fredag 3 september 2010

Han gör så gott han kan

Maken har försökt sköta markservicen här ett tag. Det går sådär måste jag säga. Han har inte riktigt förstått att torkställningen bör tömmas när första vändan har torkat. Han kör lager på lager metoden.

Och så har han kommit på att strykbrädan kan användas som torkställning också. Gärna med så mycket som möjligt på.

Jag får utslag på hela kroppen.

Och maken har fått sparken.

8 kommentarer:

Nilla sa...

Men hallå där maken, så där kan man ju inte göra! Skärpning!! Det där skulle tom jag bli vansinnig över och jag är en VÄLDIGT tålmodig fru.

Bonita sa...

Nä?
På allvar?
Det är FUKTIG tvätt han hängt på det viset?

MonasUniversum sa...

Jag är fullkomligt jävla skitallvarig!!

Skönt att höra att det inte är jag som överreagerar.

Anonym sa...

Lever han efter mantrat: "Jamen, låt mig göra det på mitt sätt om jag nu måste göra det." Min man gör det.. han blir skitsne´ om jag har någon åsikt om HUR han utför något som jag vanligtvis gör och som jag gör bättre. Jag menar, om jag ska skifta däck på bilen så får han gärna berätta hur han gör för att det ska gå smidigt, han har ju mer erfarenhet på det än jag.

åsa

NinaPX sa...

Vettu, bortsett från att jag skulle bli lite sne över att kläderna förmodligen skulle lukta gammal disktrasa (som de ju gör när de får vara fuktiga för länge eller glöms i tvättmaskinen) och därmed måste tvättas om, så skulle jag nog faktiskt bli mest förbannad över att maken använde stora fina ljusstaken att hänga galgar i! Läge att omförhandla dealen?

Z sa...

Bättre än den Mannen jag har hemma hos mig...
http://annazoila.blogspot.com/2010/05/alternativ-torkning.html
Se och var nöjd med din mans hängning!

Smultronblomman sa...

Risken är att han medveet gör fel för att slippa göra det alls. En av min mans kollegor ställer till så mycket problem som möjligt när han måste med och veckohandla. Det har han berättat för min man. Jag mötte familjen på lokala MAXI. Mannen inne i butiken. snackandes med någon. Frun står ute på parkeringen, frusen och asförbannad. Jag sa att hon skulle ta bilen och dra. Men hon svarade att han hade bilnycklarna och stängt av sin mobil. Vi bor rätt nära så jag erbjöd skjuts, men hon hade inga nycklar till huset heller. -Han gör så här bara för att slippa följa med föer gånger!! fräste hon uppgivet. Jag teg. "Du skulle bara veta hur rätt du har, vännen", tänkte jag.
Visa maken hur man gör. Peka med hela armen! Häng bara dina och Talibanens kläder och låt hans vara blöta och ruttna... Min amn lärde sig väldigt snabbt att han ska lägga strumpor i tvättkorgen och inte på göolvet vid sängen om han ville ha dem tvättade.... VAr tydlig med budskapet!!

Smultronblomman sa...

Hur illa skrivet blev inte det där. Jag har högra handen fastlåst i ett slags stöd för jag har en envis epikondykit (tennisarmbåge) och ska avlasta muskelfästet där genom att hålla handen stilla. Det gick inte så bra att skriva. Om jag inte varit så snabb att trycka sänd hade jag kunnat justera, men... Sorry!