lördag 21 maj 2011

Ååå tjejer..vi måste höja våra röster..

Tara-Christina har middag två gånger om året för ett gäng tjejer och kärringar. Och för varje gång så ökas antalet. Igår var vi 22 bönor tjattrandes med en ljudnivå som skulle få en ACDC-konsert att framstå som en lugn balladkväll.

Den här läckerbiten råkade sätta sig bredvid mig, sen kom hon inte loss.
Bilden skitmycket snodd från Tittis blogg på RIX.
Kanske inte så många som känner igen henne fysiskt, men hon heter Titti Schultz och gillar att prata. Så pass mycket att hon dedikerat de senaste hundra åren till att vara programledare på Rix Fm. Just nu kör hon 14-18. Titti har av olika anledningar funnits i pereferin i mitt liv under många år, men jag har aldrig fått tillfälle att prata med henne en hel kväll. En kalaspingla med dubbla bottnar, som underhöll mig hela kvällen. Me like.

Vi försökte bli fotade av värdinnan, men jag vet inte om hon suttit i trapphuset och rökt en holk, eller nåt, för hur hon än försökte så blev det inte bättre än så här;
Hon får ett till försök men det går inte. Hon ska hålla sig till att skriva böcker och kanske inte röra kameror så mycket i framtiden.
Titti, jag och goa Lola
Efter några flaskor vin så var det nån som slet fram måttbandet för att mäta eventuella hängboppar. Jag hann inte upp med kameran, men lyckades fånga Titti, som vägrade att bli mätt av värdinnan. "Kan själv" sa hon. Och givetvis landade hon på de 19 cm som anses vara gränsen för hänglökar. Dock fuskade hon eftersom hon hade behå. Ja, ni minns ju det här. Om inte, så läs kommentarerna bakom inlägget. Hysteriskt roligt.

Jag är en gammal kärring och brukar ha svårt att hålla mig vaken längre än till 23.00 så döm om min förvåning när jag kom hem aningen senare.
Tack Christina. Så jävla roligt.

10 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Mona - släpp loss håret !!!

Chrissan sa...

Säger det samma som Helena.:)
Och du mår bra idag förstår jag... ;)

MonasUniversum sa...

Jamen jag kan inte ha håret utsläppt än. Tappade ju hälften av året efter operationen och det har precis börjat växa ut. Håret är däför jättetunt, så det ser skitrisigt ut..

Osloskånskan sa...

Ang boppehäng; jag kan nog få till 10 cm från hakan och ner. (silvertejp kan användas till absolut allt!)

Gudrun sa...

Det ante mig att du och Titti funnit varandra. Ni två är begåvade med en sjukt bra timing. Utan Titti suger Morronzoo. Har gått över till Morronpasset på P3 med en lika begåvad Hanna. Timing inte att lära sig utan det föds man med. Frågan är... Pratar du lika bra som du skriver? Nån som vet?

Mr Lee sa...

Vad tjock Titti såg ut bredvid dig! (Jag gillar också Titti och tycker Soffipropp suger som ersättare!)

Får jag följa med nästa gång? sa...

Titti är min idol!!

Anonym sa...

Titti är från Gävle. Så klart att hon är trevlig. Vi är ju det, vi gästrikar. //Sus

Malin sa...

Sjukt avis...både på dig o på Titti!

@Gudrun...Mona pratar lika bra som hon skriver. Fast inte när det är folk runtikring som hon inte känner. Hon har ju skrivit att hon är sjukt blyg. Man kan tro att hon överdriver, men så är det inte. Kommer hon in i ett rum fullt med främlingar så smyger hon längs väggen tills hon hittar ett hörn där hon inte märks. Sen sitter hon och äter frenetiskt från närmaste skål tills någon kommer fram och hälsar. Men hon KAN prata! Mycket!

Britta sa...

Men titta, nu hittade jag också hit! Jag var väl typ den enda som inte redan läste dig.

Kul att träffa dig irl innan. Jag får väl börja jobba mindre så att jag hinner hänga med i den här världen också.

Mer fest åt folket! Heja Christina!