tisdag 31 maj 2011

Och världen är ju inte så stor

För 150 år sen, när jag var ung och snygg, så polade jag med en kille. Eller ja, vi var snarare kk till och från under olika perioder.

Som av en händelse så har våra vägar korsats genom åren och vid ett tillfälle berättade han att han för länge sedan blev spådd. Något om att han vid 52 års ålder kommer bygga bo med sitt livs kärlek. Nåt sånt.

Så varje gång vi har råkat på varandra så har det skojats med typ: "..ja, nu är det 17 år kvar....nu är det 8 år kvar..." och så vidare.

I morse vaknar jag och av någon anledning ploppade han upp i huvudet. Och en känsla av att han fyllde/fyller år nu i slutet av maj.

2 timmar senare så står jag i en affär med tonåringen-soon to be 20-åringen. Jag hade bråttom och råkade parkera på trottoaren. Jamen skjut mig liksom. Står vid kassan när en snubbe kommer in och säger "kunde väl ge mig fan på att det var du som parkerat bilen så där!".

Ser man på. Där stod han i egen hög person. Och som råkat fylla 50 igår. Och enligt utsago så har jag två år på mig att packa ihop pinalerna. Good to know liksom.

Märkligt att man stöter ihop på det där sättet. Och varför just idag liksom.

Sånt där kan få mig att börja undra.

17 kommentarer:

Miss 80's (aka Gabriella) sa...

Mysko!

Sånt här är jätteintressant tycker jag. Så intressant att jag intervjuade två professorer (en skeptisk och en som tror på tankeöverföring etc):

http://onyxmagasin.se/onyxmagasin_nr2/overnaturligt.html

Dumt att chansa sa...

Är det en handy-man så byt snabbt som f*n! Vänta inte!

Anonym sa...

Det är inte en "stalker" då?

Butta

Anonym sa...

Är han snygg!?

MisterMr sa...

Kan ju bara vara du Mona annars hade han inte ploppat upp i huvudet o hux flux. Klart du är hans livs kärlek, vem vill inte vara det !!!

Mia sa...

Förutsatt att det är du som är hans livs kärlek så kan "bygga bo" med dig faktiskt betyda att han inreder ett hem med prylar från din butik. Det är en tolkningsfråga ;)

Monikas Lugna Vrå sa...

ödet...ödet

Anonym sa...

Han kanske kan komma och bygga klart i er hall?! ;)

Karin sa...

Kolla hur han gör när han klipper naglarna, är det lika illa är det väl bara att glömma?

Anonym sa...

Kan detta inlägg ha något samband med föregående? Eller kanske med kissa-i-flaskan fotot??
ninaerica

Kristina sa...

Min man fyllde år igår...


51


Skönt, hade ju inte velat rivalisera med dig.

Annika sa...

Nu kanske mannen plockar upp sina avbitna tånaglar illa kvickt... ;)

Kerstin sa...

Är du alltså hans livs kärlek? I så fall är det väl inte så konstigt om han dyker upp i din närhet .. Han kanske har en plan .. Lite scary väl ..?

NinaW sa...

Efter att ha läst detta inlägg igår drömde jag inatt att jag skulle gifta mig med killen jag hade ihop det med i tonåren och bröllopet slutade i katastrof. Det regnade rätt igenom, gästerna tyckte min klänning var ful och min svägerska som skulle ordna mina skor hade ställt fram ett par kängor (som jag inte upptäckte att jag hade på mig förrän på mottagningen). Kanske ska sluta läsa din blogg innan läggdags... :)

Anonym sa...

Läser inte din make din blogg? Min skulle bli helt galen om jag skrev något liknande.

Men. Jag tror på ödet & detta skulle verkligen få mig också att undra...

'Stalker' som någon skrev, vad långsökt. Ni känner ju varandra.

Lisbeth sa...

låter lite askungen över det där. Den som lever får se

Anonym sa...

Det var jag som skrev stalker, och det är inte alls långsökt, för man kan både känna varandra eller inte, och bli utsatt för en sådan. Tro mig, jag kan "allt" om det! Kommer ni t ex ihåg Agneta Fältskog, hon var inledningsvis ihop med sin stalker. En tysk, som jag tror, fortfarande stalkar henne, sorgligt och långvarigt.

Butta