag skulle säkert låsa in sambon efter en sån skräckläsning. Och vem f-n skulle då bära hem apelsinjuicen som numera är basföda?

Maria Wickström sa...

Är mammaledig och känner mig lite ensammen när resten av världen är i skolan/jobbet, skulle vara trevligt att ha något att läsa när lilleman sussar!

Cicci sa...

Jag skulle vilja! jag älskar böcker av den här sorten! Dessutom har killen, min stora kärlek nyss lämnat mig så jag behöver en bra bok som muntrar upp mig just nu..Snälla snälla! Jag brukar aldrig be om saker för jag brukar ändå aldrig ha en chans..Men den här vill jag verkligen ha!

Marie sa...

Amen det har man väl gjort sig förtjänt av när man läser Mona vareviga dag?
Vore ett perfekt avslut på söndagen efter tjejmilen...
Tycker absolut att en är min :-D

Ett stenkast från Fyndet sa...

Varför jag skulle vilja vinna ett ex? Ja, för att jag håller på att lägga den resan bakom mig (att bli lämnad), och varje gång jag ser att jag inte är ensam om att bli bestulen på halva min framtid (barnen..) och få drömmar krossade, så känner jag mig lite mindre ensam i eländet, och får en knuff framåt av att andra "kommmit ut" på andra sidan med förståndet i behåll.

Tja, det är väl därför. I korthet.

Dubbelörn sa...

För att du o din man o författaren har förstört min natt!!!

*basattnivet*

:D

Tuss sa...

Åh, jag vill! Är en fattig student som nu dessutom är alldeles deprimerad och uppgiven... Behöver distraheras från eländet. En bra bok skulle kunna fungera.

Äsch, den lär jag ju inte få... Men jag gillar dig ändå! Lycka till med att välja!

pralinen sa...

med en Xman som verkar vara i stil med Tara Christinas man om man läser beskrivningen så kanske jag kan känna "det finns fler" - det var inte bara jag som kysste tidernas groda... och jag är en utpräglad bokmal...

Ann Jolby- Solander sa...

Jag vill vinna boken för att läsa och njuta av den. Sedan vill jag skicka den vidare till nästa på önskelistan här inne hos dig, skitsmart tycker jag..,. eller hur ?

Så kan den personen skicka den till nästa och nästa osv. Så enormt smart tänkt VA ?
Verkligen en bra anledning att vinna ett av exen av denna braiga bok :)

Kram

angelica sa...

varför jag?
Jag åker till Bali i slutet av september och är borta sex veckor.
I need that book, både på flyg och på resan. Den kan till och med få äran att bli den enda hårdbundna boken. Och klart jag tänker på alla er där hemma när jag ligger och solar, slappar och bara tar dagen som den kommer.

Christina sa...

Jag smyger in här och blir så glad att jag inte kommer att kunna sova nu :) Mona bad mig hjälpa till ... jag mailar henne mina valda sju finalister. Juryn består av mig, Mona och mina två ohängda döttrar. Och katterna. Helst - allra helst - skulle jag vilja ha möjlighet att ge var och en varsin bok. Men det kan jag inte .... jag får 12 egna exemplar av min egen bok ;) och resten får jag snällt gå till butik och inhandla :p
Tack alla fina <3

Pillargontanten sa...

Jo, pillargontanten, kan tänka sig att läsa Tara-Christinas bok, apselut, anledning?
Jo jag gillar väl att läsa, och läser mycket...
Och jag tror jag skulle kunna läsa ut den innan du fått tummen ur och börjat :O)

Skoja, men en bok vill jag givetvis ha :O)

Linn sa...

Jag borde vinna boken för att jag har gått och blivit tjock och fet. Jag vill ändå inte gå ut och visa min bulldegskropp för allmänheten, så vad passar bättre än att gräva ner sej ensam i en bok?!

Helena sa...

Jag vill!
För att det är väldigt ont om böcker på svenska på Sicilien. ;o)

Anonym sa...

Jag har just valt mellan "Stanna på en arbetsplats där jag blir mobbad" och "stanna i ett dåligt förhållande och gör sig ekonomiskt oberoende". Jag sa upp mig, slapp mobbningen (tror jag) men är tvungen, att åtminstone för en tid, leva i en taskig relation men vara ekonomiskt trygg. Om jag valde rätt? Det vet vi inte än men mina barn är glada (än så länge) jag mår åtminstone bättre än förut och jag skulle VERKLIGEN behöva läsa ord från en stark kvinna till en annan ibland stark kvinna ...

