fredag 17 december 2010

Seriöst



SOM jag har förtjänat bubbel efter den här skitveckan.

Avslutar den med att panikleverera varor till butiker mitt i city. Tror ni att det är smart en fredagseftermiddag mitt i julhandeln?

Jag kan berätta att det var ett synnerligen ointelligent beslut.

Själva då, vad har ni förtjänat ikväll?

34 kommentarer:

Häxan sa...

Pizza....efter att ha monterat sängar och kört 3 mil oplogat väg. Inte kul och det vräker ner snö i Dalarna fortfarande. Sedan glögg i soffan....för jag är värd det :)
Jag hoppas du köpte något gott!

Jenny sa...

Efter att ha handlat julklappar (som den vanlige planerande dåren jag är) tillsammans med 7 miljoner andra dårar så är jag saftigt värd ett glas vin och en låång massage av maken.
Dessvärre lär inget av det hända...

Sus sa...

Hämtmat, rött vin och soffhäng med La familia

Anonym sa...

Jag behöver två nya plädar till soffan i vardagsrummet. Ni har endel fina på hemslojdsprodukter.se. Var kan jag köpa dem? (Bor i dina hoods.)

/ullis

Mona sa...

Efter 3 jobbnätter på raken a 15 timmar, förtjänar jag att ligga i soffan i pyjamas och mystofflor medan maken gör middag.

Ja....och tydligen förtjänade jag en hel Paradisask till efterrätt också......

Anonym sa...

bankelibank :-)

/Suzie

Anette sa...

har du något förslag på en god champagne till nyår.Vad brukar du köpa du dricker ju det ganska ofta;) tack på förhand :)

MiaMaria sa...

Pizza! Efter att ha skottat fram bilen under ett par decimeter snö och åkt till skolan för att hämta barn bara för att upptäcka att de plogat en stor vall framför parkeringen! När vi sedan kom hem var den en stor vall utanför vår bilplats också. Trött på så mycket snö!

MonasUniversum sa...

Anonym: tala om vilka du tycker är fina, så ska jag hjälpa dig. De ligger på runt 1200 i butik men du kan få köpa dem för 900. Maila mig på mona@hemslojdsprodukter.se så fixar vi det.

MonasUniversum sa...

Anette: Pol Roger är jättegod och inte skitdyr. Ikväll ska jag dock prova två nya sorter, så jag återkommer om de är godare.

Mimmi sa...

Efter snöskottning och trotsig tvååring är jag värd choklad!!

Fröken Finemang sa...

kladdkakemnuffins med hackad vit choklad, smält nougat och after eight......... fint sa viktväktarn!;)

men efter att chefen blivit uppsagd på ett jävligt dåligt vis så har de rört om än mer i det redan kaosartade "bikupan". på riktigt så är jag värd muffinsen. o skulle gärna vilja facebooka en varsinn till mina kollegor !

sa jag att jag också har semester!! Det hade min sambo med, tills han blev inringd på jobb imorgon... tillåt mig hånskratta lite.. MOHAHAHAH lång näsa till han!

Smultronblomman sa...

Pizza, halvfabrikat, den där degen inne i en hushållsrulle och nedsköljd med julmust. Förvisad till mitt hemmakontor. Fjun har filmkväll med en flock kompisar som har ett något ovårdat språk. Tittar på skräckfilm. Ska nog koppla av med ett glas vin när de lämnat vardagsrummet...
Mina papper kom idag, en dryg månad kvar.... Ska äta upp mig ordentligt nu!!!

Isabelle sa...

Hade en riktig skitdag igår så idag har hela dagen handlat om mys, julklappsinslagning, pepparkaka med ädelost, vrålgod middag med vin och nu mera vin och mys i soffan. Det kommer alltid honung efter lök. Ha en skön kväll bästaste Mona. Skål på dig!

Anonym sa...

choklad.. underbar choklad. Å vet du. Ett annat brajt beslut som jag tagit? Inga julkort från min lilla familj i år. Jag skänker en större peng till BARNCANCERFONDEN istället då dottern är under behandling för ALL- Akut lymfatiskt leukemi.. Ha en fantastiskt bra kväll.. Det är du värd :) // Sara

Anonym sa...

Jag sitter i soffan och svullar. Varvar mellan Dumle och chilinötter och dricker lite rödvin till.

Hösten 2010 har varit jävlig. Vi har försökt att få barn i två år. I höst har vi börjat med IVF, och ja det första försöket gick inte. Och nu är jag hög på hormoner och är helt jävla trött rent psykiskt med att båda tåla nederlaget och att vara som normal på jobbet och att vara positiv - för visst fan ska det här gå (yeah right!). Jag vill inget hellre än att ha roligt med mina vänner på fritiden, men jag orkar inte för att jag är helt jävla utmattad.

Men du, skål ta mej fan! Jag måste ju njuta av alkohol medan jag fortfarande kan :-)

Svedski sa...

Jag har lyxat till det med min favoritsushi. Imorgon är det tenta. Jag tycker inte jag har förtjänat någon tenta, men jag är rätt säker på att jag förtjänar tentapuben efteråt!

Sandra sa...

