lördag 7 maj 2011

Om hur man förstör en fredag

Vi hade en bloggträff igår. 38 kärringar. Hur kul som helst. Bortsett från att jag var rätt frånvarande mentalt pga sjuk nervositet för att träffa alla nya människor, och för dagens "föredrag". Och som vanligt så hann jag inte prata med de jag ville prata med.

Men jag slutar aldrig att förundras över hur mycket min blogg har gett mig i form av nya vänner. För att inte tala om presenter! Kolla här:

Fina Malde hade virkat en grytlapp till mig. Hörde ryktas om att hon stått utanför restaurangen och gjort klart det sista. "Du gillar ju blingbling Mona", sa hon och gav mig en lila- och silveglittrig grytlapp! Fina, fina du.

Och älskade Åsa, som är min allra trognaste läsare, gav mig en flaska parfym från la Prairie. Och hon prickar rätt varje gång, (ja, det är inte första gången hon ger mig dofter!) den doftade gudomligt och blir genast min nya favorit!


Sen kom den stora överraskningen: Sus kom smygandes och berättade att många av oss har en läsare som inte kunde vara med. Therése heter hon. Therése gör fina halsband och hade skänkt tre stycken för utlottning till oss bloggare, men, MEN, hon hade bestämt innan att jag skulle få ett alldeles eget! Klicka på bilden. Jag blev så jätte-jätteglad; tack snälla söta du!

Det har jag haft på mig hela dagen idag!
Till sist vill jag tacka Sus och Ting för att ni styrde upp det här, mycket trevligt. As usual när ni är involverade.

Men jag skäms fortfarande för att jag inte pratade med alla.

Här sitter jag. Fortfarande helt ovetandes om den mardröm jag ska få uppleva ett dygn senare!

Säg hej till gammtackan! (Tack Kicki för bilden!)

26 kommentarer:

Ting sa...

Det var grymt igår!
Men helt omöjligt att prata med alla.

23åringen sa...

Du ser ju inte ett dugg gammal ut!

Fräsigt! sa...

Hej du. Jag önskadejag hade haft tid att prata med dig eftersom jag skrattar mig igenom din blogg. Men kanske nästa gång. Trevlig lördag!

Anonym sa...

Sicker läckertopp du är Mona!
Läser ditt blogg från början till slut (är på 2008 i nov just nu) för andra gången.
Tack för alla skratt!

//Busan

Monika sa...

Jag är fortfarande lite fascinerad av att av de meningar vi sa till varandra, även om det inte var så många, så innehöll nästan alla ordet "bajs". Blir ju en fin historia att berätta för folk.
"Jag hörde att du hade träffat Mona?"
"Japp!"
"Vad pratade ni om då?"
"Bajs."

Fröken Finemang sa...

Kryper till korset o erkänner att av mig skulle du också fått en namnskylt, men jag kan säga dig Mona att jag ingen jag gjorde dög, den skulle ju PASSA också liksom. *hehe*
Next time.

Snyggo.
Nu vet jag till nästa gång, din skylt blir en gammtacka!

Sus sa...

Jag är helt matt dig av alla fina ord, fina människor och fina presenter!

Shit vad detta bloggeri är faboulöööst!

Mammy sa...

Fan va vacker du är Kärring!!! :) Snyggo!!! :O
Kram från en soom inte kunde va med på bloggträffen igen!

Lance sa...

Fan vad du är snygg, Mona!

bara lilla stora jag sa...

mona!!

Vad fin du är!!!!!!

bara lilla stora jag sa...

mona!!

Vad fin du är!!!!!!

Lisa sa...

Ehhhh Mona!????
EXAKT VAR ser du gammal ut???
Bara tänkte undra liksom, kan inte se nått på bilden!

Remember - man är inte äldre än man gör sig! :)

Anonym sa...

Du ser ju verkligen inte gammal ut! Söt ju :)

Anonym sa...

Mona så fin du är!
Elisabeth
fd scrappare på bl a Papprika

Malde sa...

Tack för kramarna. De värmde gott! De behövdes igår, då jag faktiskt funderade på att inte komma. Inte pga nervositet, utan på en känslomässigt svintung eftermiddag.

