måndag 9 maj 2011

Hur man får en bra start på veckan

Om man vill utmana ödet och kontrollera hur stor självbehärskning man har, så kan man på en måndag morgon konstatera att man har tappat bort en sån här någon gång under helgen. Mest troligt efter ett cafébesök....efter ett sugföredrag....så att man hade huvudet uppstoppat i mörkare zoner;
Se också gärna till att den är fylld med kreditkort, körkort och viktiga jobbkvitton. Och det går sådär bra att tanka bilen utan stålingar kan jag berätta. En bil som flåsar av törst och som jag med all sannolikhet får bogsera hem från jobbet. Särskilt bra planerat är det att maken är halvvägs mot Göteborg. Med vår andra bil. Åh vad bra att jag just precis idag skulle åka runt till våra 8 butiker. 

Jag, som a l d r i g slarvar bort saker. Grattis idiot.

11 kommentarer:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Lugn och fin, och sätt din förhoppning till att den själ som hittade den hör till majoriteten vänliga människor som hör av sig när de finner ngt som inte hör till dem själva..

Ta taxi till dina butiker! Det kan du väl få på faktura??

Anonym sa...

Cheer up! Den kommer säkert tillbaka - de flesta människor är ärliga! Jag håller tummarna!

Åsa C sa...

Stackare, själv får jag en liten släng av panik när liknande drabbar mig.
Hoppas att det är en ärlig person som hittar den.

Anonym sa...

Tycker nästan att Krondåren Linda kan vara din privatchaffis idag eftersom hon egentligen är anledningen till att du tappat bort den. Om du inte hade behövt "vicka" för henne hade du inte haft huvudet uppstoppat i mörkare zoner och därför inte tappat din plånka, eller hur.


Så ring du Linda och kräv att hon inställer sig snarast. ;) Hennes kille är väl dessutom polis. Det blir till att avsätta lite gubbs att leta plånka omedelbums!! ;)

Mrs Data sa...

Aj då.

Hoppas det löser sig. Håller tummarna.

Raggoparden sa...

Men fan vad jobbigt..
Det där händer mej när jag internetshoppar. Du har inte möjligen dyrbarheten liggande bredvid datorn efter kontokortsanvändning?

Anonym sa...

Ring maken och be om hans kortnummer, in på macken och tanka så kan de köra kortbetalningen manuellt. Det funkar fint, har testat det själv ;) kan vara bra att prata med dem på macken innan så brukar de vara så hjälpsamma.

GudinnanT sa...

Eller starta som jag...
Börja med att ha tre extremt övertrötta barn sen gårdagens kalas...en 16 åring som är helt hysterisk för hon slarvat bort ALLA sina b-h:ar å måste ha en av mina helst dom finaste dyra.
Sen iväg och sitta i ett väntrum på sjukhuset och vänta på drop in för att kolla knäna. Sitta där i två timmar sen få komma in stå i ett mörkt kallt rum och huka i bara tunika och stringtrosa (för strumbyxorna fick man ju inte ha på) sen iväg till provtagning sitta där och vänta i 30 min bli försökskanin av sjuksköterse elev för man har ju så fina och bra ådrår på armen att öva på. Sen ner till apoteket få beskedet att nej dina piller har vi inte på lager måste vänta i 2 dagar. Jippi hen för att upptäcka att kaffet är slut samt mjölken till...bara vända åka tillbaka och handla.
För att komma hem till tre små och en stor som alla är på ruttet humör. Jamen hej å välkommen måndag bra start på veckan!

Monikas Lugna Vrå sa...

åhshitsatan...hoppas den återvänder intakt till dig
monika

Anonym sa...

Jag blev bestulen på min plånbok i Gallerian idag !!! Allt borta så det är bara att börja om från början - men det är ju världsliga saker.

compagnietmarie sa...

Finns fler, som har huvet ngn annanstans, nycklar kan glömmas, say no more;)
kram