fredag 10 september 2010

HoppsanUjuj

Men man kan ju inte vara bra på allt...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Näää man kan inte vara bra på allt! Men du - jag kan säga att du är så in i bänken bra på att blogga! Och på att uttrycka dig på ett fängslande sätt ;) Jag har nu övergett alla andra bloggar jag följer bara för att fokusera mig på att läsa igenom hela din blogg...det har tagit tid - och det har det ta mig 17 varit värt för det är det bästa jag läst!!! Jag älskar att läsa om dig och din familj - om talibanens upptåg (har en 7-åring och en 4-åring här hemma) och om dig och din man. Favvo-inlägget var ju när du berättade om ert bröllop - shit vad coolt!!! Du har ett nytt fan! Och du - är ibland på resande fot och bor då i Alvik rätt som det är - jag ska försöööka att inte vara en stalker då!Haha! Lova att fortsätta med bloggandet.

Kramar
Jenny

MonasUniversum sa...

My Gaaad, det där var ord och inga visor! Vad gullig du är, tack. Från hjärtat.

Och jag får ingen bloggångest alls.

Nej då.

Absolut inte.

Gabriella sa...

Jag vill också läsa inlägget om bröllopet! Nu! Länk, please, Mona!

PS. Håller med föregående talare om det mesta. (Ja, jag har ingen 7-eller 4-åring hemma och brukar inte resa till Alvik, men jag har bott där.) ;-)

MonasUniversum sa...

Gabriella: Hmm, har ingen j-a aning...det är ju några tusen inlägg att leta i..Med lite tur så kanske Jenny har bättre koll!

Tilda sa...

Google är attans bra ibland! ;)

http://monasuniversum.blogspot.com/2009/07/om-att-gifta-sig-annorlunda.html

Anonym sa...

Heja Tilda!
/Jenny