lördag 2 augusti 2008

Inte hemma!


Tror bestämt att det är en bit hem till badrummet i Bromma. Har stirrat på den här dörren i 40 min nu och överväger om jag ska gå in i huvudbyggnaden och använda en riktig toa, med risk för att väcka alla. Jag är nog en tvättäkta stadsböna.

5 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Äh gå ut o låt dörren stå på glänt, lyssna till fågelsång o känn dofterna fr naturen...

OOooopppss, visst jag det var ju inte mitt utedass du besöker på vårt gamla torp. Enl alla besökare så untnämndes den till Sörmlands vackraste o finaste utedass. Inga läskiga odörer där inte, lyxvarianten det hade jag!

Good Luck! *fniss*

KRamar

Anonym sa...

Men snälla nån.... att sitta å ett *fräscht* utedass är ju lycka..... :-) Skulle aldrig välja innomhus varianten om jag hade ett val..... Men sen är det stopp med "naturälskar-fasonerna" Kan inte se tjusningen med att sova på liggunderlag, tvätta snoken i en iskall bäck, äta fesljummen stormköksmat som smakar frystorkat eller ikläda sig kläder som alltid är smått fuktiga. Nä, Gud skapade hotellet av en anledning!!! Och han behåller utedasset av precis motsatta anledningen! ;-)

Anonym sa...

Det som är så underbart att sitta på ett utedass med dörren öppen, titta på den vackra naturen, lyssna på fåglarna och filosofera.

I alla fall på sommaren. Sen trivs jag så bra med mitt badrum resten av året.
Det bor nog en lantis i mig =)

Anonym sa...

Go for it baby. Övertygad om att du som är kvinna kan hålla för näsan, slåss med mygg och gråsuggor på samma gång som du ... gör det andra ;)

Anonym sa...

Var glad för ett dass du, på fjällvandringen jag var på fanns det enbart stenrösen att tillgå, men utsikten den utsikten