Tack för att du finns. Tack för att du skriver så jag kan få skratta när jag så väl behöver det.

Malde sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Kul att vara med på bloggträff (tack vare dig) även utan blogg. Alla var nog mer eller mindre nervösa över att träffa kvinns man inte känner. Men vi gjorde det och ingen dog! "Any year now" kanske jag skaffar egen blogg och upplever mig lite mindre som en katt bland blogg-hermelinerna.... :-) /Monica T

Anonym sa...

Åh Mona, du är ju mycket snyggare än jag trodde (svårt att se på din lilla profilbild). Hot stuff. :)

Linda sa...

Du är ju skitsnygg! Ingen luffarlainen-kärring i sikte alls!
//Linda

Therése sa...

Varsågod! Det är alltid kul att ge bort saker till folk som man vet (i alla fall tror sig veta) gillar att få överraskningar. Hoppas det kommer till användning, slit det med hälsan! :-)

Josefine sa...

Du är ju skitsnygg, du kan sluta kalla dig kärring nu. Kram

MonasUniversum sa...

Therése: Alltså, halsbandet ÄR så snyggt! Jag blev väldigt, väldigt glad, men GIRLFRIEND: gör nåt åt hemsidan! Den är inte "köpvänlig"! Jag kan ju fan inte länka om det inte går att se alla dina fina, fina grejer ordentligt! Var t ex kan man se dessa halsband? You need to be a better businesswoman. Fixa till sidan så ska jag länka till dig. Jag har sjukt många läsare vettu! Och tack än en gång, från hjärtat.

Och ni som säger att jag är snygg. Tack, men fotografen hade tur. Jag ser inte alls ut så där i verkligheten.

Therese sa...

Mona: I know... Jag har köpt domänen för tlndesign, och mallverktyg för hemsida, men har varken tid, lust, ork eller engagemang för att ta tag i det! Så jag bytte tjänster med en kompis, man kan säga att jag var den av oss som gjorde min del...

Så hemsidan är en nödlösning. Så om nån känns nån som känner nån som vill slänga ihop en hemsida - så maila mig! :-)

Och jag vill bara vara en lagom businesswoman, jag har ett "riktigt" jobb på heltid, smyckena är en vid-sidan-av-grej som ska ta lagom med tid. Men, jag lovar, ska lägga upp lite nytt ikväll redan! Nytt = nya smycken, inte en ny hemsida!

Kram!

MonasUniversum sa...

Therése: Haha, jag misstänkte att det inte var ditt levebröd! Och visst är det frustrerande när man inte kan fixa saker själv! Vi har en hemsida som suger så jävla hårt, och jag blir på dåligt humör varje gång jag går in.

Idag har jag haft på mig ditt halsband igen. Jag tycker verkligen om det!

Therese sa...

Nä, jag hade fått skrapa metallen av mina smycken och äta den om jag försörjde mig via den hemsidan!

Förresten var jag optimist som vanligt, inte la jag upp nåt nytt inte. Men "ditt" halsband finns att köpa (för den som undrar), 150 kr + frakt 20 kr. Bara att maila mig ang vilka texter som finns.

Blogg-hemsidan är trist, men lätt och inte tidskrävande. Bara att ladda upp bilder. Bara, vem kom på det? För innan dess ska jag få till rätt ljus (hoppas på att få ett sånt foto-ljustält i nån slags kärleksgåva av min man), få till en bra bild, läsa in bilderna (dvs hitta sladden...), redigera lite (dvs hitta tiden), och sen är det BARA att lägga upp dem.

Sa jag att jag har ett heltidsjobb, 2 småbarn, 1 hus och en konsult-make (=jobbar mycket)? Så när jag får en ledig stund så gör jag hellre smycken än fotar dem. Tyvärr. För det resulterar mest i ett hyffsat lager, men väääldigt dålig försäljning! :-)

(Ibland kan jag också skriva kortare uppsatser istället för kommentarer...)

Fisken sa...

WOW! Du ser inte alls ut som jag föreställde mig. (och nu kan jag inte säga att du är snygg för då tror du att jag trodde att du var ful ju.)