måndag 30 maj 2011

Käraste lilla kungen

Om man får en fråga under en tv-inspelning som lyder:

"Har du nånsin varit på en stripp- eller sexklubb?" Så kanske det inte är såå smart att svara:

"Eh..näe..näe, jag tror faktiskt inte det."

För det är inte särskilt trovärdigt vännen.


Jag är för övrigt för monarki och tycker att kungahuset gör ett bra jobb.

23 kommentarer:

Anonym sa...

Ååånej! Har han blivit intervjuad? Måste ses! Nu!

Ting sa...

Han är skön!

Chrissan sa...

Lite mediaträning kanske vore på sin plats. Eller. Det är nog för sent.

Kennelflickan sa...

JAg håller med Ting.
Ajj löööv dä King!

Petra sa...

Speciellt inte när han nickar samtidigt...

Lisbeth sa...

Hihi han låter som en politiker
Spännande att höra slutet på trilogin

Sus sa...

Hans kompis satte på en annan kvinna och vips kom det ut ett barn. Min kollega hade hans fru som klassföreståndare då.

Hon gick hem och kom aldrig mer tillbaka.

Madeleine sa...

Gillar också Kungen. Vad han pysslar med på privaten är inte var och ens business, tycker jag...

M

Anonym sa...

Amen sluta gilla kungahuset...det är ett skämt! Vad gör Carlphilip och Madde? Drar benen efter sig skulle jag säga...det flyger "stekta sparvar" non stop i munnen på dom.Vad gör Riddar,prins,hertig Daniel? Går brevid Viktoria och vinkar?..jag pallar inte att se den där pajas familjen längre...Gör något vettigt för 120 miljoner som dom får i apanage om året.Det finns ingen insyn alls vad pengarna går till...

Smultronblomman sa...

Håller med Madeleine på ett sätt. Men är man statsöverhuvud så bör man nog tänka på vad man gör. Sånt här kan alltid läcka fram. Om han nu haft kaffeflickor eller tittat på strippor så är väl inte det hela världen, men kanske inte så poppis ute i stugorna. Men om det nu verkar som han inte riktigt berättar sanningen och DET kommer fram då är nog "Hans Majonnäs" illa ute.

tigerlilja sa...

Men stackarn - han minns ju inte...

Kennelflickan sa...

Kära Anonym,

ja det är mycket pengar. Men gör mig en tjänst, ta reda på hur mycket Dramaten får varje år av staten och tala sen om för mig hur många i Sverige som går och tittar på teater där.
Ett kungahus representerar landet och här hos oss bryr vi oss inte så mycket men det smäller skithögt utomlands när de är med vid mässaor, lanseringar etc och DET går inte ens att sätta ett pris på. Tycka vad man vill om det men så är det.

Anonym sa...

som boende utomlands så kan jag bara konstatera att vårt kära kungahus gör väldigt bra PR för Sverige! Våra svenska företag har enorm hjälp av att det finns kunglig representation vid stora events! Utan våra stora exportföretag skulle svenskarna inte ha den levnadsstandarden de har! Kanske också något att tänka på../Lotta

Anonym sa...

Jag tror inte ett skit på att andra länder blir "inponerade" av vårat kungahus...hur kan man alvarligt tycka att man ska födas in i ett jobb? Att man kan ärva makt? Att Prins,riddare och hertig(ni hör hur löjligt det låter?) Daniel inte längre får jobba,avsäga sig sitt efternamn...Madeleine går och dräller i USA och CarlPhilip...har nån sett röken av honom på sista tiden?Det är inga "kungabarn" längre, dom är typ 30 bast och gör inte ett skit...

Emma sa...

Vi hörde hemma vid frukostbordet "- Nej...ehh...jag behöver inte det!"
Lite överraskande felhörning såhär på morgonkvisten :-O fast ganska roligt ;-) /Emma

Anonym sa...

Jag tycker att kungahuset gör ett bra jobb när de representerar. Apanaget behöver dock granskas. Ge dem en privat lönedel som de får göra vad de vill med (återkommer till detta) och sedan ska övrigt redovisas inför riksdagen och offentliggöras. Vet från säker källa att det köps mängder med sprit, vart och varför vore trevligt att få insyn i. Är alkoholseden något nödvändigt? (Dock en annan diskussion.)

Jag vill ha kvar kungen o co. MEN. Jag vill se anställningsavtal där arbetsuppgifter och -ansvar noga redogörs för alla familjemedlemmarna och även hur stor del av apanaget som lönemässigt går till var och en av dem. Om de vill att privatliv ska vara privatliv får de även vara beredda att vara enbart privata (utan titlar) efter arbetstid, d.v.s. deras ägor och privilegier bör ses över.

Som en av kungahuset representerad invånare i monarkin Sverige förväntar jag mig att de beter sig respektabelt. Det är lagligt att "jag tror inte det"-besöka en strippklubb - men är det lämpligt?! Vad skickar det för hegemoniska signaler?

Ha kvar dem, men behandla dem som vanligt folk.

linda sa...

Jag är definitivt emot monarki (och kan rekommendera Republikanska Föreningen till alla som delar min åsikt) men trots det måste jag säga att det här med strippklubbar fått orimliga proportioner. Det borde finnas viktigare saker att rapportera om..

veronnes sa...

Monarki- nej tack.
Fast måste medge att han får mig att skratta den gode monarken.

Fast satan i gatan vilken smet han har hamnat i..jisses..

Anonym sa...

Ja' är royalist ja', och jag älskar vårat kungahus. Det bara är så!
Meeeen jag håller med "Anonym" här ovanför "Linda", det borde vara mer kontroll på det som det nu bara"flajsas" omkring och runt med, arbetsuppgifter och apanage t ex.
Oooooch intervjun med kungen var otroligt pinsam, jag var tvungen att blunda, har han ingen rådgivare? Å andra sidan ska han ju inte behöva ha det om han sköter sina kort väl.

Butta

NinaPX sa...

Hm, man kan ju tycka att för de där 120 miljonerna så borde de haft råd med en vettig mediatränare...verkar inte vara fallet!

Anonym sa...

Men alla ser väl att kungen hatar sitt jobb...jag tycker aldrig han ser bekväm ut när han ska hålla tal eller typ inviga nått...

Anonym sa...

Tycker också att dem jobbar bra för swiden, men PLEASE! varför sa han inte bara, att jaa det har jag och det var dumt? Sen var det över liksom, det är ljugandet och det hela som gör att man tycker att han skitit i det blå skåpet ;-P

Lööve your blogg

stort och smått sa...

Han har humor, vår käre kung!