Mona, du kan väl göra ett inlägg med champagnetips, för oss skumpa-n00bs så vi slipper skåla i kattpiss på nyår för att sambon flippade på systemet eftersom han inte fick tillräckligt tydliga instruktioner (namn och artikelnummer. helst en beskrivning av flaskan också) och ryckte åt sig det som stod närmast. :)

Idag förtjänar jag varm choklad, eventuellt spetsad med lite rom. Jag förtjänar även en hårinpackning och att få skjuta upp att kissa på sticka några dagar till. Kanske måste överväga om jag verkligen ska ha rom i chokladen dock, svårare beslut än så förtjänar jag att slippa ta idag! Veckan har varit lång, och den är inte slut än, jobbar kväll i helgen och måste läsa lite kurslitteratur.

Fasching sa...

Tant ska dricka Franck Bonville's Grand Cru Blanc de Blanc. Frugans favorit och självaste Nobelchampagnen i år! 329 pix, sjuukt prisvärt. Finns den inte i din butik så river du upp himmel och jord tills de tagit hem den!

Fasching sa...

Tant ska dricka Franck Bonville's Grand Cru Blanc de Blanc. Frugans favorit och självaste Nobelchampagnen i år! 329 pix, sjuukt prisvärt. Finns den inte i din butik så river du upp himmel och jord tills de tagit hem den!

MonasUniversum sa...

Fasching: Thank you baby. Den provar jag nästa gång!

Inna sa...

Jag är luspank och ensam och tröstar mig med att klämma i mig en påse twist som skulle sparas till julafton =)

Marie Rosenqvist sa...

Mona, du som är så förtjust i champagne - känner du till Louis Roederer?
Om inte, rekommenderas varmt.

/Marie

MonasUniversum sa...

Marie: Nä, den har jag missat. Måste prova!

Ting sa...

Jag är också värd champagne.
Men har ingen.
Så jag värdar med julmust.
:)

MonasUniversum sa...

Åh Tingeling, hade du bott närmare så hade jag kvistat över med flaskan. Lätt.

Camilla sa...

Har sprungit runt som ett skållat ollon för att hitta julklappar idag, inte världens smartaste när man har lunginflammation kan tilläggas det blev sjukt mycket jobbigare än vanligt. Så jag är verkligen värd ett glas (eller en hel flarra) champagne, dessvärre tycker inte farbror doktorn att det är en bra idé så det blir handgjorda praliner och smaksatt bubbelvatten.

Anonym sa...

Min "skitvecka" började 2008 och håller på än! Så jag förtjänar i princip allt. Det började med cellförändringar i ena bröstet - operation.Sedan dog min mamma. Därefter blev jag påkörd av en bilist när jag cyklade- sjukskriven i 7 mån.
Nästan samtidigt stor vattenskada i huset som tagit 2 år att fixa till, nu i veckan kom samtliga trösklar på plats. För vattenskadan och påkörningen har jag dessutom skrivit spaltmeter med text. När jag trodde att jag var den mest olycksdrabbade i världen, så halkade jag för 4 veckor sedan och bröt hö arm samt 2 fingrar. Min jämnåriga kusin och en kompis till mig drabbades av cancer, och dog nyligen, i veckan var det begravning för dem. Igår tog jag bort gipset. 2011 borde vara mitt år.

Butta

Anonym sa...

En stund av eftertanke, har varit inne hos Starck % Partner idag och det var en upplevelse. En som sa rätt ut. Du jobbar i en kostym som är för liten för din drivkraft. Du måste gå vidare. Så helgen blir "vad vill jag bli när jag blir stor eftertanke". Jag har en Gula Änkan kvar från förra helgen som var vår
1:åriga bröllopsdag. Men eftersom världens gulligaste svärfar gick bort den 9:e december så hade vi ingen lust att fira den 12:e. Men jag tror att jag tar min gula vän och skålar mot min nya framtid. Kram Tarja

Anonym sa...

Till Butta! Gud vad jag hoppas att du vinner på tipset,triss eller vad du vill...jag har bestämt att 2011 ska jag och min man förändra våra liv...och göra det vi gillar:)Livet är så kort...Men en astrolog sa att det vänder nu...till det bättre i världen,så vi får väl tro på det:)Så nu går vi mot ljusare tider(vi ska bara ta oss igenom den här förbannade vintern först:)

Petra sa...

Har just unnat mig två (små) glas vitt vin och lite smågodis efter att ha vabbat med sonen hela dagen. Begynnande bihåleinflammation på mig själv gjorde det extra trevligt att "bedöva" sig lite. ;-)

Mistiala sa...

"Någon" tyckte uppenbarligen att jag förtjänade att få veta vad mina vänner tycker och tänker om mig, är fortfarande mållös, tacksam och djupt rörd över all omtanke och alla fina ord jag fått höra en vanlig fredagkväll. Men samtidigt förundrad över att jag inte själv lyckats se den person alla andra tycks se och ha lärt känna, kanske på tiden nu då... :-)
Tack för din underbara blogg och att du vågar och vill bjuda så mycket på dig själv och ditt liv! <3

MonasUniversum sa...

Mistiala: Tack snälla du.Just nu suger jag dock jävligt hårt!

Butta: Och HUR står du ut med mitt skitgnäll? Snacka om att DU är Sveriges Hjälte, eller vad 4:ans program nu hette. Herregud vad mycket skit du råkat ut för. Jag ska fan anstränga mig och sluta att gnälla.
Jösses så jag känner för dig nu. Och jag hållar alla tummar och tår för att 2011 blir starten på många bra år.

Anonym sa...

Tack till Anonym och Mona för era fina ord och tankar. Jag uppskattar humor i vardagen, det får mig att orka ha det som jag haft det, för nu väntar sötebrödsdagar under 2011 och framåt förhoppningsvis.

Kramar Butta