EDS Mamman sa...

hej, har läst din blogg länge nu och har den länkad från min blogg. Jag skulle bli riktigt ärligt så himla glad om jag fick ett ex av boken. Är sjuk och orkar ingenting annat än att ligga ner så böcker är ett måste. Har precis läst ut "Odjuret", en bok jag förövrigt kan rekommendera.

Så pliiiiiis snälla goa rara du, förgyll min vardag och låt mig läsa denna bok! Lovar att recensera den :-)

Keep bloggin! U make my day!

/ Eds mamman

Anne sa...

Behöver lite uppmuntran efter att jobbat 24/7 sen början av augusti, kunde inte ta ut min semester utan fick jobba istället. Slutar nu mitt 20 h pass, på igen om 3-4 h.

Ewa sa...

För att jag behöver något att läsa i höst. Utöver mastodonthögen med kursböcker jag precis beställde alltså...

Chihuahuakvinnan sa...

Hoppsan vilken aktivitet :)
Tror inte ens jag försöker för enda skälet jag kommer på är att jag iaf inte kommer ha råd att köpa den när den kommer ut så hon förlorar inte några pengar på om jag skulle få en ;)

Karin med 4 sa...

Jag lever i ett sjuhelsikes bra förhållande. Har det härligt och mysigt med min man. KAN verkligen allt vända på en dag?

troi sa...

Jag behöver en bra bok nu när jag ska göra min cirkumferenta bukplastikoperation. Då behöver jag verkligen något som kan få tankarna på annat håll...

Tråktanten sa...

Kan känna doften av hämd i recensionen... en dödssynd som tilltalar mig om jag skulle drabbas av att sånt svek! Kommer absolut att sätta klorna i boken även om jag måste köpa den :)

Pangbruden sa...

Du får gärna lotta ut den till någon annan för jag kommer att köpa boken ändå. Ända sedan jag läste om den i ngt pressreleese (hur man nu stavar det) har jag vetat att DEN boken ska jag läsa. Vi är många med liknande erfarenheter och jag önskar att jag hade kunnat sätt ord på mina på ett sånt sätt som Christina verkar lyckats med.

Jag förstår att du är stolt över din väninna, mäkta stolt för det hade jag varit!

Stort grattis till Christina måtte din bok bli den succé som den förtjänar!!

monsterfröken sa...

Det finns hur många anledningar som helst...jag älskar litteratur, jag är svensklärare, jag blir glad av din blogg - tipsar alla jag känner, men jag behöver nog boken mest för att jag i måndags började med VLCD-metoden, betyder 500 kalorier/dag i flytande form - betyder behov av uppmuntran, peppning osv...i bokform!

Lisa sa...

För att det ska bli ännu svårare så lägger jag mig i oxå.

Inte för att jag egentligen har tid att läsa böcker, läser nästan aldrig... och inte för att jag egentligen känner att jag absolut måste ha en bok. :-DD

Men kanske... skulle ju vara skoj att få nått "nytt och hett" och bli lite bildad nån gång - vem vet!?

Äsch - välj nån annan som har en bättre anledning och är mer tarv på en bok! ;-D

Jenny sa...

Är en riktig bokmal, slukar ett par böcker i månaden. Och nyseparerad som jag är så behöver jag lite ny spänning i mitt liv *haha* - så varför inte en ny bra bok!?

Chrsiter Grodor B sa...

Hej följer dig på Twitter och att sedan få möjligheten att läsa en hel bok av dig. Vore Toppen! Och om man är kille så borde man ha en liten mer fördel Eller.
Grodor

Anonym sa...

Och först nu ser jag detta!!!! men va f-n! Jag vill också ha en bok! Är det för sent? Jag vet redan att jag kommer läsa i ett från pärm till pärm och troligen tjuta ihjäl mig ... Ja, så kommer det att bli! Har varit inne på Bokus och Adlibris men boken har ju inte kommit ut än, annars hade jag köpt direkt. Och sen kommer jag att berätta för alla jag känner att de bara MÅSTE läsa den för att den är så bra. Det sista är jag alltså helt övertygad om. Säg ja!!! kram LiSe