onsdag 8 september 2010

Såna dagar

Jag är på asdåligt humör.

Tillbringar dagarna i Nyköping med att lära mig bokföring.

Fy sa*an vad jag avskyr siffror.

..så länge det inte sitter på en prislapp i nån trevlig affär vill säga.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skall ni bokföra själva också? Finns folk som lever på det! Gör det du är bäst på och lej bort annat. Hälsa maken att han kan få fina rapporter att lägga in i excel ändå!!!

Anonym sa...

Jag igen... jag glömde skriva att jag försöker övertalal min make om det samma, man kan inte vara både VD, Säljare, ekonom osv..../Maria

MonasUniversum sa...

Maria: Jag vet, men initialt så måste vi sköta det själva. And I fucking hate it.

Smultronblomman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Smultronblomman sa...

I datorprogram hoppas jag. Själv var jag kassör i en nationell intresseförening och tyckte det var jättekul. Stor kassabok och dubbel bokföring. Men vi hade ju inte momsredovisning och sånt. Men jag skulle deklarera och betala in arbetsgivaravgifter och räknade ut vad det skulle bli. Så fick jag brev från skattemyndigheten där det stod att jag (föreningen) skulle betalat EN krona till. Den ströks generöst när jag, med gråten i halsen, ringt upp och pratat med en handläggare. Denna gång en mycket trevlig männinska. Har tyvärr råkat ut för en riktig surdeg också.

Rijo sa...

Jag jobbar å en stoooor bra firma, där vi tar hand om sånt däringa grejjs åt företagare, så dom kan ägna sig åt det dom tycker om.... =)