lördag 14 maj 2011

Om fredagen den 13:e

När knarkar sin egen blogg så blir abstinensen påtaglig om Blogger.com bestämmer sig för att rebota, eller vad det nu heter, så att inte en enda blogspot:are kan komma in på 12 timmar.

Och för att göra dagen ännu mer happy så var jag på St Göran för att platta till bopparna. Mammografi. Jeezusjävlachrist vad det gör ont när de klämmer ihop maskinen. Det är ju tur att man inte ammar.

Sitter vid ett trafikljus när jag ser den här reklampelaren. Och håller på att skita i byxorna när en snubbe däruppe i luckan börjar spela trumpet!

Något lite muntrare drar jag tillbaka till kontoret. Och när jag kommer hem så möts jag av det här.
Jättefina tack-blommor från tjejerna som anordnade Mammablogg-galan förra helgen...som jag höll "föredrag" på. Tack tjejer, verkligen en fin bukett som kom helt oväntat!

Några timmar senare kommer talibanen hem från fotboll- och karateträning. Och berättar något jävligt jobbigt som har hänt i skolan i veckan, och som ingen förälder till en dotter vill höra. Kan tyvärr inte ta det här utan måste prata med experter först.

Så min champagne och chokladdoppade jordgubbar frös inne.

Skitfredag.

20 kommentarer:

Frk K sa...

Hua...låter inge vidare. Såna samtal från barnen är vare sig roliga eller trevliga (oavsett vad det nu kan gälla)...Been there done that så att säga. Ljuspunkten i det hela var ändå att mina barn hade förtroendet att berätta för mig så att man kunde gå vidare till experter. TACK GODE GUD för det. Hoppas det reder sig.

Ha en så fin helg som du kan ändå!

Dagar du inte visste fanns sa...

Men talibanen då ....Hoppar innerligt att det inte rör henne personligen!!!

finnpajsaren sa...

Nämen usch. Klump i magen...

MonasUniversum sa...

Jo, det rör henne personligen. Tyvärr.

GudinnanT sa...

Aj som fan...det va inget roligt. Men starkt av talibanen av att berätta det.

Men satt det vekligen en riktig människa och trumpetade i reklam pelaren? Fan hade skitit på mig av rädsla eller kissat på mig av skatt.

I min värld sa...

Usch såna samtal gillas inte, men det är då man är glad att barnen har förtroendet att komma o berätta även jobbiga saker.

Karin sa...

Jag är glad att du är tillbaka i alla fall. Det är fler än du själv som knarkar din blogg...

Lycka till med otäckheterna i skolan också. Plötsligt ändras fokus och det man trodde var viktigt halkar långt ner på prioritetslistan.

Anonym sa...

Men usch va läskigt det låter!! Hoppas din dotter inte kommer över det och att den skyldige får ta konsekvenserna.... Vad det än må vara!!!

Anonym sa...

Huvvaligen! Hoppas ni mår bra ändå, vad det nu än är som har hänt.
Kram!

/Ragdoll

NinaPX sa...

Stor kram till dig och till Taliban!

Jenny sa...

Besökte din butik i Vällingby. Älsklingen min hade spanat in ett träd som satt på väggen. Det sitter numer på hans vägg....

- bara då du vet vem du ska tacka för att den personliga konkursen inte skedde denna veckan alltså :) Såg en coooool fruktskål i silver oxå.. Fanns inget pris. Så den fick vara kvar. Men jag är spekulant. Extra rea kanske? Va va va? :)

Malde sa...

Stora kramar till dig och Talibanen. Så skönt att hon har det förtroendet för dig och berättar som det är.

Mer kramar.

/ytterligare en som får abstinens av att vara utan din blogg

inkan8 sa...

Stackars stackars du. :-((
Ligan lider med dig
Tazz&Kram

inkan8 sa...

Stackars stackars du. :-((
Ligan lider med dig
Tazz&Kram

Malin *J sa...

Skickar en stor kram till Talibanen.Verkar som om hon behöver det.

Me and my dark secrets sa...

Citat "Att Mona inte har fått ett tack från arrangörerna för Mammablogg-galan. Hon hoppade in med 48 timmars varsel och täckte upp den halvtimme som sedan länge var inbokad för mig" från Innan du fanns.

Klart blommorna kom helt oväntat!

Hoppas det går bra med talibanen - vad än det nu är!

labolina sa...

Om man hittar konstiga knölar i bröstet när man ammar kollar de med ultraljud och sticker in en nål och tar en biopsi. Tack och lov.
Hoppas att det löser sig med Talibanen.

Anonym sa...

Tänker på dig och Talibanen. Att det ska hända negativa saker med barnen är en mardröm som alla föräldrar har och blir sedan mardrömmen verklighet...

Det är skönt att ni har ett sådant förhållande till varandra att hon berättar vad som hänt och inte låser det inom sig. Hoppas ni får all hjälp ni behöver oavsett vad det är som skett.

Ninnie

Anonym sa...

Varma kramar till Liten och till dig. Ta hand om henne, och var nöjd att hon berättade. /Mimi

Helgona sa...

Oh, vad det knöt sig i magen. Hoppas och håller tummarna att det går relativt att enkelt lösa skolproblemet...O tack o lov för barn med förtroende för sina föräldrar så att de kan komma o berätta :)kram